Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentålig 10-tums surfplatta med batteri för hela dagen

Lenovo Tab 3 10 2GB/32GB

  Art.nr: 1003755
  • 10,1" Full HD IPS-skärm
  • AC-WiFi & Bluetooth
  • 2 GB RAM-minne & 32 GB lagring
  • IP52-certifiering
  • Android 6.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Tab 3 10 (ZA0X0025SE) är surfplattan som låter dig jobba effektivt eller koppla av med surf, film och spel på en 10,1" stor högupplöst skärm. Anslut till internet via snabbt och stabilt WiFi när du har ett trådlöst nätverk i närheten och låt dig underhållas i timme efter timme med ett kraftfullt batteri för hela dagen. Vattentålig utformning gör att Lenovo Tab 3 kan vara med dig både i köket och på stranden.

Gjord för att hänga med

Lenovo Tab 3 Plus har en vattentålig konstruktion som gör den resistent mot vatten och damm. IP52-certifieringen gör den dammskyddad och droppskyddad så surfplattan kan hänga med ut till olika arbetsplatser, stranden, utflykten och trädgården.

Lenovo Tab 3 10 Plus 4G X70L (ZA0Y0040SE) Vattentät surfplatta med 4G

Full HD-skärm med IPS

Skärmen på Tab 3 10 har en upplösning på 1920 x 1200 pixlar vilket ger dig skärpa och bildkvalitet med fantastisk detaljrikedom och verklighetstrogna färger.
IPS-panelen gör att bilden och framförallt färgerna bibehålls hur du än vinklar surfplattan.
Denna klara och högupplösta skärm gör det till ett rent nöje att både se på film och spela spel som att surfa, maila och videochatta.

Ljud från dubbla högtalare

Dina filmer och tv-serier kommer nå en ny nivå tack vare djupt och blomstrande Dolby Atmos®-ljud som ger en bioliknande upplevelse. Ljudet kommer ut ur surfplattan via dubbla kraftfulla högtalare vilket ger ett bättre stereoljud och en mycket mer verklighetstrogen ljudupplevelse.

Lång batteritid

Batteriet i Tab3 10 är byggt för hålla länge. Upp till 12 timmars drifttid kommer låta dig hålla fokus på uppgiften utan oro för batterinivån.

Snabbt WiFi

Självklart har surfplattan WiFi för att kunna ansluta till trådlösa nätverk och ge dig tillgång till internet, och då med den snabba AC-standarden så du kan surfa snabbt och stabilt.

Kameror

Den bakre kameran på Tab 3 10 låter dig fotografera och filma din minnen och händelser med autofokus som hjälper dig få skärpan på rätt ställe. Upplösningen är 8 megapixlar för stillbilder och film spelas in i 1080p. På framsidan sitter en kamerasensor på 5 megapixlar som du kan ta selfies och videochatta med.

1003755 Lenovo Lenovo Tab 3 10 2GB/32GB ZA0X0025SE Lenovo Tab 3 10 (ZA0X0025SE) är surfplattan som låter dig jobba effektivt eller koppla av med surf, film och spel på en 10,1" stor högupplöst skärm. Anslut till internet via snabbt och stabilt WiFi när du har ett trådlöst nätverk i närheten och låt dig underhållas i timme efter timme med ett kraftfullt batteri för hela dagen. Vattentålig utformning gör att Lenovo Tab 3 kan vara med dig både i köket och på stranden. Gjord för att hänga med Lenovo Tab 3 Plus har en vattentålig konstruktion som gör den resistent mot vatten och damm. IP52-certifieringen gör den dammskyddad och droppskyddad så surfplattan kan hänga med ut till olika arbetsplatser, stranden, utflykten och trädgården. Full HD-skärm med IPS Skärmen på Tab 3 10 har en upplösning på 1920 x 1200 pixlar vilket ger dig skärpa och bildkvalitet med fantastisk detaljrikedom och verklighetstrogna färger.IPS-panelen gör att bilden och framförallt färgerna bibehålls hur du än vinklar surfplattan.Denna klara och högupplösta skärm gör det till ett rent nöje att både se på film och spela spel som att surfa, maila och videochatta. Ljud från dubbla högtalare Dina filmer och tv-serier kommer nå en ny nivå tack vare djupt och blomstrande Dolby Atmos®-ljud som ger en bioliknande upplevelse. Ljudet kommer ut ur surfplattan via dubbla kraftfulla högtalare vilket ger ett bättre stereoljud och en mycket mer verklighetstrogen ljudupplevelse. Lång batteritid Batteriet i Tab3 10 är byggt för hålla länge. Upp till 12 timmars drifttid kommer låta dig hålla fokus på uppgiften utan oro för batterinivån. Snabbt WiFi Självklart har surfplattan WiFi för att kunna ansluta till trådlösa nätverk och ge dig tillgång till internet, och då med den snabba AC-standarden så du kan surfa snabbt och stabilt. Kameror Den bakre kameran på Tab 3 10 låter dig fotografera och filma din minnen och händelser med autofokus som hjälper dig få skärpan på rätt ställe. Upplösningen är 8 megapixlar för stillbilder och film spelas in i 1080p. På framsidan sitter en kamerasensor på 5 megapixlar som du kan ta selfies och videochatta med. Surfplattor 4 1 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor