Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Paket med snabb 14" laptop och Office 365 Personal

ASUS E403SA-WX0026T+Office 365

  Art.nr: 229965
  • 14" 1366x768 LED
  • Upp till 14 tim batteritid
  • Office 365 Personal medföljer
  • Intel® Pentium™ N3700
  • 128 GB flashminne

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ett perfekt paket för dig som behöver en smidig laptop och en fullständig version av populära Office 365.

14" laptop med generös batteritid och snabb hårddisk

ASUS EeeBook E403 är en slank, strömlinjeformad laptop med 14 tums skärm som bara är 17,9 mm tunn och endast väger 1,5 kg. Den har upp till 14 timmars batteritid och du kan vara produktiv under hela dagen oavsett om du arbetar på distans, på ett kafé eller när du flyger. Saker och ting blir ännu enklare med en vändbar USB Type-C-port.

3-cells batteriet uppnår en drifttid på upp till hela 14 timmar, det innebär att du kan använda datorn en helt arbetsdag utan att behöva tänka på laddning. Känn dig flexibel att använda ASUS E403 utan att behöva fundera på var närmsta vägguttag finns.

Nya, snabba USB Type-C

Type-C är framtiden inom USB-anslutning och möjliggör enkel anslutning av nästa generations USB 3.1-enheter samtidigt som det erbjuder upp till 10 Gb/s i överföringshastighet.

ASUS WebStorage - Gratis i 1 år

Med datorn får du 500 GB lagringsutrymme i molnet gratis under ett år. Ladda upp allt ditt innehåll till molnet med ASUS WebStorage och dela ut innehållet till de du ger behöriget till, allt som krävs är en dator, surfplatta eller smartphone med Internetanslutning. Du kan dessutom strömma musik när du är på språng och dela foton med familj och vänner genom att helt enkelt skicka en länk.

Office 365 Personal

Office 365 Personal har den senaste versionen av de program du känner till och älskar, inklusive molntjänster så att du kan använda Office oavsett när och var du är. Det är bara att logga in så har du tillgång till dina Office-filer, program och egna inställningar. Dessutom får du de senaste versionerna av våra program och molntjänster inklusive Skype och OneDrive på en PC eller Mac samt en Windows-surfplatta eller iPad. Du kan också installera Office Mobile på smartphones, inklusive iPhone och Android (Office Mobile är förinstallerat på Windows-telefoner).

Kommer med Windows 10

Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virusnätfiske och skadlig kod

ASUS ASUS E403SA-WX0026T+Office 365 Ett perfekt paket för dig som behöver en smidig laptop och en fullständig version av populära Office 365. 14" laptop med generös batteritid och snabb hårddisk ASUS EeeBook E403 är en slank, strömlinjeformad laptop med 14 tums skärm som bara är 17,9 mm tunn och endast väger 1,5 kg. Den har upp till 14 timmars batteritid och du kan vara produktiv under hela dagen oavsett om du arbetar på distans, på ett kafé eller när du flyger. Saker och ting blir ännu enklare med en vändbar USB Type-C-port. 3-cells batteriet uppnår en drifttid på upp till hela 14 timmar, det innebär att du kan använda datorn en helt arbetsdag utan att behöva tänka på laddning. Känn dig flexibel att använda ASUS E403 utan att behöva fundera på var närmsta vägguttag finns. Nya, snabba USB Type-C Type-C är framtiden inom USB-anslutning och möjliggör enkel anslutning av nästa generations USB 3.1-enheter samtidigt som det erbjuder upp till 10 Gb/s i överföringshastighet. ASUS WebStorage - Gratis i 1 år Med datorn får du 500 GB lagringsutrymme i molnet gratis under ett år. Ladda upp allt ditt innehåll till molnet med ASUS WebStorage och dela ut innehållet till de du ger behöriget till, allt som krävs är en dator, surfplatta eller smartphone med Internetanslutning. Du kan dessutom strömma musik när du är på språng och dela foton med familj och vänner genom att helt enkelt skicka en länk. Office 365 Personal Office 365 Personal har den senaste versionen av de program du känner till och älskar, inklusive molntjänster så att du kan använda Office oavsett när och var du är. Det är bara att logga in så har du tillgång till dina Office-filer, program och egna inställningar. Dessutom får du de senaste versionerna av våra program och molntjänster inklusive Skype och OneDrive på en PC eller Mac samt en Windows-surfplatta eller iPad. Du kan också installera Office Mobile på smartphones, inklusive iPhone och Android (Office Mobile är förinstallerat på Windows-telefoner). Kommer med Windows 10 Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod 13 - 14 tum 4 1 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 13 - 14 tum