Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

Samsung Galaxy Tab A 10,5 med laddningsstation

Samsung Galaxy Tab A 10.5 (2018) WiFi 32GB Ebony Black incl. Charging Dock Pogo

  Art.nr: P456
  • Med Charging Dock Pogo
  • 10,5" IPS-skärm 1920 x 1200
  • 3 GB RAM / 32 GB lagring + kortplats
  • 8 olika användarprofiler och Kids Mode
  • Fyra högtalare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5 Wifi (32GB) Ebony Black
  • Samsung Charging Dock Pogo
Samsung Hela familjens surfplatta med 10,5"-skärm

2 890:-

Samsung Galaxy Tab A 10.5 WiFi gör det enkelt för hela familjen att samsas om samma surfplatta. Skapa upp till åtta användarprofiler för personliga inlogg till sajter och tjänster och dessutom vara trygg när familjens minstingar använder surfplattan tack vare Kids Mode. Upplev allt från film, surf och onlineshopping på plattans 10,5 tum stora skärm och njut av högklassigt ljud från fyra inbyggda högtalare. Galaxy Tab A 10.5 är en upplevelse för hela familjen och med alla förutsättningar att bli en naturlig del av det moderna hemmet.

Samsung sigill

Samsung sigill

När du köper Samsung Galaxy Tab A hos NetOnNet är den märkt med detta sigill. Det innebär att produkten utnyttjar nätet och de tjänster som erbjuds i Norden maximalt, exempelvis samtal över WiFi, 4G, Samsung Pay och övergångar mellan olika datanät och plattformar (t ex GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE,VoWiFi). Framtida uppdateringar kommer dessutom att vara anpassade för den nordiska marknaden och testade lika grundligt som inför produktens lansering.

Design och skärm

Galaxy Tab A har en greppvänlig storlek på 26 x 16 cm och är inte ens en centimeter tjock vilket ger den en vikt på runt ett halvkilo. Lätt att sitta med i soffan och enkel att bära med sig eller packa ner i väskan med andra ord.
Ändå får du en 10,5" stor pekskärm som täcker nästan hela framsidan vilket ger dig en stor bildupplevelse både när du kollar film eller scrollar genom dina flöden. Skärmen har 16:10-bildformat som utnyttjar skärmytan på bästa sätt när du tittar på film. Upplösningen kallas WUXGA och har 1920 x 1200 pixlar som ger skarpa bilder och text, och IPS-panelen gör att färgåtergivningen blir korrekt även i de mest extrema synvinklar, perfekt när man är flera som tittar på surfplattan samtidigt.

Samsung Galaxy Tab A 10.5

Prestanda och mjukvara

På insidan av Tab A sitter en åttakärnig Snapdragon-processor och 3 GB RAM-minne som ser till att du kan använda surfplattan till det allra mesta, alltifrån online-shopping, sociala medier, spel och arbetsuppgifter. 
Appar, spel och kort och film från kameran sparas på det 32 GB stora internminnet. Du kan enkelt utöka det med ett microSD-kort upp till 400 GB (säljs separat) för ännu mer lagringsutrymme.

Batteriet i Galaxy Tab A 10.5 har en kapacitet på 7300 mAh vilket ger upp till 14,5 timmars videouppspelning. Självklart har surfplattan snabbladdning (USB 2.0 Type-C) som förkortar laddningstiden och ger dig mer tid till faktisk användning.

Galaxy Tab A 10.5 kommer med den åttonde versionen av Android döpt till Oreo, som är smartare och bättre än någonsin tidigare. Oreo låter dig jobba effektivare genom att nå fler appar med färre knapptryckningar, sköter autoifyllningar för inloggningar, minimerar bakgrundsaktivitet för senaste använda appar och låter dig multitaska med två appar samtidigt med Bild-i-Bild-funktionen. Dessutom kan du vara säker på att inte bli nekad en app-nedladdning eller uppdatering på grund av för gammalt operativsystem.

Surfa snabbt

Trött på att det hackar när du streamar från Netflix? Eller tar det evigheter att ladda ner en uppdatering av apparna? Surfa snabbt och stabilt med Tab A tack vare Dual Band 802.11 ac-WiFi. Ladda hemsidor snabbare, streama serier och ladda ner appar snabbt och enkelt och utan lagg. 

En surfplatta för hela familjen

Samsung Galaxy Tab A är till för hela familjen och för att inte lillebror ska komma åt syrrans Facebook är problemet enkelt löst tack vare personliga användarkonton. Skapa upp till åtta olika användarprofiler där varje användare kan spara sina appar, inställningar och inloggningar till olika tjänster, appar och webbsidor. På så sätt har alla sina flöden och följare ifred från varandra.
Även familjens minstingar kan tryggt använda surfplattan tack vare Kids Mode. Barnläget kommer med säkert och barnanpassat innehåll, exempelvis LEGO, Filimundus och Toca Boca. Kids Mode ger även dig som förälder möjlighet att hålla koll på och begränsa barnens användande.

Säkrad ljudupplevelse

Ge dina filmer och serier ytterligare en dimension av upplevelsen. Stor och skarp bild gör sitt, men tappar i helheten om inte ljudet är lika imponerande. Tab A 10.5 har hela fyra inbyggda kraftfulla högtalare som tillsammans med Dolby Atmos surround säkrar ljudupplevelsen.

Bluetooth 4.1 gör att du enkelt ansluter högtalare och hörlurar trådlöst. Anslut till Bluetooth-högtalare för att spela upp musik på festen, och parkoppla till ett par hörlurar när du inte vill störa din omgivning med ljudet från surfplattan. Självklart kan du även koppla in trådade hörlurar via 3,5 mm-uttaget också.

Fotografera och videochatta

Den bakre kameran på Tab A 10.5 har en sensor på 8 megapixlar med autofokus och blixt för att fånga bilder att dela med sig av på ett litet kick. Frontkameran har en 5 megapixelssensor som gör att du kan ta selfies och videochatta via exempelvis Skype utan extrautrustning.

Samsung Praktiskt laddställ till Galaxy Tab S4 / A 10.5" (2018)

590:-
Den här produkten säljs inte separat

Ställ din Galaxy Tab S4 / Tab A 10.5" i Charging Dock POGO efter användning och njut av att ha en fulladdad surfplatta nästa gång det är dags att surfa, spela eller titta på videoklipp. POGO-pinsen på laddningsstationen är designade för att passa perfekt till din surfplatta och gör det busenkelt att sätta plattan på laddning.

Med Tab S4 / A 10.5" ansluten till Charging Dock håller den sig inte bara fulladdad. Du har även möjlighet att transformera din tablet till en smart display. Visa upp ett bildspel med dina favoritfoton samtidigt som du laddar, eller dra nytta av din smarta assistent genom att ha den påminna dig om kommande händelser i kalendern.

Charging Dock Pogo användbar även på standby

Jämför med liknande produkter

 Samsung Galaxy Tab A 10.5 (2018) WiFi 32GB Ebony Black incl. Charging Dock Pogo

Produkt du jämför: Samsung Galaxy Tab A 10,5 med laddningsstation

 Samsung Galaxy Tab A 10.5 (2018) WiFi 32GB Ebony Black incl. Charging Dock Pogo
Galaxy Tab A 10.5 (2018) WiFi 32GB Ebony Black
Apple iPad Pro 12,9
iPad Pro (3rd gen. 2018) 12,9" 256GB Wi-Fi Silver MTFN2KN/A
Lenovo Tab M 10
Tab M10 Full HD WiFi 3GB + 32GB
Apple iPad Pro 12,9
iPad Pro (3rd gen. 2018) 12,9" 64GB Wi-Fi Silver MTEM2KN/A
Apple iPad Air Wi-Fi 10.5
iPad Air (3rd gen. 2019) Wi-Fi 10.5" 64GB Gold
Apple iPad Pro 11
iPad Pro (3rd gen. 2018) 11" 256GB Wi-Fi Space Grey MTXQ2KN/A
Andersson TBQ8322
Tablet TBQ8322 8" 2GB+32GB
Apple iPad Pro 11
iPad Pro (3rd gen. 2018) 11" 64GB Wi-Fi Space Grey MTXN2KN/A
Apple iPad Pro 12,9
iPad Pro (3rd gen. 2018) 12,9" 256GB Wi-Fi+Cellular Space Grey MTHV2KN/A
Visa mer
P456 Samsung Galaxy Tab A 10.5 (2018) WiFi 32GB Ebony Black incl. Charging Dock Pogo Surfplattor 3,6 8 2890 SEK 2890 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Surfplattor