Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bärbar dator och platta i ett – allt du behöver

Microsoft Surface Pro 4 (M/4GB/128GB)

  Art.nr: 224853
  • 12,3" 2736x1824 PixelSense
  • Intel® Core™ m3-6Y30 Processor
  • 4GB RAM / 128 GB SSD

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Surface Pro 4 har ett batteri som håller hela dagen, men är lättare än någonsin tidigare. Gå från en extremt portabel platta till en fullständig bärbar dator på ett ögonblick – var du än är.

Test av Microsoft Surface Pro 4 av Ljud & Bild

"Det här är en riktig kvalitetsprodukt! Skärmen är skarp och läcker och den medföljande pennan är tillräckligt exakt för både text och ritning."

En fantastisk totaluplevelse

Den PixelSense™ skärmen på 12,3 tum har en extremt hög kontrast och låg glans, så du kan jobba hela dagen utan att överanstränga dina ögon.

Trots att den har mer kraft än sina föregångare är den med sina 786 g lättare än någonsin.

Med stödet med flera lägen och ett förbättrat tangentbord fungerar den som en bärbar dator.

Fantastisk prestanda och kamera

Surface Pro 4 med 6:e generationens Intel® Core™  m3-processorer är inte bara mer kraftfull, utan också tystare och svalare. Den hjälper dig att bli mer effektiv än tidigare.

Håll en videokonferens i HD med dina kollegor över hela världen med den framåtriktade kameran med 5 MP och den bakåtriktade kameran med 8 MP och autofokus.

För kreativt arbete - hela dagen

Batteriet varar i upp till 9 timmar, så du kan jobba utan avbrott. Med Surface-pennan kan du skriva direkt på webbsidor, anteckna och dela på ett enkelt sätt.

Surface Pro 4 har kraften du behöver för att köra även de mest krävande professionella apparna.

Inbäddad TPM-säkerhetskrets: värdefulla data skyddas i maskinvaran

Användarna kan känna sig lugna eftersom deras värdefulla data skyddas med TPM-säkerhetsmaskinvara (Trusted Platform Module) på moderkortet som lagrar datorgenererade krypteringsnycklar. Den maskinvarubaserade designen skyddar mot attacker där angripare försöker komma åt lösenord och nycklar för känsliga data. TPM gör att bärbara datorer kan köra program på ett säkrare sätt och gör kommunikation och transaktioner pålitligare.

Jämför med liknande produkter

Microsoft Surface Pro 4 (M/4GB/128GB)

Produkt du jämför: Bärbar dator och platta i ett – allt du behöver

Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 WiFi 32GB Copper
Galaxy Tab A 10.1 2019 WiFi 32GB Silver
Visa mer
224853 Microsoft Microsoft Surface Pro 4 (M/4GB/128GB) SU3-00005 Surface Pro 4 har ett batteri som håller hela dagen, men är lättare än någonsin tidigare. Gå från en extremt portabel platta till en fullständig bärbar dator på ett ögonblick – var du än är. Test av Microsoft Surface Pro 4 av Ljud & Bild "Det här är en riktig kvalitetsprodukt! Skärmen är skarp och läcker och den medföljande pennan är tillräckligt exakt för både text och ritning." Du kan läsa hela testet här. En fantastisk totaluplevelse Den PixelSense™ skärmen på 12,3 tum har en extremt hög kontrast och låg glans, så du kan jobba hela dagen utan att överanstränga dina ögon.Trots att den har mer kraft än sina föregångare är den med sina 786 g lättare än någonsin.Med stödet med flera lägen och ett förbättrat tangentbord fungerar den som en bärbar dator. Fantastisk prestanda och kamera Surface Pro 4 med 6:e generationens Intel® Core™  m3-processorer är inte bara mer kraftfull, utan också tystare och svalare. Den hjälper dig att bli mer effektiv än tidigare.Håll en videokonferens i HD med dina kollegor över hela världen med den framåtriktade kameran med 5 MP och den bakåtriktade kameran med 8 MP och autofokus. För kreativt arbete - hela dagen Batteriet varar i upp till 9 timmar, så du kan jobba utan avbrott. Med Surface-pennan kan du skriva direkt på webbsidor, anteckna och dela på ett enkelt sätt.Surface Pro 4 har kraften du behöver för att köra även de mest krävande professionella apparna. Inbäddad TPM-säkerhetskrets: värdefulla data skyddas i maskinvaran Användarna kan känna sig lugna eftersom deras värdefulla data skyddas med TPM-säkerhetsmaskinvara (Trusted Platform Module) på moderkortet som lagrar datorgenererade krypteringsnycklar. Den maskinvarubaserade designen skyddar mot attacker där angripare försöker komma åt lösenord och nycklar för känsliga data. TPM gör att bärbara datorer kan köra program på ett säkrare sätt och gör kommunikation och transaktioner pålitligare. Surfplattor 3,8 5 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Surfplattor