Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Helt otrolig prestanda. Helt nya färger

Apple iPad Air Wi-Fi 10.9" 256GB Space Grey

  Art.nr: 1014548
 • Kommer i oktober
 • 10,9-tums Liquid Retina-skärm
 • A14 Bionic-chip med Neural Engine
 • 12 MP kamera på baksidan
 • 7 MP FaceTime HD-skärmkamera
 • Max 2 per kund

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Helt nya iPad Air. Mer mångsidig än någonsin. Den imponerande 10,9-tums Liquid Retina-skärmen med stort färgomfång återger bilder, videor och spel med levande färger och suverän detaljrikedom¹. Och A14 Bionic-chippet med Neural Engine erbjuder kraft och avancerade möjligheter med maskininlärning så att du kan redigera video i 4K, skapa en snygg presentation eller designa en 3D-modell – och allt går som en dans. Nu dessutom med stöd för Magic Keyboard och Apple Pencil (andra generationen)², snabba, enkla och säkra Touch ID och Apple Pay, kamera med 12 MP på baksidan och FaceTime HD-kamera med 7 MP på framsidan, USB-C-kontakt för laddning och tillbehör, batteri som räcker hela dagen³ och snabbt WiFi. Med iPad Air har du kraften att förverkliga dina idéer. 

De viktigaste funktionerna

 • Imponerande 10,9-tums Liquid Retina-skärm med True Tone och stort färgomfång (P3)¹
 • A14 Bionic-chip med Neural Engine 
 • Touch ID för säker autentisering och Apple Pay
 • 12 MP kamera på baksidan, 7 MP FaceTime HD-skärmkamera
 • Finns i silver, rymdgrått, roséguld, grönt och himmelsblått
 • Brett stereoljud
 • Wifi 6 (802.11ax) 
 • Upp till 10 timmars batteritid³ 
 • Usb-c-port för laddning och tillbehör
 • Stöd för Magic Keyboard, Smart Keyboard Folio och Apple Pencil (andra generationen)² 
 • iPadOS 14 innehåller nya funktioner som är speciellt utvecklade för iPad 

Juridisk information

Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan komma att ändras. 

 1. Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som diagonalen i en rektangel mäter skärmen på iPad Air (fjärde generationen) 10,86 tum. Den faktiska skärmytan är något mindre. 
 2. Tillbehör säljs separat. Kompatibiliteten varierar beroende på vilken generation det handlar om.  
 3. Batteritiden varierar beroende på konfiguration och användning. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries

Teknisk info

Fullständig teknisk information finns på apple.com/se/ipad-air/specs.

Jämför med liknande produkter

Apple iPad Air Wi-Fi 10.9

Produkt du jämför: Helt otrolig prestanda. Helt nya färger

Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Black
Visa mer
1014548 Apple Apple iPad Air Wi-Fi 10.9" 256GB Space Grey MYFT2KN/A Helt nya iPad Air. Mer mångsidig än någonsin. Den imponerande 10,9-tums Liquid Retina-skärmen med stort färgomfång återger bilder, videor och spel med levande färger och suverän detaljrikedom¹. Och A14 Bionic-chippet med Neural Engine erbjuder kraft och avancerade möjligheter med maskininlärning så att du kan redigera video i 4K, skapa en snygg presentation eller designa en 3D-modell – och allt går som en dans. Nu dessutom med stöd för Magic Keyboard och Apple Pencil (andra generationen)², snabba, enkla och säkra Touch ID och Apple Pay, kamera med 12 MP på baksidan och FaceTime HD-kamera med 7 MP på framsidan, USB-C-kontakt för laddning och tillbehör, batteri som räcker hela dagen³ och snabbt WiFi. Med iPad Air har du kraften att förverkliga dina idéer.  De viktigaste funktionernaImponerande 10,9-tums Liquid Retina-skärm med True Tone och stort färgomfång (P3)¹A14 Bionic-chip med Neural Engine Touch ID för säker autentisering och Apple Pay12 MP kamera på baksidan, 7 MP FaceTime HD-skärmkameraFinns i silver, rymdgrått, roséguld, grönt och himmelsblåttBrett stereoljudWifi 6 (802.11ax) Upp till 10 timmars batteritid³ Usb-c-port för laddning och tillbehörStöd för Magic Keyboard, Smart Keyboard Folio och Apple Pencil (andra generationen)² iPadOS 14 innehåller nya funktioner som är speciellt utvecklade för iPad Juridisk informationAppar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan komma att ändras. Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som diagonalen i en rektangel mäter skärmen på iPad Air (fjärde generationen) 10,86 tum. Den faktiska skärmytan är något mindre. Tillbehör säljs separat. Kompatibiliteten varierar beroende på vilken generation det handlar om.  Batteritiden varierar beroende på konfiguration och användning. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries. Teknisk infoFullständig teknisk information finns på apple.com/se/ipad-air/specs. Surfplattor 8795 SEK 8795 NewCondition OnlineOnly
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Surfplattor