Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stöttåligt fodral med roterbar visning av iPad 9,7"

Targus Pro-Tek iPad 9,7" (2017/2018) Pro/Air 1&2 Charcoal

  Art.nr: 1007003
 • För iPad (2017/2018), Pro, Air & Air 2
 • Liggande och stående visning
 • Tål fall från 1,2 meter
 • Hållare för Apple Pencil
 • Full åtkomst och funktionalitet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din iPad 9,7" från tappskador, sprickor, repor eller annat tråkigt som kan hända. Targus Pro-Tek är ett iPad-fodral som är perfekt modellanpassat för iPad 9,7" 2017/2018, iPad Pro 9,7" samt iPad Air 1 / Air 2 och som skyddar både fram- och baksida. Skalet är stöttåligt och klarar fall från upp till 1,2 meter. Med integrerad hållare för Apple Pencil samt smart flexibel ställfunktion för både liggande och stående visning är Targus Pro-Tek ett smart val för att ta väl hand om din iPad.

Skyddar din iPad från tappskador

Pro-Tek är ett slimmat fodral till din iPad men ger ändå ett robust och stöttåligt skydd. Fodralet är tillverkat enligt amerikansk militärstandard för att stå emot stötar och slag så din iPad är i tryggt förvar. Pro-Tek uppfyller till och med de tuffa kraven för MIL-STD 810G som försäkrar att din iPad klarar av fall från upp till 1,2 meter.

Både liggande och stående visning

En stor fördel med Targus Pro-Tek gentemot många andra iPad-fodral är den flexibla ställfunktionen. Inte bara kan du ställa upp din iPad i landskapsvy, utan du kan även rotera på surfplattan och ställa upp den i porträtt-läge. Dessutom går det att justera lutningen för att få den ultimata betraktningsvinkeln. Det är perfekt för att kunna anpassa visningen efter ditt behov, exempelvis en mer stående vinkel i landskapsvy för att se på film, mer lutad vinkel när du har paddan i knät och/eller skriver och slutligen stående porträttläge när du exempelvis läser recept i köket.
Spår i locket säkrar positioneringen och ser till att din iPad står stadigt och inte glider.

Targus Pro-Tek iPad-fodral iPad 2018 2017 9,7

Anpassat för full funktionalitet

Fodralet består av ett yttre fodral med baksida och lock för framsidan. Inuti sitter ett helgjutet och väl anpassat skal med förstärkta hörn som håller din iPad på plats. Pro-Tek har utskärning för kameran på baksidan, och skalet ger tillgång till alla portar, knappar och uttag så du har full funktionalitet av din surfplatta.
Skalet har till och med speciella ljudscoopar vid högtalarna för att förstärka och rikta ljudet mot dig för ännu bättre ljudupplevelse från din iPad.
Locket har en mjukt texturerad insida och ett magnetlås som håller det på plats och förhindrar repor på skärmen vid transport. En integrerad hållare för Apple Pencil ser till att du kan ha med dig den tillhörande skärmpennan i säkert förvar.

Titta även på

(2 st)
 • Flexibelt allroundskydd
 • Hållare för Apple Pencil
 • Uppfyller MIL-STD-810G

349:-

Titta även på

(2 st)
 • Flexibelt allroundskydd
 • Hållare för Apple Pencil
 • Uppfyller MIL-STD-810G

349:-

1007003 Targus Targus Pro-Tek iPad 9,7" (2017/2018) Pro/Air 1&2 Charcoal THZ737GL Skydda din iPad 9,7" från tappskador, sprickor, repor eller annat tråkigt som kan hända. Targus Pro-Tek är ett iPad-fodral som är perfekt modellanpassat för iPad 9,7" 2017/2018, iPad Pro 9,7" samt iPad Air 1 / Air 2 och som skyddar både fram- och baksida. Skalet är stöttåligt och klarar fall från upp till 1,2 meter. Med integrerad hållare för Apple Pencil samt smart flexibel ställfunktion för både liggande och stående visning är Targus Pro-Tek ett smart val för att ta väl hand om din iPad. Skyddar din iPad från tappskador Pro-Tek är ett slimmat fodral till din iPad men ger ändå ett robust och stöttåligt skydd. Fodralet är tillverkat enligt amerikansk militärstandard för att stå emot stötar och slag så din iPad är i tryggt förvar. Pro-Tek uppfyller till och med de tuffa kraven för MIL-STD 810G som försäkrar att din iPad klarar av fall från upp till 1,2 meter. Både liggande och stående visning En stor fördel med Targus Pro-Tek gentemot många andra iPad-fodral är den flexibla ställfunktionen. Inte bara kan du ställa upp din iPad i landskapsvy, utan du kan även rotera på surfplattan och ställa upp den i porträtt-läge. Dessutom går det att justera lutningen för att få den ultimata betraktningsvinkeln. Det är perfekt för att kunna anpassa visningen efter ditt behov, exempelvis en mer stående vinkel i landskapsvy för att se på film, mer lutad vinkel när du har paddan i knät och/eller skriver och slutligen stående porträttläge när du exempelvis läser recept i köket.Spår i locket säkrar positioneringen och ser till att din iPad står stadigt och inte glider. Anpassat för full funktionalitet Fodralet består av ett yttre fodral med baksida och lock för framsidan. Inuti sitter ett helgjutet och väl anpassat skal med förstärkta hörn som håller din iPad på plats. Pro-Tek har utskärning för kameran på baksidan, och skalet ger tillgång till alla portar, knappar och uttag så du har full funktionalitet av din surfplatta.Skalet har till och med speciella ljudscoopar vid högtalarna för att förstärka och rikta ljudet mot dig för ännu bättre ljudupplevelse från din iPad.Locket har en mjukt texturerad insida och ett magnetlås som håller det på plats och förhindrar repor på skärmen vid transport. En integrerad hållare för Apple Pencil ser till att du kan ha med dig den tillhörande skärmpennan i säkert förvar. Apple 5 3 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Fodral surfplatta
 4. Apple