Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftull hybrid med 13,3-tums touchskärm

ASUS T300LA-C4010H

  Art.nr: 199334
  • 13,3"1920x1080 Touch
  • Intel® Core™ i5-4200U
  • Minne 4GB 1600MHz
  • Hårddisk 256GB SSD
  • Intel HD Graphics 4400

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS T300LA-C4010H är en laptop och en surfplatta i ett som ger dig både stil och flexibilitet. Dess hållbrara ytbehandling i borstad metall och slanka design drar uppmärksamheten till sig. Skarp Full HD IPS-skärm på 13,3-tum ger en betraktningsvinkel på 178 grader vilket är perfekt om ni är fler som kollar på skärmen samtidigt. Den magnetiska tangentbordsdockan gör det enkelt att växla mellan läge för bärbar dator och surfplatta på endast några sekunder. 

Snabb och effektiv

ASUS T300LA-C4010H är utrustad med 4:e generationens Intel Core-processor med all kraft du kan tänkas behöva. Processorn är mycket strömsnål och säkerställer att batteritid inte offras för prestanda. 

Utrustad med SSD-hårddisk

Förutom att SSD läser och skriver data otroligt snabbt, så finns det flera andra fördelar. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. De är även ljudlösa och strömsnåla.

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Håll kontakt med vänner och familj

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.

Touch-skärm och gester på styrplattan

Med en avancerad touch-skärm är datorn väl förbered för Windows 8 och dess touch-gränssnitt.  ASUS har dessutom uppgraderat styrplattan som nu tack vare multi-touch förenklar styrningen i Windows 8, manövrera med hjälp utav enkla gester som utförs direkt på styrplattan. 

Gratis molntjänst - ASUS WebStorage

Med datorn får du 32GB lagringsutrymme i molnet gratis under tre år. Ladda upp allt ditt innehåll till molnet med ASUS WebStorage och dela ut innehållet till de du ger behöriget till, allt som krävs är en dator, surfplatta eller smartphone med Internetanslutning. Du kan dessutom strömma musik när du är på språng och dela foton med familj och vänner genom att helt enkelt skicka en länk.

Microsoft Windows 8

Windows 8 är någonting helt nytt och revolutionärt för din PC. Vidareutvecklad från Windows 7's stabila grund, så finns en rad förbättringar. Du arbetar mer med appar och lagrar dina personliga filer och inställningar direkt molnet. På så sätt får du alltid tillgång till dem överallt, via telefonen eller din dator - hemma eller på jobbet. Du får hela tiden de senaste uppdateringarna från sociala nätverk och andra tjänster - direkt på skärmen. Windows 8 är enklare, snabbare, mer flexibelt och säkrare än någonsin.

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ASUS ASUS T300LA-C4010H 90NB02W1-M00610 ASUS T300LA-C4010H är en laptop och en surfplatta i ett som ger dig både stil och flexibilitet. Dess hållbrara ytbehandling i borstad metall och slanka design drar uppmärksamheten till sig. Skarp Full HD IPS-skärm på 13,3-tum ger en betraktningsvinkel på 178 grader vilket är perfekt om ni är fler som kollar på skärmen samtidigt. Den magnetiska tangentbordsdockan gör det enkelt att växla mellan läge för bärbar dator och surfplatta på endast några sekunder.  Snabb och effektiv ASUS T300LA-C4010H är utrustad med 4:e generationens Intel Core-processor med all kraft du kan tänkas behöva. Processorn är mycket strömsnål och säkerställer att batteritid inte offras för prestanda.  Utrustad med SSD-hårddisk Förutom att SSD läser och skriver data otroligt snabbt, så finns det flera andra fördelar. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. De är även ljudlösa och strömsnåla. Nya, supersnabba USB 3.0 Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar. Håll kontakt med vänner och familj Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera. Touch-skärm och gester på styrplattan Med en avancerad touch-skärm är datorn väl förbered för Windows 8 och dess touch-gränssnitt.  ASUS har dessutom uppgraderat styrplattan som nu tack vare multi-touch förenklar styrningen i Windows 8, manövrera med hjälp utav enkla gester som utförs direkt på styrplattan.  Gratis molntjänst - ASUS WebStorage Med datorn får du 32GB lagringsutrymme i molnet gratis under tre år. Ladda upp allt ditt innehåll till molnet med ASUS WebStorage och dela ut innehållet till de du ger behöriget till, allt som krävs är en dator, surfplatta eller smartphone med Internetanslutning. Du kan dessutom strömma musik när du är på språng och dela foton med familj och vänner genom att helt enkelt skicka en länk. Microsoft Windows 8 Windows 8 är någonting helt nytt och revolutionärt för din PC. Vidareutvecklad från Windows 7's stabila grund, så finns en rad förbättringar. Du arbetar mer med appar och lagrar dina personliga filer och inställningar direkt molnet. På så sätt får du alltid tillgång till dem överallt, via telefonen eller din dator - hemma eller på jobbet. Du får hela tiden de senaste uppdateringarna från sociala nätverk och andra tjänster - direkt på skärmen. Windows 8 är enklare, snabbare, mer flexibelt och säkrare än någonsin.   13 - 14 tum 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 13 - 14 tum