Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson TBQ-7321 är en liten surfplatta som passar bra för familjens yngre medlemmar eller för dig som helt enkelt vill ha en större skärm än mobilen, men fortfarande liten och smidig enhet. Surfa online, kolla videos och spela enklare spel på plattans 7-tumsskärm i 17:10-bildformat. Lagringsutrymmet ligger på - för den här prisklassen - hela 32 GB och kan enkelt utökas med ett microSD-kort upp till 32 GB extra. Andersson-surfplattan är dessutom försedd med senaste operativsystemet från Android.

Medföljande väska och skärmskydd

Du behöver inte oroa dig över att hitta tillbehör till Andersson TBQ-7321 surfplatta. Både displayskydd och en förvaringspåse medföljer. Skärmskyddet är förmonterat på surfplattan.

Android 8.1 Go Edition

Andersson TBQ-7321 är en av de första surfplattorna som får Android Go, eller Android 8.1 Oreo Go Edition. Tanken med Android Go är att även enheter i de lägre prisklasserna ska kunna använda det senaste operativsystemet från Google. Det är en fullgod version av operativsystemet med samma funktioner och tillgång till appar i Google Play, men det har gjorts optimeringar och anpassningar av både systemet och Googles egna appar för att fungera bättre.
Själva systemet liksom Googles egna appar är komprimerade för att ta upp betydligt mindre plats på lagringsutrymmet vilket gör att appar startar 15% snabbare. 

Titta även på

(5 st)
  • 7" IPS-skärm 1024 x 600
  • 16 GB + microSD-kortplats (upp till 128 GB)
  • Dual Band WiFi a/b/g/n

899:-

Titta även på

(5 st)
  • 7" IPS-skärm 1024 x 600
  • 16 GB + microSD-kortplats (upp till 128 GB)
  • Dual Band WiFi a/b/g/n

899:-

Andersson Andersson TBQ-7321 1528 Andersson TBQ-7321 är en liten surfplatta som passar bra för familjens yngre medlemmar eller för dig som helt enkelt vill ha en större skärm än mobilen, men fortfarande liten och smidig enhet. Surfa online, kolla videos och spela enklare spel på plattans 7-tumsskärm i 17:10-bildformat. Lagringsutrymmet ligger på - för den här prisklassen - hela 32 GB och kan enkelt utökas med ett microSD-kort upp till 32 GB extra. Andersson-surfplattan är dessutom försedd med senaste operativsystemet från Android. Medföljande väska och skärmskydd Du behöver inte oroa dig över att hitta tillbehör till Andersson TBQ-7321 surfplatta. Både displayskydd och en förvaringspåse medföljer. Skärmskyddet är förmonterat på surfplattan. Android 8.1 Go Edition Andersson TBQ-7321 är en av de första surfplattorna som får Android Go, eller Android 8.1 Oreo Go Edition. Tanken med Android Go är att även enheter i de lägre prisklasserna ska kunna använda det senaste operativsystemet från Google. Det är en fullgod version av operativsystemet med samma funktioner och tillgång till appar i Google Play, men det har gjorts optimeringar och anpassningar av både systemet och Googles egna appar för att fungera bättre.Själva systemet liksom Googles egna appar är komprimerade för att ta upp betydligt mindre plats på lagringsutrymmet vilket gör att appar startar 15% snabbare.  Surfplattor 1,2 6 590 SEK 590 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Surfplattor