Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flexibelt tangentbordsfodral till Galaxy Tab S6

Samsung Bookcover Keyboard Tab S6 10,5"

  Art.nr: 1009605
 • Fodral och tangentbord i ett
 • Passar till Samsung Galaxy Tab S6
 • Förvandla din surfplatta till en arbetsstation
 • Integrerad S Pen-hållare
 • Skyddar fram- och baksida

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Förvandla din Galaxy Tab S6 till en PC-liknande arbetsstation, med Samsung BookCover Keyboard. Det kombinerade fodralet och tangentbordet klickas enkelt fast på din surfplatta via magneter och låter dig sätta igång med jobbet på nolltid. Uppnå maximal produktivitet med funktionstangenter och pekplatta, eller knäpp loss tangentbordet och använd enbart fodralet. BookCover Keyboard är den flexibla helhetslösningen som dessutom skyddar din Galaxy Tab S6.

En fullstor PC i en tunn surfplatta

Med Samsung DeX och din tunna Tab S6 kan du uppleva känslan av en fullstor PC. BookCover Keyboard har en särskild tangent som ger dig snabb tillgång till DeX. Pekplattan på tangentbordet gör det enkelt för dig att navigera i gränssnittet och hjälper dig vara produktiv.

Anslut till en annan skärm via en HDMI-kabel och få ännu mer skärmyta när du behöver det.

Ha alltid din S Pen nära till hands

Fodralet är utrustat med en dedikerad hållare för S Pen. Se till att du har din S Pen nära till hands för anteckningar och ändringar, och känn dig trygg i att den sitter bekvämt i sin hållare utan risk för att försvinna när du inte använder den.

Din portabla arbetsstation

Även med fodral och tangentbord monterat har du fortfarande en väldigt tunn och portabel enhet. Fodralet är totalt 6,8 mm tjockt, vilket gör att du enkelt kan bära med dig din nya arbetsstation och när det är dags att börja jobba igen så är du snabbt igång.

Komplettera ditt köp

(3 st)
 • Längd: 1,5 meter
 • Koppla din enhet till TV eller skärm
 • HDMI (hane) till USB-C (hane)

299:-

1009605 Samsung Samsung Bookcover Keyboard Tab S6 10,5" EF-DT860BJEGSE Förvandla din Galaxy Tab S6 till en PC-liknande arbetsstation, med Samsung BookCover Keyboard. Det kombinerade fodralet och tangentbordet klickas enkelt fast på din surfplatta via magneter och låter dig sätta igång med jobbet på nolltid. Uppnå maximal produktivitet med funktionstangenter och pekplatta, eller knäpp loss tangentbordet och använd enbart fodralet. BookCover Keyboard är den flexibla helhetslösningen som dessutom skyddar din Galaxy Tab S6. En fullstor PC i en tunn surfplatta Med Samsung DeX och din tunna Tab S6 kan du uppleva känslan av en fullstor PC. BookCover Keyboard har en särskild tangent som ger dig snabb tillgång till DeX. Pekplattan på tangentbordet gör det enkelt för dig att navigera i gränssnittet och hjälper dig vara produktiv. Anslut till en annan skärm via en HDMI-kabel och få ännu mer skärmyta när du behöver det. Ha alltid din S Pen nära till hands Fodralet är utrustat med en dedikerad hållare för S Pen. Se till att du har din S Pen nära till hands för anteckningar och ändringar, och känn dig trygg i att den sitter bekvämt i sin hållare utan risk för att försvinna när du inte använder den. Din portabla arbetsstation Även med fodral och tangentbord monterat har du fortfarande en väldigt tunn och portabel enhet. Fodralet är totalt 6,8 mm tjockt, vilket gör att du enkelt kan bära med dig din nya arbetsstation och när det är dags att börja jobba igen så är du snabbt igång. Samsung 1 3 1799 SEK 1799 NewCondition PreOrder
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Fodral surfplatta
 4. Samsung