Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Originalfodral för Huawei MediaPad M5 Lite 10"

Huawei Flip Cover Deep Grey MediaPad M5 Lite 10"

  Art.nr: 1007695
  • För Huawei MediaPad M5 Lite 10"
  • Ställfunktion
  • Väck-/sovfunktion
  • Skyddar fram- och baksida

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei Flip cover är ett skyddande fodral till Huawei MediaPad M5 Lite 10" surfplatta i en slimmad och hållbar konstruktion. Det skyddar både fram- och baksida och väcker automatiskt skärmen när du lyfter locket, samt försätter surfplattan i viloläge när du stänger locket. 

Det heltäckande skyddet är också effektivt mot repor och skador när den inte används. När surfplattan används kan fodralet bistå som smart stativ när du exempelvis tittar på film och serier eller använder surfplattan som receptbok i köket. Flip Cover till Huawei MediaPad M5 Lite har utskurna hål för kamera, högtalare och portar.

1007695 Huawei Huawei Flip Cover Deep Grey MediaPad M5 Lite 10" 51992593 Huawei Flip cover är ett skyddande fodral till Huawei MediaPad M5 Lite 10" surfplatta i en slimmad och hållbar konstruktion. Det skyddar både fram- och baksida och väcker automatiskt skärmen när du lyfter locket, samt försätter surfplattan i viloläge när du stänger locket.  Det heltäckande skyddet är också effektivt mot repor och skador när den inte används. När surfplattan används kan fodralet bistå som smart stativ när du exempelvis tittar på film och serier eller använder surfplattan som receptbok i köket. Flip Cover till Huawei MediaPad M5 Lite har utskurna hål för kamera, högtalare och portar. Fodral surfplatta 4,5 2 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Fodral surfplatta