Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Surface Book - med grym prestanda och Office 365

Microsoft Surface Book + Office 365 Home

  Art.nr: 243432
 • 13,5" 3000x2000-upplöst touchskärm
 • Intel Core i5-6300U
 • 8 GB ramminne
 • 128 GB SSD
 • Inklusive Office 365

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Min Surface Book är alltid på jobbet

Oavsett om jag skriver texter, gör musik, video, bloggar eller spelar så gör jag allt detta på min Surface Book. Den är min kreativa plattform - mitt instrument, min laptop och min surfplatta . Och det är också där jag träffa mina fans när jag inte är ute och spelar. Det är en stor power-dator som kan dra riktigt mycket och det är ganska cool.

 • Perfekt för att vara kreativ 
 • Minutiöst skapad och byggd för att hålla
 • Designa och skapa med Surface pennan

Den mest imponerande laptopen i sin klass 

Surface Book är byggd för att köra all professionell mjukvara du behöver som exempelvis ingenjör, designer och allt där mellan.

Perfekt för att vara kreativ

Perfekt för att vara kreativ Utnyttja 12 timmars batteritid för att hålla dig igång varje dag, hela dagarna. Nu kan du ta med ditt jobb varsomhelst.  

Minutiöst skapad och byggd för att hålla 

Surface Book var noggrant designad för att vara en kraftfull laptop som är lätt nog att ta med överallt utan att kompromissa på prestandan.

Designa och skapa med Surface pennan

Surface Pennan har 1024 nivåer av tryckkänslighet och ett sudd en av sidorna. Vänd bara pennan och sudda ut det du vill, precis som du skulle göra med en vanlig penna.  

Löstagbar PixelSense™ skärm, med Penna & touch

13.5” PixelSense-skärmen med en upplösning på 3000x2000 ser fantastisk ut och fungerar perfekt med penna och touchskärm. 6 miljoner pixlar ger dig en oslagbar upplösning och färger som kommer till liv. 

Dockningsstation medföljer ej

Se, rita, eller designa

Koppla lös skärmen och snurra den 180 grader och sätt fast den i tangentbordet igen för att kunna presentera, se på filmer eller designa med Surface Pennan. 

Skapad för att köra all mjukvara du behöver.

Surface Book kör snabbt intensiv professionell mjukvara, som till exempel SolidWorks 3D CAD, AutoCAD Revit och Adobe Premiere Pro®(2). Du har kraften att köra denna typen av mjukvara var du än är och är inte fast vid ett skrivbord. 

Microsoft Office 365 Home Premium

Microsoft Office 365 Home Premium är alla dina favoritprogram - var du än är. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access, OneNote, OneDrive och Skype ingår alla i denna licens och det bästa av allt är att du kan använda programmen på både datorer, surfplattor och i mobilen! 

Detta är en prenumeration av Office 365 Home Premium som är giltig för ett hushåll i 12 månader (till priset av 10 månader). Licensen gäller för 5 datorer (PC och Mac), 5 surfplattor inklusive iPad, Android och Windows plus 5 mobiltelefoner! 

Microsoft Microsoft Surface Book + Office 365 Home CR9-00016 Min Surface Book är alltid på jobbet Oavsett om jag skriver texter, gör musik, video, bloggar eller spelar så gör jag allt detta på min Surface Book. Den är min kreativa plattform - mitt instrument, min laptop och min surfplatta . Och det är också där jag träffa mina fans när jag inte är ute och spelar. Det är en stor power-dator som kan dra riktigt mycket och det är ganska cool. Perfekt för att vara kreativ Minutiöst skapad och byggd för att hållaDesigna och skapa med Surface pennan Den mest imponerande laptopen i sin klass  Surface Book är byggd för att köra all professionell mjukvara du behöver som exempelvis ingenjör, designer och allt där mellan. Perfekt för att vara kreativ Perfekt för att vara kreativ Utnyttja 12 timmars batteritid för att hålla dig igång varje dag, hela dagarna. Nu kan du ta med ditt jobb varsomhelst.   Minutiöst skapad och byggd för att hålla  Surface Book var noggrant designad för att vara en kraftfull laptop som är lätt nog att ta med överallt utan att kompromissa på prestandan. Designa och skapa med Surface pennan Surface Pennan har 1024 nivåer av tryckkänslighet och ett sudd en av sidorna. Vänd bara pennan och sudda ut det du vill, precis som du skulle göra med en vanlig penna.   Löstagbar PixelSense™ skärm, med Penna & touch 13.5” PixelSense-skärmen med en upplösning på 3000x2000 ser fantastisk ut och fungerar perfekt med penna och touchskärm. 6 miljoner pixlar ger dig en oslagbar upplösning och färger som kommer till liv.  Dockningsstation medföljer ej Se, rita, eller designa Koppla lös skärmen och snurra den 180 grader och sätt fast den i tangentbordet igen för att kunna presentera, se på filmer eller designa med Surface Pennan.  Skapad för att köra all mjukvara du behöver. Surface Book kör snabbt intensiv professionell mjukvara, som till exempel SolidWorks 3D CAD, AutoCAD Revit och Adobe Premiere Pro®(2). Du har kraften att köra denna typen av mjukvara var du än är och är inte fast vid ett skrivbord.  Microsoft Office 365 Home Premium Microsoft Office 365 Home Premium är alla dina favoritprogram - var du än är. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access, OneNote, OneDrive och Skype ingår alla i denna licens och det bästa av allt är att du kan använda programmen på både datorer, surfplattor och i mobilen!  Detta är en prenumeration av Office 365 Home Premium som är giltig för ett hushåll i 12 månader (till priset av 10 månader). Licensen gäller för 5 datorer (PC och Mac), 5 surfplattor inklusive iPad, Android och Windows plus 5 mobiltelefoner!  13 - 14 tum 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bärbara datorer
 3. 13 - 14 tum