Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skyddande fodral till Huawei MediaPad T3 9,6" surfplatta i en slimmad och hållbar konstruktion. Huawei Flip cover skyddar både fram- och baksida mot repor och skador när den inte används. När surfplattan används kan fodralet bistå som smart stativ när du exempelvis tittar på film och serier eller använder surfplattan som receptbok i köket. Flip Cover till Huawei MediaPad T3 har utskurna hål för kamera, högtalare och portar.

Komplettera ditt köp

(1 st)
  • Självläkande teknologi
  • Monteras med appliceringsvätska
  • Livstidsgaranti

299:-

Huawei Huawei Flip Cover Black MediaPad T3 10" 51991965 Skyddande fodral till Huawei MediaPad T3 9,6" surfplatta i en slimmad och hållbar konstruktion. Huawei Flip cover skyddar både fram- och baksida mot repor och skador när den inte används. När surfplattan används kan fodralet bistå som smart stativ när du exempelvis tittar på film och serier eller använder surfplattan som receptbok i köket. Flip Cover till Huawei MediaPad T3 har utskurna hål för kamera, högtalare och portar. Fodral surfplatta 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Fodral surfplatta