Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Deltaco Silicone Case TPF-1305 är ett fodral till surfplattor som verkligen kombinerar funktion och nytta. TPF-1305 är ett universalskal som passar till surfplattor med en skärmdiagonal på 9-11,6" tillverkat i flexibelt och slitstarkt silikongummi som skyddar mot repor och hårda stötar på baksidan. De förstärkta kanterna absorberar dessutom slag vid tapp- och fall av surfplattan. Även de upphöjda sidorna skyddar skärmen från fallskador.

Smart stativfunktion

Den smarta konstruktionen gör även att baksidesskyddet kan användas som stativ till surfplattan. Luta din surfplatta upprätt för filmer och bildspel, eller liggandes på ett bord för att bilda en skriv- och ritställ med två justerbara vinklar.

Titta även på

(21 st)
  • Skyddar både fram och bak
  • Tåligt material
  • Resårband

199:-

Titta även på

(21 st)
  • Skyddar både fram och bak
  • Tåligt material
  • Resårband

199:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Deltaco Deltaco Silicone Case Black 9-11,6" TPF-1305 Deltaco Silicone Case TPF-1305 är ett fodral till surfplattor som verkligen kombinerar funktion och nytta. TPF-1305 är ett universalskal som passar till surfplattor med en skärmdiagonal på 9-11,6" tillverkat i flexibelt och slitstarkt silikongummi som skyddar mot repor och hårda stötar på baksidan. De förstärkta kanterna absorberar dessutom slag vid tapp- och fall av surfplattan. Även de upphöjda sidorna skyddar skärmen från fallskador. Smart stativfunktion Den smarta konstruktionen gör även att baksidesskyddet kan användas som stativ till surfplattan. Luta din surfplatta upprätt för filmer och bildspel, eller liggandes på ett bord för att bilda en skriv- och ritställ med två justerbara vinklar. Universal & Övriga 1 1 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Fodral surfplatta
  4. Universal & Övriga