Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stötdämpande fodral till 9,7-tums iPad

Targus Click-In Case iPad 9,7" (2017/2018) Pro/Air 1&2 Black

  Art.nr: 1007005
 • För iPad (2017/2018), Pro, Air & Air 2
 • Liggande visning
 • Hållare för Apple Pencil
 • Magnetlås
 • Ljudscoopar för högtalarna

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

När du vill ha både ett säkert skydd för din iPad 9,7" och samtidigt smart funktionalitet så är Targus Click-In Case för dig. Det är modellanpassat för iPad 9,7" (2017 och 2018), iPad Pro 9,7" och iPad Air 1 & 2 och ger ett stötsäkert skydd för både fram- och baksida. Du kan dessutom använda fodralet som ett praktiskt ställ för skriv- och videoläge och en hållare för Apple Pencil håller ditt viktigaste tillbehör nära till hands.

Heltäckande och stötdämpande

Click-In Case är ett heltäckande iPad-fodral som skyddar både fram- och baksida. Ett lock med mjuk insida i mikrofiber ger effektivt repskydd för skärmen och hålls på plats med ett magnetlås vid transport.
Det patenterade formgjutna skalet med förstärkta hörn håller din iPad säkert på plats och ger effektivt skydd. Targus Click-in case uppfyller amerikansk militärstandard för att din iPad ska tåla tapp och fall från upp till 1,2 meter.

Ställfunktion med varierad visning

Se på film, läs recept eller skriv mail utan att behöva hålla i surfplattan tack vare smidig ställfunktion. Variera lutningen nästan hur du vill för att få perfekt vinkel för ditt behov. 

Full funktionalitet och förbättrat ljud

Det formanpassade skalet ger självklart åtkomst till portar och kamera så du har full funktionalitet med Click-in Case på din iPad. Du får till och med förbättrat och riktat ljud från högtalarna tack vare inbyggda ljudscoopar i skalet som förstärker och riktar ljudet mot dig. 

Komplettera ditt köp

(3 st)
 • Passar iPad (2017), iPad Pro 9,7, iPad Air/Air 2
 • Reptåligt härdat premiumglas
 • Skyddar skärmen mot repor, slag och smuts

349:-

1007005 Targus Targus Click-In Case iPad 9,7" (2017/2018) Pro/Air 1&2 Black THZ736GL När du vill ha både ett säkert skydd för din iPad 9,7" och samtidigt smart funktionalitet så är Targus Click-In Case för dig. Det är modellanpassat för iPad 9,7" (2017 och 2018), iPad Pro 9,7" och iPad Air 1 & 2 och ger ett stötsäkert skydd för både fram- och baksida. Du kan dessutom använda fodralet som ett praktiskt ställ för skriv- och videoläge och en hållare för Apple Pencil håller ditt viktigaste tillbehör nära till hands. Heltäckande och stötdämpande Click-In Case är ett heltäckande iPad-fodral som skyddar både fram- och baksida. Ett lock med mjuk insida i mikrofiber ger effektivt repskydd för skärmen och hålls på plats med ett magnetlås vid transport.Det patenterade formgjutna skalet med förstärkta hörn håller din iPad säkert på plats och ger effektivt skydd. Targus Click-in case uppfyller amerikansk militärstandard för att din iPad ska tåla tapp och fall från upp till 1,2 meter. Ställfunktion med varierad visning Se på film, läs recept eller skriv mail utan att behöva hålla i surfplattan tack vare smidig ställfunktion. Variera lutningen nästan hur du vill för att få perfekt vinkel för ditt behov.  Full funktionalitet och förbättrat ljud Det formanpassade skalet ger självklart åtkomst till portar och kamera så du har full funktionalitet med Click-in Case på din iPad. Du får till och med förbättrat och riktat ljud från högtalarna tack vare inbyggda ljudscoopar i skalet som förstärker och riktar ljudet mot dig.  Apple 5 4 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Fodral surfplatta
 4. Apple