Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

iPad Pro 11" 128 GB - Förändrar spelets regler för datorer

Apple iPad Pro (2nd gen. 2020) 11" Wi-Fi + Cellular 128GB Space Grey

  Art.nr: 1012458
 • 11-tums heltäckande Liquid Retina-skärm
 • WiFi + 4G LTE-modell
 • A12Z Bionic-chip
 • Face ID
 • Upp till 10 timmars batteritid
Färg/Variant: Rymdgrå

Abonnemang

11 790:-

Delbetala från 1 022:-/mån Info

Info

Kombinera med

Apple iPad Pro (4th gen. 2020) 11
Produkt du tittar på: iPad Pro 11" 128 GB - Förändrar spelets regler för datorer

11 790:-


 • Pris: 17 369:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Det här är nya iPad Pro 11". Den har världens mest avancerade mobila skärm. Den har proffskameror som kan förvandla verkligheten. Den är så snabb att de flesta PC-datorer inte hinner ifatt. Och du kan använda den med fingret, pennan, tangentbordet och nu även med musen och styrplattan.

11-tums iPad Pro har en fängslande, heltäckande Liquid Retina-skärm¹. De nya proffskamerorna med vidvinkel och ultravidvinkel, i kombination med den helt nya LiDAR-tekniken, öppnar för oanade upplevelser i nästa generation AR-appar (förstärkt verklighet). A12Z Bionic-chippet ger kraft åt viktiga appar och grafikintensiva spel. Stöd för nya Magic Keyboard med styrplatta² och Apple Pencil².Snabbare wifi och 4G LTE Advanced³. Batteri som räcker hela dagen⁴. Tillgång till miljontals appar på App Store som kan förvandla din iPad Pro till vad du än behöver, var du än är.

De viktigaste funktionerna

 • 11-tums heltäckande Liquid Retina-skärm med ProMotion, True Tone och stort färgomfång (P3)¹ 
 • A12Z Bionic-chip med Neural Engine
 • 12 MP-kamera med vidvinkel, 10 MP-kamera med ultravidvinkel och LiDAR-teknik
 • 7 MP TrueDepth-kamera
 • Face ID för säker autentisering och Apple Pay
 • Fyra högtalare och fem mikrofoner med studiokvalitet
 • Wifi 6 med 802.11ax och mobildata med 4G LTE Advanced³
 • Upp till 10 timmars batteritid⁴ 
 • Usb-c-port för laddning och tillbehör
 • Stöd för Magic Keyboard, Smart Keyboard Folio och Apple Pencil² 
 • iPadOS med intuitiv multitasking och alla de suveräna funktionerna i iOS 13

Juridisk information

 1. Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som en vanlig rektangel är skärmen 12,9 tum diagonalt. Den faktiska skärmytan är något mindre.
 2. Tillbehör säljs separat. Kompatibiliteten varierar beroende på vilken generation det handlar om.
 3. Surfabonnemang krävs. 4G LTE Advanced, 4G LTE och wifi-samtal är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Mer information om LTE-stöd kan du få av operatören samt på apple.com/se/ipad/LTE.
 4. Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.

Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.


Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.

1012458 1012458 Apple Apple iPad Pro (2nd gen. 2020) 11" Wi-Fi + Cellular 128GB Space Grey MY2V2KN/A Det här är nya iPad Pro 11". Den har världens mest avancerade mobila skärm. Den har proffskameror som kan förvandla verkligheten. Den är så snabb att de flesta PC-datorer inte hinner ifatt. Och du kan använda den med fingret, pennan, tangentbordet och nu även med musen och styrplattan. 11-tums iPad Pro har en fängslande, heltäckande Liquid Retina-skärm¹. De nya proffskamerorna med vidvinkel och ultravidvinkel, i kombination med den helt nya LiDAR-tekniken, öppnar för oanade upplevelser i nästa generation AR-appar (förstärkt verklighet). A12Z Bionic-chippet ger kraft åt viktiga appar och grafikintensiva spel. Stöd för nya Magic Keyboard med styrplatta² och Apple Pencil².Snabbare wifi och 4G LTE Advanced³. Batteri som räcker hela dagen⁴. Tillgång till miljontals appar på App Store som kan förvandla din iPad Pro till vad du än behöver, var du än är. De viktigaste funktionerna 11-tums heltäckande Liquid Retina-skärm med ProMotion, True Tone och stort färgomfång (P3)¹ A12Z Bionic-chip med Neural Engine12 MP-kamera med vidvinkel, 10 MP-kamera med ultravidvinkel och LiDAR-teknik7 MP TrueDepth-kameraFace ID för säker autentisering och Apple PayFyra högtalare och fem mikrofoner med studiokvalitetWifi 6 med 802.11ax och mobildata med 4G LTE Advanced³Upp till 10 timmars batteritid⁴ Usb-c-port för laddning och tillbehörStöd för Magic Keyboard, Smart Keyboard Folio och Apple Pencil² iPadOS med intuitiv multitasking och alla de suveräna funktionerna i iOS 13 Juridisk information Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som en vanlig rektangel är skärmen 12,9 tum diagonalt. Den faktiska skärmytan är något mindre.Tillbehör säljs separat. Kompatibiliteten varierar beroende på vilken generation det handlar om.Surfabonnemang krävs. 4G LTE Advanced, 4G LTE och wifi-samtal är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Mer information om LTE-stöd kan du få av operatören samt på apple.com/se/ipad/LTE.Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries. Surfplattor 11790 SEK 11790 NewCondition PreOrder
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Surfplattor