Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Apple Pencil (andra generationen)

Apple Pencil (2nd Generation)

  Art.nr: 1006249
  • För 11-tums och 12,9-tums iPad Pro (3e och 4e gen.)
  • Fäster magnetiskt
  • Laddas trådlöst
  • Skriv och skissa

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Intuitiv, exakt och nästan lite magisk. Nya Apple Pencil till iPad Pro är bättre än någonsin på att anteckna, skriva, skissa och teckna. Apple Pencil fästs magnetiskt på iPad Pro och laddas trådlöst, så den är alltid redo när du behöver den. Och du växlar smidigt mellan verktygen med ett lätt dubbeltryck. Så det är bara att sätta igång och låta inspirationen flöda.

Kompatibilitet

    Kompatibel med 11-tums iPad Pro och 12,9-tums iPad Pro (tredje och fjärde generationen). 
1006249 Apple Apple Pencil (2nd Generation) MU8F2ZM/A Intuitiv, exakt och nästan lite magisk. Nya Apple Pencil till iPad Pro är bättre än någonsin på att anteckna, skriva, skissa och teckna. Apple Pencil fästs magnetiskt på iPad Pro och laddas trådlöst, så den är alltid redo när du behöver den. Och du växlar smidigt mellan verktygen med ett lätt dubbeltryck. Så det är bara att sätta igång och låta inspirationen flöda. Kompatibilitet Kompatibel med 11-tums iPad Pro och 12,9-tums iPad Pro (tredje och fjärde generationen).  Pekpennor 4,2 4 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Pekpennor