Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Galaxy Tab S4 med S Pen för underhållning och arbete

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 Wifi (64GB) Ebony Black

  Art.nr: 1004462
  • 10,5" sAMOLED-skärm 2560 x 1600
  • 4 GB RAM / 64 GB lagring + kortplats
  • Anteckna på låst skärm med S Pen
  • Skapa 8 personliga profiler
  • Långlivat batteri med snabbladdning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Tab S4 är en surfplatta för hela familjen likväl som för dig som vill ett mångsidigt och smart verktyg i jobbet med både hårdvara och mjukvara som alltid presterar på topp. Denna tunna och lätta tablet har en 10,5" stor pekskärm av Super AMOLED-typ i hög upplösning som med tunna ramar runt om ger en smakfull design och läckert intryck. Låt hela familjen samsas om Tab S4 utan att komma åt varandras inloggningar tack vare upp till åtta personliga användarkonton. Medföljande S Pen låter dig nå nya kreativa höjder och Samsung DeX ger dig funktionalitet som en dator. Samsung Galaxy Tab S4 är surfplattan med extra allt för både arbete och underhållning.

Samsung sigill

När du köper Samsung Galaxy Tab S4 hos NetOnNet är den märkt med detta sigill. Det innebär att produkten utnyttjar nätet och de tjänster som erbjuds i Norden maximalt, exempelvis samtal över WiFi, 4G, Samsung Pay och övergångar mellan olika datanät och plattformar (t ex GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE,VoWiFi). Framtida uppdateringar kommer dessutom att vara anpassade för den nordiska marknaden och testade lika grundligt som inför produktens lansering.

Kraft för både nytta och nöje

Tänker du främst att en surfplatta bara är till för att spela lite spel eller kolla Hemnet-annonser på så är den tiden förbi. Med Galaxy Tab S4 kan du självklart koppla av med både ett kattklipp på Youtube och något appspel i gulliga färger, men inuti denna surfplatta finns både hård- och mjukvara för att du ska kunna jobba och vara effektiv på arbetsplatsen eller kanske för din hobbyverksamhet. 

Processorn i Tab S4 är en åttakärnig Qualcomm Snapdragon 835 MSM 8998 (4x 2,35 GHz och 4x 1,9 GHz) och RAM-minnet ligger på 4 GB. Internminnet på 64 GB kan utökas med ett microSD-kort upp till 400 GB så du inte behöver oroa dig för att få slut på lagringsutrymme.

Mäktigt ljud och bild

Även den högupplösta Super AMOLED-skärmen i 16:10-format är en del av den höga kvalitet du får av Tab S4. Skärmen sträcker sig ut nästan helt ut till kanterna och mäter 10,5" på diagonalen. WQXGA-upplösning på 2560 x 1600 pixlar med en pixeltäthet på 287 PPI ger dig klara färger, skarp text och uppslukande bildupplevelse oavsett du kollar film eller går genom beställningsorders.

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 64GB Ebony Black

Ljudet levereras från fyra kraftfulla högtalare som optimerats av AKG tillsammans med Dolby Atmos för ett fantastiskt surroundljud som gör film- och serieupplevelserna ännu större och bättre.

Öka kreativiteten med S Pen

Ta användandet av en surfplatta till en ny nivå med S Pen. Anteckna, redigera, markera, rita, skissa, stryk under eller använd den för att underteckna digitala formulär och avtal direkt på skärmen och slipp pappershantering.
S Pen låter dig jobba smartare och ta anteckningar utan att tända skärmen, men också smarta genvägar för effektivitet. Du får också smarta funktioner för bland annat översättning och urklipp. S Pen är tryckkänslig och ger dig samma känsla som en vanlig penna när du skissar eller antecknar.

Samsung Galaxy Tab S4 med S Pen

Maxad batteritid

Galaxy Tab S4 har en batterikapacitet på 7 300 mAh vilket ger dig upp till 16 timmar med videouppspelning, så du kan titta på en hel säsong av din favoritserie på en enda laddning. När batteriet till slut töms tar en full laddning bara 200 minuter (3,5 h) med snabbladdning via USB-C.

Åtta personliga användarprofiler

Samsung Galaxy Tab S4 är till för att kunna delas mellan flera personer, utan att du ska förlora dina personliga inställningar. Skapa upp till åtta olika användarprofiler där varje användare kan spara sina appar, inställningar och inloggningar till olika appar och webbsidor. På så sätt har alla sina flöden och följare ifred från varandra.
Även familjens minstingar kan tryggt använda surfplattan tack vare Kids Mode med kul och säkert innehåll, och du kan hålla koll på deras användning.

Funktionen är även användbar på arbetsplatsen där man exempelvis jobbar skift och nyttjar samma surfplatta. Upplåsning till respektive användarkonto görs enkelt med kod, iris-scanning eller ansiktsigenkänning.

Håll din surfplatta och innehållet säkrat

Galaxy Tab S4 ger dig flera alternativ till att låsa upp skärmen och säkra innehållet från obehöriga. Förutom att ange kod på skärmen kan du låta Tab S4 registrera ditt ansikte med kameran via ansiktsigenkänningsteknik eller dina ögon med iris-skanning. Allt som behövs är att du håller upp surfplattan framför dig. 

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 64GB Säkra innehållet med iris-scanning eller ansiktsavläsning

Du kan även skydda privata filer och appar tillsammans med Secure Folder. Genom att flytta dina filer till Secure Folder ser du till att endast du har åtkomst till dem. För optimal säkerhet har du möjlighet att göra mappen synlig endast för dig.
Samsungs säkerhetssystem Knox är inbyggt i surfplattan på chipnivå direkt när du startar din tablet och säkerställer att informationen förblir privat. Med hjälp av flera nivåer av realtidssäkerhet förvaras din data i en säker mapp som bara du kan öppna och hjälper dig hålla arbetslivet och privatlivet separat.

Maxa effektiviteten med S Pen och DeX

Förutom att vara en utsökt underhållningsmaskin så kan Tab S4 samtidigt fungera som kraftfull och kreativ arbetsstation för jobb och vardagsärenden och bli ditt mobila kontor. Med S Pen (medföljer) kan du skissa och få dina utkast sparade digitalt utan ansträngning, signera avtal eller anteckna direkt på den låsta skärmen.

Galaxy Tab S4 är dessutom Samsungs första surfplatta som har stöd för Samsung DeX som ger dig liknande funktionalitet som i en dator och är idealiskt för dig som vill ha ett smart och mångsidigt verktyg i arbetet. Starta helt enkelt Samsung DeX via snabbpanelen på skärmen och upplev samma bekanta funktioner som en PC. På så sätt kan du enkelt ta med dig jobb från kontoret och ut på kundmötet utan att bära på stor och tung laptop.
Koppla upp Tab S4 mot en extern skärm eller projektor med en HDMI-adapter (säljs separat) och presentera ditt arbete via Samsung DeX i helskärmsläge för enklare multitasking och förbättrad produktivitet. 

Med tillbehöret Pogo tangentbordställ (säljs separat) och DeX-läget förvandlas Tab S4 till en laptop och perfekt för att jobba med, både stationärt och när du är på språng. Maxa effektiviteten och ansluta en Bluetooth-mus och jobba enkelt med flera fönster samtidigt och dra och släpp innehåll mellan appar. 

Samsung Galaxy Tab S4 med stöd för DeX

Jämför med liknande produkter

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 Wifi (64GB) Ebony Black

Produkt du jämför: Galaxy Tab S4 med S Pen för underhållning och arbete

 Samsung Galaxy Tab A 10.5 (2018) WiFi 32GB Ebony Black incl. Charging Dock Pogo
Galaxy Tab A 10.5 (2018) WiFi 32GB Ebony Black
Apple iPad Pro 12,9
iPad Pro (3rd gen. 2018) 12,9" 256GB Wi-Fi Silver MTFN2KN/A
Lenovo Tab M 10
Tab M10 Full HD WiFi 3GB + 32GB
Apple iPad Pro 12,9
iPad Pro (3rd gen. 2018) 12,9" 64GB Wi-Fi Silver MTEM2KN/A
Apple iPad Air Wi-Fi 10.5
iPad Air (3rd gen. 2019) Wi-Fi 10.5" 64GB Gold
Apple iPad Pro 11
iPad Pro (3rd gen. 2018) 11" 256GB Wi-Fi Space Grey MTXQ2KN/A
Andersson TBQ8322
Tablet TBQ8322 8" 2GB+32GB
Apple iPad Pro 11
iPad Pro (3rd gen. 2018) 11" 64GB Wi-Fi Space Grey MTXN2KN/A
Apple iPad Pro 12,9
iPad Pro (3rd gen. 2018) 12,9" 256GB Wi-Fi+Cellular Space Grey MTHV2KN/A
Visa mer
1004462 Samsung Samsung Galaxy Tab S4 10.5 Wifi (64GB) Ebony Black SM-T830NZKANEE Samsung Galaxy Tab S4 är en surfplatta för hela familjen likväl som för dig som vill ett mångsidigt och smart verktyg i jobbet med både hårdvara och mjukvara som alltid presterar på topp. Denna tunna och lätta tablet har en 10,5" stor pekskärm av Super AMOLED-typ i hög upplösning som med tunna ramar runt om ger en smakfull design och läckert intryck. Låt hela familjen samsas om Tab S4 utan att komma åt varandras inloggningar tack vare upp till åtta personliga användarkonton. Medföljande S Pen låter dig nå nya kreativa höjder och Samsung DeX ger dig funktionalitet som en dator. Samsung Galaxy Tab S4 är surfplattan med extra allt för både arbete och underhållning. Samsung sigill När du köper Samsung Galaxy Tab S4 hos NetOnNet är den märkt med detta sigill. Det innebär att produkten utnyttjar nätet och de tjänster som erbjuds i Norden maximalt, exempelvis samtal över WiFi, 4G, Samsung Pay och övergångar mellan olika datanät och plattformar (t ex GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE,VoWiFi). Framtida uppdateringar kommer dessutom att vara anpassade för den nordiska marknaden och testade lika grundligt som inför produktens lansering. Kraft för både nytta och nöje Tänker du främst att en surfplatta bara är till för att spela lite spel eller kolla Hemnet-annonser på så är den tiden förbi. Med Galaxy Tab S4 kan du självklart koppla av med både ett kattklipp på Youtube och något appspel i gulliga färger, men inuti denna surfplatta finns både hård- och mjukvara för att du ska kunna jobba och vara effektiv på arbetsplatsen eller kanske för din hobbyverksamhet.  Processorn i Tab S4 är en åttakärnig Qualcomm Snapdragon 835 MSM 8998 (4x 2,35 GHz och 4x 1,9 GHz) och RAM-minnet ligger på 4 GB. Internminnet på 64 GB kan utökas med ett microSD-kort upp till 400 GB så du inte behöver oroa dig för att få slut på lagringsutrymme. Mäktigt ljud och bild Även den högupplösta Super AMOLED-skärmen i 16:10-format är en del av den höga kvalitet du får av Tab S4. Skärmen sträcker sig ut nästan helt ut till kanterna och mäter 10,5" på diagonalen. WQXGA-upplösning på 2560 x 1600 pixlar med en pixeltäthet på 287 PPI ger dig klara färger, skarp text och uppslukande bildupplevelse oavsett du kollar film eller går genom beställningsorders. Ljudet levereras från fyra kraftfulla högtalare som optimerats av AKG tillsammans med Dolby Atmos för ett fantastiskt surroundljud som gör film- och serieupplevelserna ännu större och bättre. Öka kreativiteten med S Pen Ta användandet av en surfplatta till en ny nivå med S Pen. Anteckna, redigera, markera, rita, skissa, stryk under eller använd den för att underteckna digitala formulär och avtal direkt på skärmen och slipp pappershantering.S Pen låter dig jobba smartare och ta anteckningar utan att tända skärmen, men också smarta genvägar för effektivitet. Du får också smarta funktioner för bland annat översättning och urklipp. S Pen är tryckkänslig och ger dig samma känsla som en vanlig penna när du skissar eller antecknar. Maxad batteritid Galaxy Tab S4 har en batterikapacitet på 7 300 mAh vilket ger dig upp till 16 timmar med videouppspelning, så du kan titta på en hel säsong av din favoritserie på en enda laddning. När batteriet till slut töms tar en full laddning bara 200 minuter (3,5 h) med snabbladdning via USB-C. Åtta personliga användarprofiler Samsung Galaxy Tab S4 är till för att kunna delas mellan flera personer, utan att du ska förlora dina personliga inställningar. Skapa upp till åtta olika användarprofiler där varje användare kan spara sina appar, inställningar och inloggningar till olika appar och webbsidor. På så sätt har alla sina flöden och följare ifred från varandra.Även familjens minstingar kan tryggt använda surfplattan tack vare Kids Mode med kul och säkert innehåll, och du kan hålla koll på deras användning. Funktionen är även användbar på arbetsplatsen där man exempelvis jobbar skift och nyttjar samma surfplatta. Upplåsning till respektive användarkonto görs enkelt med kod, iris-scanning eller ansiktsigenkänning. Håll din surfplatta och innehållet säkrat Galaxy Tab S4 ger dig flera alternativ till att låsa upp skärmen och säkra innehållet från obehöriga. Förutom att ange kod på skärmen kan du låta Tab S4 registrera ditt ansikte med kameran via ansiktsigenkänningsteknik eller dina ögon med iris-skanning. Allt som behövs är att du håller upp surfplattan framför dig.  Du kan även skydda privata filer och appar tillsammans med Secure Folder. Genom att flytta dina filer till Secure Folder ser du till att endast du har åtkomst till dem. För optimal säkerhet har du möjlighet att göra mappen synlig endast för dig.Samsungs säkerhetssystem Knox är inbyggt i surfplattan på chipnivå direkt när du startar din tablet och säkerställer att informationen förblir privat. Med hjälp av flera nivåer av realtidssäkerhet förvaras din data i en säker mapp som bara du kan öppna och hjälper dig hålla arbetslivet och privatlivet separat. Maxa effektiviteten med S Pen och DeX Förutom att vara en utsökt underhållningsmaskin så kan Tab S4 samtidigt fungera som kraftfull och kreativ arbetsstation för jobb och vardagsärenden och bli ditt mobila kontor. Med S Pen (medföljer) kan du skissa och få dina utkast sparade digitalt utan ansträngning, signera avtal eller anteckna direkt på den låsta skärmen. Galaxy Tab S4 är dessutom Samsungs första surfplatta som har stöd för Samsung DeX som ger dig liknande funktionalitet som i en dator och är idealiskt för dig som vill ha ett smart och mångsidigt verktyg i arbetet. Starta helt enkelt Samsung DeX via snabbpanelen på skärmen och upplev samma bekanta funktioner som en PC. På så sätt kan du enkelt ta med dig jobb från kontoret och ut på kundmötet utan att bära på stor och tung laptop.Koppla upp Tab S4 mot en extern skärm eller projektor med en HDMI-adapter (säljs separat) och presentera ditt arbete via Samsung DeX i helskärmsläge för enklare multitasking och förbättrad produktivitet.  Med tillbehöret Pogo tangentbordställ (säljs separat) och DeX-läget förvandlas Tab S4 till en laptop och perfekt för att jobba med, både stationärt och när du är på språng. Maxa effektiviteten och ansluta en Bluetooth-mus och jobba enkelt med flera fönster samtidigt och dra och släpp innehåll mellan appar.  Surfplattor 4,6 5 5390 SEK 5390 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Surfplattor