Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart Keyboard Folio till iPad Pro 12,9 tum

Apple Smart Keyboard Folio iPad Pro 12,9"

  Art.nr: 1006276
  • För iPad Pro 12,9 tum (tredje generationen)
  • Tangentbord i full storlek
  • Skydd både fram och bak
  • iPad Pro ingår ej

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nya Smart Keyboard Folio är ett tangentbord i full storlek som är väldigt skönt att skriva på och som alltid finns tillhands när du behöver det. Varken batterier eller parkoppling behövs. Det lätta, tåliga fodralet skyddar fram- och baksidan på nya 12,9‑tums iPad Pro. Sätt bara fast det på din nya iPad Pro och börja skriva.

1006276 Apple Apple Smart Keyboard Folio iPad Pro 12,9" MU8H2S/A Nya Smart Keyboard Folio är ett tangentbord i full storlek som är väldigt skönt att skriva på och som alltid finns tillhands när du behöver det. Varken batterier eller parkoppling behövs. Det lätta, tåliga fodralet skyddar fram- och baksidan på nya 12,9‑tums iPad Pro. Sätt bara fast det på din nya iPad Pro och börja skriva. Tangentbord surfplatta 5 1 2349 SEK 2349 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Tangentbord surfplatta