Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

iPad mini 7,9" 256 GB. Redo för stordåd

Apple iPad mini 5 (2019) Wi-Fi + Cellular 256GB Gold

  Art.nr: 1007532
 • 7,9-tums Retina-skärm
 • Stöd för Apple Pencil
 • 802.11ac Wi-Fi & 4G LTE Advanced
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • iOS 12 med bland annat FaceTime-gruppsamtal

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den omtyckta 7,9-tums¹ iPad mini är nu mer kapabel än någonsin. Den har ett A12 Bionic-chip med Neural Engine, som ger en ännu starkare upplevelse av allt från bilder till spel och förstärkt verklighet tack vare maskininlärning i realtid. En vacker Retina-skärm med True Tone som är behaglig att titta på i alla typer av ljus. Stöd för Apple Pencil². 802.11ac Wi-Fi och 4G LTE Advanced³. En 8 MP-kamera på baksidan och 7 MP FaceTime HD-kamera. Ett batteri som räcker hela dagen⁴, Touch ID och Apple Pay, och över en miljon iPad-appar på App Store. Allt i en iPad som ryms i ena handen.

De viktigaste funktionerna

 • 7,9-tums Retina-skärm med True Tone och stort färgomfång¹
 • A12 Bionic-chip
 • Fingeravtrycksläsaren Touch ID
 • 8 MP kamera på baksidan, 7 MP FaceTime HD-kamera på framsidan
 • Stereohögtalare
 • 802.11ac Wi-Fi och mobildata med 4G LTE Advanced³
 • Upp till 10 timmars batteritid⁴
 • Lightning-kontakt för laddning och tillbehör
 • iOS 12 med bland annat FaceTime-gruppsamtal, delade upplevelser av förstärkt verklighet och Skärmtid

Juridisk information

 1. Skärmstorleken mäts diagonalt.
 2. Apple Pencil säljs separat. Apple Pencil (första generationen) är kompatibel med 9,7-tums iPad Pro, 10,5-tums iPad Pro, 12,9-tums iPad Pro (första och andra generationen), 10,5-tums iPad Air, iPad (sjätte generationen) och iPad mini (femte generationen).
 3. Surfabonnemang krävs. 4G LTE Advanced och 4G LTE är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Mer information om LTE-stöd kan du få av operatören samt på www.apple.com/ipad/LTE.
 4. Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Pencil
(3 st)

1 090:-

Apple Airpods 2019
(21 st)

1 590:-

Apple Apple iPad mini 5 (2019) Wi-Fi + Cellular 256GB Gold MUXE2KN/A Den omtyckta 7,9-tums¹ iPad mini är nu mer kapabel än någonsin. Den har ett A12 Bionic-chip med Neural Engine, som ger en ännu starkare upplevelse av allt från bilder till spel och förstärkt verklighet tack vare maskininlärning i realtid. En vacker Retina-skärm med True Tone som är behaglig att titta på i alla typer av ljus. Stöd för Apple Pencil². 802.11ac Wi-Fi och 4G LTE Advanced³. En 8 MP-kamera på baksidan och 7 MP FaceTime HD-kamera. Ett batteri som räcker hela dagen⁴, Touch ID och Apple Pay, och över en miljon iPad-appar på App Store. Allt i en iPad som ryms i ena handen. De viktigaste funktionerna 7,9-tums Retina-skärm med True Tone och stort färgomfång¹A12 Bionic-chipFingeravtrycksläsaren Touch ID8 MP kamera på baksidan, 7 MP FaceTime HD-kamera på framsidanStereohögtalare802.11ac Wi-Fi och mobildata med 4G LTE Advanced³Upp till 10 timmars batteritid⁴Lightning-kontakt för laddning och tillbehöriOS 12 med bland annat FaceTime-gruppsamtal, delade upplevelser av förstärkt verklighet och Skärmtid Juridisk information Skärmstorleken mäts diagonalt.Apple Pencil säljs separat. Apple Pencil (första generationen) är kompatibel med 9,7-tums iPad Pro, 10,5-tums iPad Pro, 12,9-tums iPad Pro (första och andra generationen), 10,5-tums iPad Air, iPad (sjätte generationen) och iPad mini (femte generationen).Surfabonnemang krävs. 4G LTE Advanced och 4G LTE är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Mer information om LTE-stöd kan du få av operatören samt på www.apple.com/ipad/LTE.Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries. Surfplattor 8290 SEK 8290 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Surfplattor