Prisvänlig 7-tums surfplatta med Dolby Audio™

Lenovo Tab M7 WiFi 1GB/16GB HD

  Art.nr: 1011193
 • 7" WSVGA IPS-skärm
 • 1 GB RAM + 16 GB lagring
 • Skonsam TÜV® certifierad display
 • Dolby Audio™ fronthögtalare
 • Upp till 10 timmars videovisning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tab M7 från Lenovo är en WiFi-surfplatta som bevisar att det är möjligt att kombinera design och funktion och samtidigt vara ett prisvänligt alternativ. Surfplattans 7-tums WSVGA (1024 x 600) IPS-skärm är ljusstark och med dess levande färger kan du njuta av likväl videovisning som spelande. Den är dessutom TÜV® certifierad för att skydda dig och dina ögon genom att filtrera bort det skadliga blåa ljuset. 

Tab M7 är endast 8,25 mm tjock och väger 236g vilket gör den enkel att ta med dit du vill. Det yttre höljet på baksidan är av metall, något som dels bidrar till ökad premium-känsla, men även låter dig slippa oron över att plattan enkelt skall skadas.

Fronthögtalare med Dolby Audio™

I mobila enheter är det ofta högtalaren som blir lidande, delvis på grund av att enheten skall vara så kompakt som möjligt. Med hjälp av Dolby Audio™ behöver du inte tänka på att köpa och koppla in externa högtalare varje gång du ska titta på någonting. Du ska inte heller behöva krångla med inställningar utan ljudet skall anpassa sig till din enhet för att alltid leverera högsta ljudkvalitet.

TÜV® certifierad display

En TÜV® certifierad produkt har genomgått tester som säkerställer en lägre andel skadligt blått ljus. Blått ljus finns i alla typer av skärmar, och på grund av att det är svårt för ögat att ta in och bryta ned så kan det leda till bland annat trötta ögon eller huvudvärk.

Njut av oavbrutet tittande

Under långa bilturer eller utdragna soffstunder kan det vara skönt att bara koppla av genom att titta på någonting. Det inbyggda batteriet med en kapacitet på 3 500 mAh tillåter videovisning och surfande i upp till 10 timmar innan det behöver laddas. Perfekt om du vill sträckkolla på din favoritserie utan avbrott.

Android Pie (Go Edition)

Surfplattan använder sig av Android 9 Pie (Go Edition) som operativsystem. Skillnaden mellan vanliga Android 9 Pie och Android 9 Pie (Go Edition) är att standard-apparna i det sistnämnda systemet har utvecklats för att ta mindre plats. Mindre appar ger dig mer plats för annat, samtidigt som de blir snabbare att köra.

I förpackningen

 • Tab M7
 • Strömadapter (5V / 1A)
 • MicroUSB-kabel
 • Snabbstartsguide

Jämför med liknande produkter

Lenovo Tab M7 WiFi 1GB/16GB HD

Produkt du jämför: Prisvänlig 7-tums surfplatta med Dolby Audio™

Andersson TBQ8322
Tablet TBQ8322 8" 2GB+32GB
Huawei MediaPad T3 10 2GB+16GB WiFi 2019
MediaPad T3 10 2GB+16GB WiFi 2019
Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 WiFi 32GB Copper
Galaxy Tab A 10.1 2019 WiFi 32GB Silver
Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 4G 32GB Black
Galaxy Tab A 10.1 2019 4G 32GB Black
Lenovo Tab M10 WiFi/4GB/64GB FHD Plus
Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3" WiFi Full HD 4GB + 64GB
Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Oxford Gray
Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Oxford Gray
Lenovo Tab M10 HD WiFi 2GB + 32GB
Tab M10 HD WiFi 2GB + 32GB
Samsung Galaxy Tab S6 4G (128 GB) Mountain Grey
Galaxy Tab S6 4G (128 GB) Mountain Grey
Visa mer
1011193 Lenovo Lenovo Tab M7 WiFi 1GB/16GB HD ZA550075SE Tab M7 från Lenovo är en WiFi-surfplatta som bevisar att det är möjligt att kombinera design och funktion och samtidigt vara ett prisvänligt alternativ. Surfplattans 7-tums WSVGA (1024 x 600) IPS-skärm är ljusstark och med dess levande färger kan du njuta av likväl videovisning som spelande. Den är dessutom TÜV® certifierad för att skydda dig och dina ögon genom att filtrera bort det skadliga blåa ljuset. Tab M7 är endast 8,25 mm tjock och väger 236g vilket gör den enkel att ta med dit du vill. Det yttre höljet på baksidan är av metall, något som dels bidrar till ökad premium-känsla, men även låter dig slippa oron över att plattan enkelt skall skadas. Fronthögtalare med Dolby Audio™ I mobila enheter är det ofta högtalaren som blir lidande, delvis på grund av att enheten skall vara så kompakt som möjligt. Med hjälp av Dolby Audio™ behöver du inte tänka på att köpa och koppla in externa högtalare varje gång du ska titta på någonting. Du ska inte heller behöva krångla med inställningar utan ljudet skall anpassa sig till din enhet för att alltid leverera högsta ljudkvalitet. TÜV® certifierad display En TÜV® certifierad produkt har genomgått tester som säkerställer en lägre andel skadligt blått ljus. Blått ljus finns i alla typer av skärmar, och på grund av att det är svårt för ögat att ta in och bryta ned så kan det leda till bland annat trötta ögon eller huvudvärk. Njut av oavbrutet tittande Under långa bilturer eller utdragna soffstunder kan det vara skönt att bara koppla av genom att titta på någonting. Det inbyggda batteriet med en kapacitet på 3 500 mAh tillåter videovisning och surfande i upp till 10 timmar innan det behöver laddas. Perfekt om du vill sträckkolla på din favoritserie utan avbrott. Android Pie (Go Edition) Surfplattan använder sig av Android 9 Pie (Go Edition) som operativsystem. Skillnaden mellan vanliga Android 9 Pie och Android 9 Pie (Go Edition) är att standard-apparna i det sistnämnda systemet har utvecklats för att ta mindre plats. Mindre appar ger dig mer plats för annat, samtidigt som de blir snabbare att köra. I förpackningen Tab M7Strömadapter (5V / 1A)MicroUSB-kabelSnabbstartsguide Surfplattor 4,4 8 899 SEK 899 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Surfplattor