Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Stilrent och snyggt fodral som kan användas som ett ställ när du vill titta på serier eller filmer på till exempel Netflix-appen. Ett perfekt komplement i köket när behöver följa ditt favorit recept på surfplattan, när du surfar eller bara spelar dina favoritspel.

Skyddar hela din surfplatta

Skyddet är tillverkat i slitstarkt och tåligt material som har en otrolig livslängd. Med resårband inuti fodralet passar det de flesta 10" surfplattorna. Fodralet håller dessutom surfplattan fri från repor när du har den i väskan. 

Ta med dig den med stil

Andersson ULT 2.0 är stilren och minimal, en fröjd för ögat. Med en tidlös design kan du använda detta skydd länge framöver. Det är en perfekt kombination av design och funktion. Passar perfekt under armen på väg till skolan så väl som kontoret.

Specifikationer

Bredd: 192 mm
Höjd: 258 mm 
Passar till: 9,6" - 10,1"


Andersson Andersson ULT 2.0, 10,1" TC41003 Stilrent och snyggt fodral som kan användas som ett ställ när du vill titta på serier eller filmer på till exempel Netflix-appen. Ett perfekt komplement i köket när behöver följa ditt favorit recept på surfplattan, när du surfar eller bara spelar dina favoritspel. Skyddar hela din surfplatta Skyddet är tillverkat i slitstarkt och tåligt material som har en otrolig livslängd. Med resårband inuti fodralet passar det de flesta 10" surfplattorna. Fodralet håller dessutom surfplattan fri från repor när du har den i väskan.  Ta med dig den med stil Andersson ULT 2.0 är stilren och minimal, en fröjd för ögat. Med en tidlös design kan du använda detta skydd länge framöver. Det är en perfekt kombination av design och funktion. Passar perfekt under armen på väg till skolan så väl som kontoret. Specifikationer Bredd: 192 mm Höjd: 258 mm Passar till: 9,6" - 10,1" Universal & Övriga 2,9 21 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Fodral surfplatta
  4. Universal & Övriga