Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

10-tumssurfplatta med ljud och bild för grym underhållning

Samsung Galaxy Tab A7 Wifi 32GB Silver

  Art.nr: 1014123
  • 10,4" WUXGA+-skärm
  • 3 GB RAM + 32 GB lagring
  • WiFi 802.11ac, WiFi Direct & Bluetooth® 5.0
  • Fyra högtalare
  • Lås upp med ansiktsigenkänning
Färg/Variant: Silver

2 690:-

Delbetala från 263:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Samsung Galaxy Tab A7 Wifi 32GB Silver
Produkt du tittar på: 10-tumssurfplatta med ljud och bild för grym underhållning
Samsung Galaxy Tab A7 Wifi 32GB Silver

2 690:-

Samsung Book Cover Galaxy Tab A7 Gray

499:-

SanDisk 64GB Ultra microSDXC

179:-


  • Pris: 3 368:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Tab A7 är surfplattan som följer upp den omåttligt populära Tab A 10.1 och har många av Samsungs flaggskeppsmodellers egenskaper och kännetecken men något förenklade för att hålla priset nere. Galaxy Tab A7 bjuder på en 10,4" stor skärm i 18:9-format inbäddat i en tunn och smakfull design och fyra högtalare som ger extra liv åt film, serier och spel. Tab A7 är säkrad för lång tid framöver tack vare Android 10 med Google Play, USB-C-anslutning och snabbladdning. Känn dig dessutom trygg att lämna surfplattan i barnens händer, tack vare Samsung Kids. 

En skärm perfekt för film och serier

Samsung Galaxy Tab A7 är endast 7 mm tunn och låg vikt så den blir lätt och behaglig att hålla i. Designen är tunn, smakfull och med hög kvalitetskänsla. Skärmen är högupplöst, skarp och ljusstark av TFT-typ på 10,4". Ett 18:9-format ger rättvisa åt filmerna du ser och härliga  spelupplevelser. Ramen är endast 10 mm runtom, så att skärmen utnyttjas till gränsen.

Bild och ljud för enastående upplevelse

Skärmen har hög upplösning och hög ljusstyrka som ger en verkligt levande bild. Kombinationen med de fyra högtalarna, ljudet med Dolby Atmos gör att du får en filmisk upplevelse av filmer och serier, eller en uppslukande spelupplevelse.

Kraft och uthållighet

För att snabbt och sömlöst kunna byta mellan appar, eller för att kunna reagera snabbt i spel krävs en kraftfull processor. Det har Galaxy Tab A7. Den har dessutom ett väl tilltaget batteri som räcker många timmar. Och när det är dags för laddning behöver du inte ödsla mycket tid på det, då den stödjer 10 W snabbladdning.

Smart samarbete med streamingtjänster

Samsung har ett nära samarbete med de ledande streamingtjänsterna Spotify, Netflix och YouTube. Resultatet är att det blir mycket enklare att hitta din favoritmusik, dina bästa serier eller roligaste klipp.

En säker digital värld för barnen

Med Samsung Kids kan du lämna din Galaxy Tab A7 till barnen utan att behöva vara orolig för att de ska komma åt olämpligt material eller stöka till bland dina filer. Samsung Kids är ett paket med roliga och pedagogiska appar som du också kan komplettera med fler från Google Play. Här kan du också hålla koll på skärmtid och vilka appar som barnen använder.

Ditt eget innehåll i säkerhet

Med Samsung Knox är ditt innehåll och sparade filer skyddat för obehöriga. Skyddet består av en kombination av hårdvaru- och mjukvarubarriärer som säkerställer att det som är ditt förblir ditt. Dessutom har Galaxy Tab A7 ansiktsigenkänning så att du kan välja en upplåsning som är både bekväm och säker.

Kamera

Självklart kan du också ta bilder med hög kvalitet med din Galaxy Tab A7. Frontkameran har 5 MP, huvudkameran 8 MP.

I förpackningen

  • Galaxy Tab A7
  • Snabbstartsguide
  • Reseadapter, 7,75 W
  • Datakabel typ-C, 1 m
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.