Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

10" surfplatta för hela familjen

Lenovo Tab M10 HD WiFi 2GB + 32GB

  Art.nr: 1010084
  • 10,1" HD-skärm
  • 2 GB RAM + 32 GB lagring
  • Dolby Atmos-teknik
  • Upp till 8 timmars underhållning
Trådlös anslutning: WiFi
WiFi
4G

1 490:-

Delbetala från 163:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Lenovo Tab M10 HD WiFi 2GB + 32GB
Produkt du tittar på: 10" surfplatta för hela familjen
Lenovo Tab M10 HD WiFi 2GB + 32GB

1 490:-

Lenovo Tab M10 HD Bumper Black

399:-

Lenovo Tab M10 HD Folio Black

399:-


  • Pris: 2 288:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Tab M10 är en surfplatta för hela familjen, med sin tunna och lätta design är lämpar den sig även för de mindre familjemedlemmarna. De dubbla fronthögtalare med stöd för Dolby Atmos®, en HD-skärm på 10,1" och ett batteri som håller för många timmars videotittande eller surfande gör att surfplattan är ultimat för underhållning i alla dess former. Använd plattan till spel, film eller serier - möjligheterna är oändliga.

Lenovo Tab M10 Tunn och lätt

Snygg och lätt design

Lenovo Tab M10 har en tunn och lätt design, med en tjocklek på endast 8,1 mm är den bekväm att hålla och ryms enkelt i väskan. Vikten på 480 gram gör att plattan inte lägger till mycket extra vikt i packningen och gör den även lätthanterlig för ditt barn. 

Underhållning länge

Med Lenovo Tab M10 kan du räkna med att ha underhållning under en lång tid. Batteritiden under videouppspelning håller i upp till 8 timmar, vilket gör att du kan hålla barnen (eller dig själv) sysselsatta med spel och film under hela bilresan eller flygresan. I standbyläge håller batteriet upp till otroliga 504 timmar.

När batteriet väl tagit slut laddar du snabbt och enkelt upp plattan med en Mikro-USB-kabel. Plattan blir fulladdad på endast 5,5 timmar, vilket gör att du snart kan njuta av underhållning i toppklass igen.

Skärm och ljud

Lenovo Tab M10 har en 10,1" HD-skärm på 1280 x 800 pixlar som ger en förträfflig knivskarp bild, som även syns bra i solljus. Stereohögtalarna har Dolby Atmos®-förstärkning och sitter på framsidan av plattan för att ge så bra ljud som möjligt. Positioneringen av högtalarna och att de har Dolby Atmos®-förstärkning gör att ljudet omsluter dig från alla håll och påminner om ljudet i en biosalong.

Det fantastiska ljudet och bilden ger en enastående helhetsupplevelse för underhållning, som får dig att vilja titta ett avsnitt till och ett till på din favoritserie.

Kamera för foto och videosamtal

Precis som sig bör har Tab M10 en främre och en bakre kamera, för både foto och video. Den bakre kameran är perfekt för fotografering och videoinspelning, med sina 5 megapixel och autofokus gör den så att du kan ta riktigt snygga bilder. Den främre kameran har 2 megapixel och passar utmärkt för både selfies och videosamtal. 

Kraftfull processor

Lenovo Tab M10 har en 4-kärnig processor från Qualcomm®, Snapdragon™ 429, som har en integrerad Adreno 504 GPU som bidrar till 50% snabbare grafik och 25% lägre strömförbrukning, jämfört med förgående modell. Processorn är kraftfull och samtidigt batterisnål, vilket bidrar till att surfplattans batteri räcker längre innan du behöver ladda den. Operativsystemet Android 8.0 (Oreo), hjälper även det till att hålla batteriförbrukningen nere genom att batterioptimera processer som sker kontinuerligt, som platstjänster och notifikationer. 

Tab M10 har 2 GB RAM-minne och 32 GB internt lagringsutrymme som gör att du har gott om plats för appar, spel, foton och videor.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.