Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Pekpenna för surfplattor

Andersson TSP 1.1 Black

  Art.nr: 199262
  • Navigera mer precist
  • Repar inte skärmen
  • Håller skärmen fri från fläckar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Allt blir lite lättare med Andersson TSP 1.1. Denna pekpenna för surfplattor gör det enklare att skriva noteringar, byta sidor, eller rita görs med större precision och allt går på så sätt snabbare och enklare. Pekpennan fungerar på alla typer av iPads och surfplattor.

Håll din surfplatta fri från repor och fläckar. När pennan inte används passar den perfekt att klämma fast i bröstfickan.

Komplettera ditt köp

(19 st)
  • Stativ till surfplatta
  • Passar många modeller
  • Enkel att använda

129:-

199262 Andersson Andersson TSP 1.1 Black TSP1.1Black Allt blir lite lättare med Andersson TSP 1.1. Denna pekpenna för surfplattor gör det enklare att skriva noteringar, byta sidor, eller rita görs med större precision och allt går på så sätt snabbare och enklare. Pekpennan fungerar på alla typer av iPads och surfplattor.Håll din surfplatta fri från repor och fläckar. När pennan inte används passar den perfekt att klämma fast i bröstfickan. Pekpennor 3,6 22 29 SEK 29 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Pekpennor