Fräscht fodral till 7-8" surfplatta med smart ställ

Trust Primo Fol Case 7-8"

  Art.nr: 225189
  • Skyddar fram och baksida
  • Ställbar i olika vinklar
  • Tåligt material
  • Stilren design
  • Passar surfplattor 7-8-tum

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snyggt designat fodral som skyddar din surfplatta när du är på språng eller surfar, läser recept eller spelar. En smidig funktion som gör att du kan ha din surfplatta uppställd i en bra vinkel för att kunna använda surfplattan när du exempelvis står i köket och läser recept eller ser på en film.

Skyddar med perfekt passform

Skyddet är tillverkat i slitstarkt och tåligt material som har en otrolig livslängd. Fodralet håller dessutom surfplattan fri från repor när du har den i väskan. Med resårband inuti fodralet passar det till de flesta surfplattor på 7-8-tum som mäter upp till 140 x 211 mm.

Ta med dig den med stil

Trust Primo folio case är stilren och minimal, en fröjd för ögat. Med en tidlös design kan du använda detta skydd länge framöver. Det är en perfekt kombination av design och funktion. Passar perfekt under armen på väg till skolan så väl som kontoret.

225189 Trust Trust Primo Fol Case 7-8" 20057 Snyggt designat fodral som skyddar din surfplatta när du är på språng eller surfar, läser recept eller spelar. En smidig funktion som gör att du kan ha din surfplatta uppställd i en bra vinkel för att kunna använda surfplattan när du exempelvis står i köket och läser recept eller ser på en film. Skyddar med perfekt passform Skyddet är tillverkat i slitstarkt och tåligt material som har en otrolig livslängd. Fodralet håller dessutom surfplattan fri från repor när du har den i väskan. Med resårband inuti fodralet passar det till de flesta surfplattor på 7-8-tum som mäter upp till 140 x 211 mm. Ta med dig den med stil Trust Primo folio case är stilren och minimal, en fröjd för ögat. Med en tidlös design kan du använda detta skydd länge framöver. Det är en perfekt kombination av design och funktion. Passar perfekt under armen på väg till skolan så väl som kontoret. Universal & Övriga 4,7 3 119 SEK 119 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Fodral surfplatta
  4. Universal & Övriga