Stötdämpande fodral till Galaxy Tab A 10.1" (2019)

Targus Click-in Case Samsung Tab A 10.1" (2019) - Black

  Art.nr: 1011633
  • För Galaxy Tab A 10.1"
  • Liggande visning
  • Magnetlås
  • Ljudscoopar för högtalarna
  • Max 2 per kund

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

När du vill ha både ett säkert skydd för din Samsung Galaxy Tab A 10.1" (2019) och samtidigt smart funktionalitet så är Targus Click-In Case för dig. Det modellanpassade fodralet ger ett stötsäkert skydd för både fram- och baksida, och kan dessutom användas som ett praktiskt ställ för skriv- och videoläge.

Heltäckande och stötdämpande

Click-In Case är ett heltäckande fodral som skyddar både fram- och baksida. Ett lock med mjuk insida i mikrofiber ger effektivt repskydd för skärmen och hålls på plats med ett magnetlås vid transport.
Det patenterade formgjutna skalet med förstärkta hörn håller din Tab A säkert på plats och ger effektivt skydd. Targus Click-In case uppfyller amerikansk militärstandard för att din surfplatta ska tåla tapp och fall från upp till 1,2 meter.

Ställfunktion med varierad visning

Se på film, läs recept eller skriv mail utan att behöva hålla i surfplattan tack vare smidig ställfunktion. Variera lutningen nästan hur du vill för att få perfekt vinkel för ditt behov. 

Ställfunktion med varierad visning

Full funktionalitet och förbättrat ljud

Det formanpassade skalet ger självklart åtkomst till portar och kamera så du har full funktionalitet med Click-in Case på din Galaxy Tab A. Du får till och med förbättrat och riktat ljud från högtalarna tack vare inbyggda ljudscoopar i skalet som förstärker och riktar ljudet mot dig. 

1011633 Targus Targus Click-in Case Samsung Tab A 10.1" (2019) - Black THZ791GL När du vill ha både ett säkert skydd för din Samsung Galaxy Tab A 10.1" (2019) och samtidigt smart funktionalitet så är Targus Click-In Case för dig. Det modellanpassade fodralet ger ett stötsäkert skydd för både fram- och baksida, och kan dessutom användas som ett praktiskt ställ för skriv- och videoläge. Heltäckande och stötdämpande Click-In Case är ett heltäckande fodral som skyddar både fram- och baksida. Ett lock med mjuk insida i mikrofiber ger effektivt repskydd för skärmen och hålls på plats med ett magnetlås vid transport.Det patenterade formgjutna skalet med förstärkta hörn håller din Tab A säkert på plats och ger effektivt skydd. Targus Click-In case uppfyller amerikansk militärstandard för att din surfplatta ska tåla tapp och fall från upp till 1,2 meter. Ställfunktion med varierad visning Se på film, läs recept eller skriv mail utan att behöva hålla i surfplattan tack vare smidig ställfunktion. Variera lutningen nästan hur du vill för att få perfekt vinkel för ditt behov.  Full funktionalitet och förbättrat ljud Det formanpassade skalet ger självklart åtkomst till portar och kamera så du har full funktionalitet med Click-in Case på din Galaxy Tab A. Du får till och med förbättrat och riktat ljud från högtalarna tack vare inbyggda ljudscoopar i skalet som förstärker och riktar ljudet mot dig.  Samsung 5 3 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Fodral surfplatta
  4. Samsung