Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

iPad mini 7,9" 64 GB. Redo för stordåd

Apple iPad mini 5 (2019) Wi-Fi 64GB Silver

  Art.nr: 1007519
 • 7,9-tums Retina-skärm
 • Stöd för Apple Pencil
 • 802.11ac Wi-Fi
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • iOS 12 med bland annat FaceTime-gruppsamtal
 • Max 2 per kund

Kombinera med

Apple iPad mini Wi-Fi 64GB Silver (2019)
Produkt du tittar på: iPad mini 7,9" 64 GB. Redo för stordåd

4 790:-

1 090:-


 • Pris: 6 538:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den omtyckta 7,9-tums¹ iPad mini är nu mer kapabel än någonsin. Den har ett A12 Bionic-chip med Neural Engine, som ger en ännu starkare upplevelse av allt från bilder till spel och förstärkt verklighet tack vare maskininlärning i realtid. En vacker Retina-skärm med True Tone som är behaglig att titta på i alla typer av ljus. Stöd för Apple Pencil². 802.11ac Wi-Fi. En 8 MP-kamera på baksidan och 7 MP FaceTime HD-kamera. Ett batteri som räcker hela dagen³, Touch ID och Apple Pay, och över en miljon iPad-appar på App Store. Allt i en iPad som ryms i ena handen.

De viktigaste funktionerna

 • 7,9-tums Retina-skärm med True Tone och stort färgomfång¹
 • A12 Bionic-chip
 • Fingeravtrycksläsaren Touch ID
 • 8 MP kamera på baksidan, 7 MP FaceTime HD-kamera på framsidan
 • Stereohögtalare
 • 802.11ac Wi-Fi
 • Upp till 10 timmars batteritid³
 • Lightning-kontakt för laddning och tillbehör
 • iOS 12 med bland annat FaceTime-gruppsamtal, delade upplevelser av förstärkt verklighet och Skärmtid

Juridisk information

 1. Skärmstorleken mäts diagonalt.
 2. Apple Pencil säljs separat. Apple Pencil (första generationen) är kompatibel med 9,7-tums iPad Pro, 10,5-tums iPad Pro, 12,9-tums iPad Pro (första och andra generationen), 10,5-tums iPad Air, iPad (sjätte generationen) och iPad mini (femte generationen).
 3. Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries.

Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.


Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.

1007519 1007519 Apple Apple iPad mini 5 (2019) Wi-Fi 64GB Silver MUQX2KN/A Den omtyckta 7,9-tums¹ iPad mini är nu mer kapabel än någonsin. Den har ett A12 Bionic-chip med Neural Engine, som ger en ännu starkare upplevelse av allt från bilder till spel och förstärkt verklighet tack vare maskininlärning i realtid. En vacker Retina-skärm med True Tone som är behaglig att titta på i alla typer av ljus. Stöd för Apple Pencil². 802.11ac Wi-Fi. En 8 MP-kamera på baksidan och 7 MP FaceTime HD-kamera. Ett batteri som räcker hela dagen³, Touch ID och Apple Pay, och över en miljon iPad-appar på App Store. Allt i en iPad som ryms i ena handen. De viktigaste funktionerna 7,9-tums Retina-skärm med True Tone och stort färgomfång¹A12 Bionic-chipFingeravtrycksläsaren Touch ID8 MP kamera på baksidan, 7 MP FaceTime HD-kamera på framsidanStereohögtalare802.11ac Wi-FiUpp till 10 timmars batteritid³Lightning-kontakt för laddning och tillbehöriOS 12 med bland annat FaceTime-gruppsamtal, delade upplevelser av förstärkt verklighet och Skärmtid Juridisk information Skärmstorleken mäts diagonalt.Apple Pencil säljs separat. Apple Pencil (första generationen) är kompatibel med 9,7-tums iPad Pro, 10,5-tums iPad Pro, 12,9-tums iPad Pro (första och andra generationen), 10,5-tums iPad Air, iPad (sjätte generationen) och iPad mini (femte generationen).Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries. Surfplattor 4,8 10 4790 SEK 4790 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Surfplattor