Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabba ZenBook S med unik och smidig design

ASUS Zenbook UX391UA-ET018T

  Art.nr: 1004489
 • 13,3" NanoEdge-skärm (Full HD)
 • Intel® Core™ i7-8550U processor
 • Unik design med ErgoLift-gångjärn
 • 512 GB SSD & 8 GB RAM
 • Thunderbolt™ 3-anslutning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

ASUS Zenbook S UX391UA-ET018T är en elegant och sofistikerad bärbar dator som med sin unika design och sin snabba prestanda, ger dig en dator som kommer inspirera dig till att vara mer produktiv. Den har bland annat blivit utrustad med 8:e Gen. Intel® Core™ i7-processor som tillsammans med en 512 GB SSD-hårddisk, ger dig en dator som snabbt löser dina uppgifter. ZenBook S sticker ut från mängden och är den bärbara datorn du förtjänar.

Unik design

Som en rutinerad resenär kommer du att uppskatta hur lite plats ZenBook S tar upp av väskan, datorn ät ultratunn (12,9 mm) och väger endast ca. 1 Kg. Med ErgoLift-gångjärnet lutas automatiskt tangentbordet till den mest bekväma skrivpositionen. Det gör också att datorn får ett bättre luftflöde under datorn, ger bättre kylning och inte minst bättre ljud.

13,3" NanoEdge-skärm

Zenbook S UX391UA-ET018T har givits 13,3" Full HD NanoEdge-skärm med livliga färger och detaljer. ZenBook S har slanka kanter för att ge dig mer bildskärm på minsta möjliga utrymme. Med högre ratio mellan skärm och chassi blir det enklare för dig att uppslukas av exempelvis filmer och videoklipp. Allt för en trevligare användarupplevelse.

8:e gen. Intel® Core™ i7-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för dina uppgifter. Intel® Core™ i7-8550U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en laptop som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

Uppslukande ljud

ASUS Golden Ear Team har tillsammans med Harman Kardon samarbetat för att utveckla nästa generation av ASUS SonicMaster ljudteknik. ZenBook S har två högkvalitativa stereohögtalare, för kraftfullare och tydligare ljud. Samt att en smart förstärkare garanterar maximal volym med minimal distorsion.

Supersnabb SSD

Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i UX391UA-ET018T är på 512 GB vilket ger dig gott om lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder, musik och filmer.

Snabba anslutningar

ZenBook S levererar de bästa hastigheterna med Thunderbolt™ 3 i två av de tre USB-C ™-portarna. Alla tre portar stöder snabbladdning, dataöverföring och skärmanslutning. ZenBook S är utrustad med ASUS Wi-Fi Master-teknik, du får snabbare och mer pålitliga WiFi-anslutningar med bättre räckvidd.

Titta även på

(0 st)
 • 13,9" Ultra HD-skärm (3840x2160)
 • Intel® Core™ i7-8550U processor
 • 512 GB SSD / 16 GB DDR4

17 990:-

Titta även på

(0 st)
 • 13,9" Ultra HD-skärm (3840x2160)
 • Intel® Core™ i7-8550U processor
 • 512 GB SSD / 16 GB DDR4

17 990:-

ASUS ASUS Zenbook UX391UA-ET018T 90NB0D93-M02450 ASUS Zenbook S UX391UA-ET018T är en elegant och sofistikerad bärbar dator som med sin unika design och sin snabba prestanda, ger dig en dator som kommer inspirera dig till att vara mer produktiv. Den har bland annat blivit utrustad med 8:e Gen. Intel® Core™ i7-processor som tillsammans med en 512 GB SSD-hårddisk, ger dig en dator som snabbt löser dina uppgifter. ZenBook S sticker ut från mängden och är den bärbara datorn du förtjänar. Unik design Som en rutinerad resenär kommer du att uppskatta hur lite plats ZenBook S tar upp av väskan, datorn ät ultratunn (12,9 mm) och väger endast ca. 1 Kg. Med ErgoLift-gångjärnet lutas automatiskt tangentbordet till den mest bekväma skrivpositionen. Det gör också att datorn får ett bättre luftflöde under datorn, ger bättre kylning och inte minst bättre ljud. 13,3" NanoEdge-skärm Zenbook S UX391UA-ET018T har givits 13,3" Full HD NanoEdge-skärm med livliga färger och detaljer. ZenBook S har slanka kanter för att ge dig mer bildskärm på minsta möjliga utrymme. Med högre ratio mellan skärm och chassi blir det enklare för dig att uppslukas av exempelvis filmer och videoklipp. Allt för en trevligare användarupplevelse. 8:e gen. Intel® Core™ i7-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för dina uppgifter. Intel® Core™ i7-8550U är en fyrkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en laptop som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. Uppslukande ljud ASUS Golden Ear Team har tillsammans med Harman Kardon samarbetat för att utveckla nästa generation av ASUS SonicMaster ljudteknik. ZenBook S har två högkvalitativa stereohögtalare, för kraftfullare och tydligare ljud. Samt att en smart förstärkare garanterar maximal volym med minimal distorsion. Supersnabb SSD Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i UX391UA-ET018T är på 512 GB vilket ger dig gott om lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder, musik och filmer. Snabba anslutningar ZenBook S levererar de bästa hastigheterna med Thunderbolt™ 3 i två av de tre USB-C ™-portarna. Alla tre portar stöder snabbladdning, dataöverföring och skärmanslutning. ZenBook S är utrustad med ASUS Wi-Fi Master-teknik, du får snabbare och mer pålitliga WiFi-anslutningar med bättre räckvidd. 10 - 13 tum 14999 SEK 14999 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bärbara datorer
 3. 10 - 13 tum