Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Universell bilhållare till surfplattor upp till 12"

Nedis Universal Car Mount for Tablet

  Art.nr: 1006600
  • Passar surfplattor upp till 12"
  • 360° roterbar
  • Sugpropp och nackstödsfäste ingår

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hållare för surfplatta i bilen så bilresan blir lite kortare eller enklare. Nedis Universal Car Mount for Tablet passar både iPad och andra surfplattor upp till 12" och kan monteras både i vindrutan eller bakom nackstödet. Perfekt för GPS-anvisningar på stor skärm eller som underhållning åt barnen i baksätet.

För både plattor och paddor

Hållaren till surfplattan består av en fjäderjusterad klämma som spänns fast över två av surfplattans hörn på diagonalen. Klämman passar i princip alla surfplattor med upp till 12-tumsskärm oavsett märke och kan roteras i 360° för att ge både horisontell och vertikal visning.

Montera i vindrutan eller på nackstödet

I förpackningen följer det med både fäste för nackstödet samt en sugpropp för vindrutan så du kan välja om du vill ha surfplattan i fram- eller baksätet. 

1006600 Nedis Nedis Universal Car Mount for Tablet TCMT300BK Hållare för surfplatta i bilen så bilresan blir lite kortare eller enklare. Nedis Universal Car Mount for Tablet passar både iPad och andra surfplattor upp till 12" och kan monteras både i vindrutan eller bakom nackstödet. Perfekt för GPS-anvisningar på stor skärm eller som underhållning åt barnen i baksätet. För både plattor och paddor Hållaren till surfplattan består av en fjäderjusterad klämma som spänns fast över två av surfplattans hörn på diagonalen. Klämman passar i princip alla surfplattor med upp till 12-tumsskärm oavsett märke och kan roteras i 360° för att ge både horisontell och vertikal visning. Montera i vindrutan eller på nackstödet I förpackningen följer det med både fäste för nackstödet samt en sugpropp för vindrutan så du kan välja om du vill ha surfplattan i fram- eller baksätet.  Hållare surfplatta 1 1 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Hållare surfplatta