Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bilhållare för surfplattor

Targus Tablet Car Holder 7-10"

  Art.nr: 174634
  • Passar 7-10-tums surfplattor
  • För nackstödet
  • Enkel att fästa
  • Slimmad design
  • Se på film i baksätet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Targus AWE77EU är en bilhållare för nackstödet som passar för surfplattor mellan 7-10", så barnen kan se se på film i baksätet. Det universella fästet passar både Android-plattor och iPads tack vare justerbar klämma som hakas fast över surfplattan. Targus Tablet Car Holder är perfekt för de långa bilresorna så barnen har underhållning och framsätet kan få lite lugn och ro.

174634 Targus Targus Tablet Car Holder 7-10" AWE77EU Targus AWE77EU är en bilhållare för nackstödet som passar för surfplattor mellan 7-10", så barnen kan se se på film i baksätet. Det universella fästet passar både Android-plattor och iPads tack vare justerbar klämma som hakas fast över surfplattan. Targus Tablet Car Holder är perfekt för de långa bilresorna så barnen har underhållning och framsätet kan få lite lugn och ro. Hållare surfplatta 4,5 16 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Hållare surfplatta