Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skyddande fodral med flexibel visning av iPad 9,7"

Targus VersaVu iPad 9,7" (2017/2018) Pro/Air 1&2 Black

  Art.nr: 1006999
 • Flexibelt allroundskydd
 • Hållare för Apple Pencil
 • Uppfyller MIL-STD-810G
 • Enkel åtkomst till portar och kamera
 • Stående eller liggande visning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Targus Versavu Case kombinerar pålitligt skydd med effektiv funktionalitet och mångsidig visning för Apple iPad 9,7" 5'e och 6'e generationen (iPad Pro 2017 / 2018, iPad Pro 9,7" och iPad Air 1 & 2). Inte bara ger det effektivt skydd mot repor och slitage utan uppfyller även militärkvalitetsskydd för tapp- och fallskador från upp till 1,2 meter. Med en hållare för Apple Pencil har du även ditt viktigaste tillbehör säkrat och nära till hands. 

Både liggande och stående visning

Det som skiljer Versavu mot många andra iPad-fodral är möjligheten att växla visning av surfplattan mellan stående och liggande. Perfekt för att anpassa efter behov och aktivitet. Bara rotera din iPad helt steglöst i 360° för att ändra visning och få ett flexibelt stativ i flera olika vinklar. Säkra positioneringen genom att ställa nederkanten i något av de spår i locket som försäkrar att iPad'en inte glider.

Smart, anpassad design

Fodralet har väl anpassad design med utskärning för Apple-loggan samt kameran på baksidan. Framsidan erbjuder funktion för att vakna/somna och har en mjuk insida för att skydda skärmen och ett magnetlås som håller locket på plats när fodralet är stängt. Självklart har du även tillgång till alla andra portar, knappar och uttag också.
En integrerad hållare för Apple Pencil ser till att du kan ha med dig den tillhörande skärmpennan i säkert förvar.

Skyddar enligt amerikansk militärstandard

Specialanpassat helgjutet skal med förstärkta hörn håller din iPad på plats i Versavu iPad-fodralet. Din iPad är skyddad mot tapp, fall och stötar så du kan vara tryggare när du använder den. Faktum är att Versavu klarar de strikta kraven för  MIL-STD 810G-standard för att skydda din iPad® från fall upp till 1,2 meter.

Titta även på

(5 st)
 • För iPad (2017/2018), Pro, Air & Air 2
 • Liggande visning
 • Hållare för Apple Pencil

349:-

Titta även på

(5 st)
 • För iPad (2017/2018), Pro, Air & Air 2
 • Liggande visning
 • Hållare för Apple Pencil

349:-

1006999 Targus Targus VersaVu iPad 9,7" (2017/2018) Pro/Air 1&2 Black THZ738GL Targus Versavu Case kombinerar pålitligt skydd med effektiv funktionalitet och mångsidig visning för Apple iPad 9,7" 5'e och 6'e generationen (iPad Pro 2017 / 2018, iPad Pro 9,7" och iPad Air 1 & 2). Inte bara ger det effektivt skydd mot repor och slitage utan uppfyller även militärkvalitetsskydd för tapp- och fallskador från upp till 1,2 meter. Med en hållare för Apple Pencil har du även ditt viktigaste tillbehör säkrat och nära till hands.  Både liggande och stående visning Det som skiljer Versavu mot många andra iPad-fodral är möjligheten att växla visning av surfplattan mellan stående och liggande. Perfekt för att anpassa efter behov och aktivitet. Bara rotera din iPad helt steglöst i 360° för att ändra visning och få ett flexibelt stativ i flera olika vinklar. Säkra positioneringen genom att ställa nederkanten i något av de spår i locket som försäkrar att iPad'en inte glider. Smart, anpassad design Fodralet har väl anpassad design med utskärning för Apple-loggan samt kameran på baksidan. Framsidan erbjuder funktion för att vakna/somna och har en mjuk insida för att skydda skärmen och ett magnetlås som håller locket på plats när fodralet är stängt. Självklart har du även tillgång till alla andra portar, knappar och uttag också.En integrerad hållare för Apple Pencil ser till att du kan ha med dig den tillhörande skärmpennan i säkert förvar. Skyddar enligt amerikansk militärstandard Specialanpassat helgjutet skal med förstärkta hörn håller din iPad på plats i Versavu iPad-fodralet. Din iPad är skyddad mot tapp, fall och stötar så du kan vara tryggare när du använder den. Faktum är att Versavu klarar de strikta kraven för  MIL-STD 810G-standard för att skydda din iPad® från fall upp till 1,2 meter. Apple 3,5 2 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Fodral surfplatta
 4. Apple