Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stilren 14"-laptop med snabb hårddisk

ASUS EeeBook E403NA-FA007T

  Art.nr: 243821
 • 14" 1920x1080 LED-bakgrundsbelysning
 • Intel® Pentium™ N4200
 • 128 GB flashlagring
 • Upp till 14 tim batteritid
 • 4 GB DDR3L SDRAM

Abonnemang

4 690:-

Delbetala från 391:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS EeeBook E403NA-FA007T visar upp slanka, strömlinjeformade kurvor och en underförstådd premiumkänsla. Denna 14 tums bärbara dator är bara 17,9 mm tunn och väger endast 1,5 kg samt och har en ytbehandling i aluminium. ASUS EeeBook E403NA har upp till 14 timmars batteritid så du kan vara produktiv under hela dagen, även när du arbetar från distans på ett kafé eller när du flyger. Saker och ting blir nu ännu enklare med en vändbar USB Type-C-port.

Hållbart och modernt tangentbord

Det moderna tangentbordet i fullstorlek har en förbättrad design som ger mer exakt skrivande. Den har 1,6 mm tangentdjup med mindre tangentflytning. Det ger en fast känsla och bekvämare skrivupplevelse. Den är dessutom hållbar – med en livslängd på 10 miljoner tangenttryckningar.

Quad-Core-processor för effektiv multitasking

E403 har ett urval av processorer som är kraftiga nog att hantera alla dina dagliga datorbehov. Dess jämna multitasking-prestanda är den perfekta plattformen för att arbeta med Microsoft Office, titta på filmer, surfa på webben eller spela spel.

ASUS Splendid-teknik

ASUS EeeBook E403NA levererar levande bilder och briljanta färger tack vare ASUS Splendid-teknik. Denna exklusiva teknik finjusterar olika skärminställningar och parametrar; så att du bara får bästa möjliga bilder. Oavsett om du tittar på filmer eller visar bilder – allt blir mer realistiskt och verklighetstroget.

Snabba USB Type-C

Type-C är framtiden inom USB-anslutning och möjliggör enkel anslutning av nästa generations USB 3.1-enheter samtidigt som det erbjuder upp till 10 Gb/s i överföringshastighet.

Upp till 14 timmars batteritid

ASUS EeeBook E403NA ger dig upp till 14 timmars batteritid. Arbeta från ett kafé eller bibliotek under hela dagen utan att du behöver leta efter ett eluttag. Det är även bra när du är ute och reser – förbli produktiv även på långa flygturer.

Kommer med Windows 10

Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virusnätfiske och skadlig kod

Titta även på

(0 st)
 • 14" Full HD-skärm (1920x1080)
 • Intel® Pentium™ N4200
 • 8 GB RAM / 128 GB SSD

4 999:-

ASUS ASUS EeeBook E403NA-FA007T 90NB0DT1-M00160 ASUS EeeBook E403NA-FA007T visar upp slanka, strömlinjeformade kurvor och en underförstådd premiumkänsla. Denna 14 tums bärbara dator är bara 17,9 mm tunn och väger endast 1,5 kg samt och har en ytbehandling i aluminium. ASUS EeeBook E403NA har upp till 14 timmars batteritid så du kan vara produktiv under hela dagen, även när du arbetar från distans på ett kafé eller när du flyger. Saker och ting blir nu ännu enklare med en vändbar USB Type-C-port. Hållbart och modernt tangentbord Det moderna tangentbordet i fullstorlek har en förbättrad design som ger mer exakt skrivande. Den har 1,6 mm tangentdjup med mindre tangentflytning. Det ger en fast känsla och bekvämare skrivupplevelse. Den är dessutom hållbar – med en livslängd på 10 miljoner tangenttryckningar. Quad-Core-processor för effektiv multitasking E403 har ett urval av processorer som är kraftiga nog att hantera alla dina dagliga datorbehov. Dess jämna multitasking-prestanda är den perfekta plattformen för att arbeta med Microsoft Office, titta på filmer, surfa på webben eller spela spel. ASUS Splendid-teknik ASUS EeeBook E403NA levererar levande bilder och briljanta färger tack vare ASUS Splendid-teknik. Denna exklusiva teknik finjusterar olika skärminställningar och parametrar; så att du bara får bästa möjliga bilder. Oavsett om du tittar på filmer eller visar bilder – allt blir mer realistiskt och verklighetstroget. Snabba USB Type-C Type-C är framtiden inom USB-anslutning och möjliggör enkel anslutning av nästa generations USB 3.1-enheter samtidigt som det erbjuder upp till 10 Gb/s i överföringshastighet. Upp till 14 timmars batteritid ASUS EeeBook E403NA ger dig upp till 14 timmars batteritid. Arbeta från ett kafé eller bibliotek under hela dagen utan att du behöver leta efter ett eluttag. Det är även bra när du är ute och reser – förbli produktiv även på långa flygturer. Kommer med Windows 10 Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod 13 - 14 tum 4690 SEK 4690 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bärbara datorer
 3. 13 - 14 tum