Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Universal pekpenna i aluminium med högkänslig spets

Andersson TSP 2.0 Black

  Art.nr: 1010587
  • För Apple, Microsoft och Android-enheter
  • 1-2 mm justerbar spets
  • 8 timmars drift, 30 dagar standby
  • Hölje i aluminium
  • Laddningsport i toppen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson TSP 2.0 är en pekpenna som gör dig till en mer precis användare av din surfplatta. Pennan är kompatibel med alla typer av surfplattor och lämpar sig extra väl till att utföra uppgifter som kräver hög precision, till exempel som att föra anteckningar, skissa eller måla. Den högkänsliga pennspetsen har justerbar längd på 1-2 millimeter och pennans yttre hölje i aluminium ger ett högkvalitativt helhetsintryck.

Inuti pennan sitter ett batteri som med sin kapacitet på 140 mAh ger upp till åtta timmars drift, eller 30 dagars standby-tid per laddning. När batteriet är tömt kan du ta av locket i toppen på pennan för att avtäcka en Micro USB-port som används för att ladda upp pennan igen.

Universal pekpenna i aluminium med högkänslig spets

I förpackningen

  • Andersson TSP 2.0 Black
  • Micro USB-kabel
1010587 1010587 Andersson Andersson TSP 2.0 Black DIY408 Andersson TSP 2.0 är en pekpenna som gör dig till en mer precis användare av din surfplatta. Pennan är kompatibel med alla typer av surfplattor och lämpar sig extra väl till att utföra uppgifter som kräver hög precision, till exempel som att föra anteckningar, skissa eller måla. Den högkänsliga pennspetsen har justerbar längd på 1-2 millimeter och pennans yttre hölje i aluminium ger ett högkvalitativt helhetsintryck.Inuti pennan sitter ett batteri som med sin kapacitet på 140 mAh ger upp till åtta timmars drift, eller 30 dagars standby-tid per laddning. När batteriet är tömt kan du ta av locket i toppen på pennan för att avtäcka en Micro USB-port som används för att ladda upp pennan igen. I förpackningen Andersson TSP 2.0 BlackMicro USB-kabel Pekpennor 3,4 12 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Pekpennor