Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stabilt fodral för din iPad Air 1 & 2

Targus 3D Protection iPad Air 1&2

  Art.nr: 220423
  • Passar till iPad Air 1 & 2
  • Skyddar fram- & baksida
  • Använd fodralet som stöd
  • Uttag för alla kontakter och knappar
  • Bra grepp

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Targus 3D Protection iPad Air 1&2 är ett gediget fodral som fungerar som skydd och stöd för din iPad Air 1 eller 2. Skyddet är gjort av slitstarkt material som gör fodralet lätt att greppa. Fodralet har även en inbyggd funktion för att använda fodralet som stöd när du kollar på film, skriver dokument eller surfar på nätet. När du använder fodralet på detta sätt kan du ha båda händerna fria och du får en behaglig betraktningsvinkel.

Även när skyddet är på har du fortfarande tillgång till alla knappar och uttag på iPaden utan att behöva plocka ur den. Ska även nämna att Targus 3D Protection också skyddar mot stötar, så du inte behöver oroa dig över om du ska ta med surfplattan på resan eller inte.

Yttermått: 18 x 2 x 25cm

220423 220423 Targus Targus 3D Protection iPad Air 1&2 THZ599EU Targus 3D Protection iPad Air 1&2 är ett gediget fodral som fungerar som skydd och stöd för din iPad Air 1 eller 2. Skyddet är gjort av slitstarkt material som gör fodralet lätt att greppa. Fodralet har även en inbyggd funktion för att använda fodralet som stöd när du kollar på film, skriver dokument eller surfar på nätet. När du använder fodralet på detta sätt kan du ha båda händerna fria och du får en behaglig betraktningsvinkel. Även när skyddet är på har du fortfarande tillgång till alla knappar och uttag på iPaden utan att behöva plocka ur den. Ska även nämna att Targus 3D Protection också skyddar mot stötar, så du inte behöver oroa dig över om du ska ta med surfplattan på resan eller inte.Yttermått: 18 x 2 x 25cm Apple 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Fodral surfplatta
  4. Apple