10-tums surfplatta med fantastisk skärmtäckning

Lenovo Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3" WiFi Full HD 4GB + 64GB

  Art.nr: 1011192
 • 10,3" FHD IPS-skärm
 • 4 GB RAM + 64 GB lagring
 • Skonsam TÜV® certifierad display
 • 87 % skärmtäckning
 • Dubbla högtalare med Dolby Atmos

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Säkra så att alla familjemedlemmar njuter av användarupplevelsen med Lenovo Tab M10. WiFi-surfplattan är utrustad med dubbla fronthögtalare och en 10,3-tums Full HD-skärm, en kombination som garanterar en trevlig visningsstund. Högkvalitativa komponenterna rakt igenom bidrar till smidig drift, även med många appar öppna samtidigt och det 5 000 mAh starka batteriet ger goda förutsättningar när det kommer till oavbrutet användande. Upplev sann premiumkänsla, med en skonsam surfplatta som har 4 GB RAM, 64 GB lagring och hela 87 % skärmtäckning.

Tunn 10-tums surfplatta med fantastisk skärmtäckning

Sann premiumkänsla

Baksidan är till 93 % täckt av överdraget i metall. Med andra ord så ser inte bara surfplattan bra ut, det ger dig även en sann premiumkänsla när du håller i den. Totalt är 10-tumsplattan 8,15 mm tjock och väger endast 460 gram. Ett tunt och lätt, men fortfarande kraftfullt alternativ.

TÜV® certifierad display

En TÜV® certifierad produkt har genomgått tester som säkerställer en lägre andel skadligt blått ljus. Blått ljus finns i alla typer av skärmar, och på grund av att det är svårt för ögat att ta in och bryta ned så kan det leda till bland annat trötta ögon eller huvudvärk.

TÜV® certifierad display

Dubbla högtalare med Dolby Atmos®

Surfplattans dubbla högtalare lyfter ljudet i surfplattan och gör att du inte behöver tänka på att koppla in externa högtalare varje gång du ska titta på någonting. Med hjälp av Dolby Atmos behöver du inte heller krångla med ljudinställningar, eftersom ljudet automatiskt anpassar sig till din enhet för att alltid leverera högsta ljudkvalitet.

Dubbla högtalare med Dolby Atmos®

87 % skärmtäckning

Varför ska skärmen inte ta så mycket plats som möjligt? Det verkar vara en fråga Lenovo ställt sig när man utvecklat Tab M10. Kanterna på surfplattans långsidor är endast 4,6 mm tjocka. Detta gör att skärmen får ta den plats den förtjänar och att hela 87 % av ytan på surfplattans framsida utnyttjas av just displayen.

Lenovo Tab M10 med 87 % skärmtäckning

Ansiktsigenkänning

De tunna kanterna lämnar som bekant mer plats åt skärmen. Det gör också att Tab M10 inte har någon fingeravtrycksläsare. Men frukta ej, med hjälp av ansiktsigenkänning låser du snabbt och smidigt upp din surfplatta genom att frontkameran känner igen ditt ansikte.

Åttakärnig processor, 4 GB RAM och 5 000 mAh-batteri

Surfplattor med en större skärm behöver per automatik mer kraftfulla komponenter för att möjliggöra smidig drift. Inuti Tab M10 hittar vi en åttakärnig MediaTek Helio P22T-processor som kompletteras av 4 GB RAM. Dessa två komponenter drar det tunga lasset när det kommer till driften och gör det möjligt för dig att ha många appar öppna samtidigt utan att det känns. Det kraftfulla batteriet på 5 000 mAh låter dig dessutom njuta av den smidiga driften länge, till exempel genom videovisning i upp till 8,5 timmar, helt oavbrutet.

I förpackningen

 • Lenovo Tab M10
 • Strömadapter (5V / 2A)
 • USB Type C-kabel
 • Snabbstartsguide
 • Bruksanvisning

Titta även på

Mer lagring

(8 st)
 • 10,3" FHD IPS-skärm
 • 4 GB RAM + 128 GB lagring
 • Skonsam TÜV® certifierad display

2 790:-

Titta även på

Mer lagring

(8 st)
 • 10,3" FHD IPS-skärm
 • 4 GB RAM + 128 GB lagring
 • Skonsam TÜV® certifierad display

2 790:-

Jämför med liknande produkter

Lenovo Tab M10 WiFi/4GB/64GB FHD Plus

Produkt du jämför: 10-tums surfplatta med fantastisk skärmtäckning

Lenovo Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3
Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3" WiFi Full HD 4GB+128GB
Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 WiFi 32GB Copper
Galaxy Tab A 10.1 2019 WiFi 32GB Black
Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Oxford Gray
Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Oxford Gray
Visa mer
1011192 Lenovo Lenovo Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3" WiFi Full HD 4GB + 64GB ZA5T0302SE Säkra så att alla familjemedlemmar njuter av användarupplevelsen med Lenovo Tab M10. WiFi-surfplattan är utrustad med dubbla fronthögtalare och en 10,3-tums Full HD-skärm, en kombination som garanterar en trevlig visningsstund. Högkvalitativa komponenterna rakt igenom bidrar till smidig drift, även med många appar öppna samtidigt och det 5 000 mAh starka batteriet ger goda förutsättningar när det kommer till oavbrutet användande. Upplev sann premiumkänsla, med en skonsam surfplatta som har 4 GB RAM, 64 GB lagring och hela 87 % skärmtäckning. Sann premiumkänsla Baksidan är till 93 % täckt av överdraget i metall. Med andra ord så ser inte bara surfplattan bra ut, det ger dig även en sann premiumkänsla när du håller i den. Totalt är 10-tumsplattan 8,15 mm tjock och väger endast 460 gram. Ett tunt och lätt, men fortfarande kraftfullt alternativ. TÜV® certifierad display En TÜV® certifierad produkt har genomgått tester som säkerställer en lägre andel skadligt blått ljus. Blått ljus finns i alla typer av skärmar, och på grund av att det är svårt för ögat att ta in och bryta ned så kan det leda till bland annat trötta ögon eller huvudvärk. Dubbla högtalare med Dolby Atmos® Surfplattans dubbla högtalare lyfter ljudet i surfplattan och gör att du inte behöver tänka på att koppla in externa högtalare varje gång du ska titta på någonting. Med hjälp av Dolby Atmos behöver du inte heller krångla med ljudinställningar, eftersom ljudet automatiskt anpassar sig till din enhet för att alltid leverera högsta ljudkvalitet. 87 % skärmtäckning Varför ska skärmen inte ta så mycket plats som möjligt? Det verkar vara en fråga Lenovo ställt sig när man utvecklat Tab M10. Kanterna på surfplattans långsidor är endast 4,6 mm tjocka. Detta gör att skärmen får ta den plats den förtjänar och att hela 87 % av ytan på surfplattans framsida utnyttjas av just displayen. Ansiktsigenkänning De tunna kanterna lämnar som bekant mer plats åt skärmen. Det gör också att Tab M10 inte har någon fingeravtrycksläsare. Men frukta ej, med hjälp av ansiktsigenkänning låser du snabbt och smidigt upp din surfplatta genom att frontkameran känner igen ditt ansikte. Åttakärnig processor, 4 GB RAM och 5 000 mAh-batteri Surfplattor med en större skärm behöver per automatik mer kraftfulla komponenter för att möjliggöra smidig drift. Inuti Tab M10 hittar vi en åttakärnig MediaTek Helio P22T-processor som kompletteras av 4 GB RAM. Dessa två komponenter drar det tunga lasset när det kommer till driften och gör det möjligt för dig att ha många appar öppna samtidigt utan att det känns. Det kraftfulla batteriet på 5 000 mAh låter dig dessutom njuta av den smidiga driften länge, till exempel genom videovisning i upp till 8,5 timmar, helt oavbrutet. I förpackningen Lenovo Tab M10Strömadapter (5V / 2A)USB Type C-kabelSnabbstartsguideBruksanvisning Surfplattor 4,6 9 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Surfplattor