Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull laptop med högupplöst skärm och stor SSD-hårddisk

Lenovo 320-14IKBN (80XK0069MX)

  Art.nr: 246464
  • 14" Full HD-skärm (1920x1080)
  • Intel® Core™ i7-7500U processor
  • Dolby Audio-optimerade högtalare
  • Antireflexbehandlad bildskärm
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM-minne

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Allting i Lenovo 320-14IKBN (80XK0069MX) har gjorts för att förenkla din vardag. Denna laptop kommer ta sig an alla dina uppdrag och kommandon, tack vare en kraftfull processor och grafikkomponenter. En behändig storlek i strömlinjeformad design gör 320-14IKBN enkel att ha med sig till och från skolan eller jobbet, och smidig att jobba med om du pendlar. Full HD-skärmen gör att du alltid har en skarp överblick över ditt arbete, eller kan njuta av multimedia i perfekt kvalitet.

7:e generationens Intel® Core™-processor

Oavsett om du ska använda datorn till skolan, jobbet eller för hela familjen hemma så kan 320-14IKB stoltsera med den senaste generationens processor från Intel. Intel Core i7-7500U är en dual core-processor som ger dig enastående kraft och respons tillsammans med enkel och inbyggd säkerhet för att du ska kunna arbeta, spela och underhållas snabbt och sömlöst.

Processorn vaknar på 0,5 sekunder och växlar snabbt mellan program och webbsidor med Intel® Speed Shift Technology. Intels nya processorer drar mindre ström vilket resulterar i längre batteritid på bärbara datorer. Blixtsnabba uppstartstider, fantastisk underhållning och enastående respons har kommit samman i 7:e generationens Intel® Core™ i7 processor för en sömlös upplevelse i hög hastighet.

14-tums Full HD-skärm

Den 14" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på datorskärmen. Den matta ytan med antireflex-behandling gör att du ser bra även i starkt solljus.

Snabbt trådlöst nätverk

Datorn är utrustad med stöd för trådlösa nätverke så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11ac. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet.

Supersnabba SSD

En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla.

SSD-disken i Lenovo 320-14IKBN (80XK0069MX) är dessutom på hela 512 GB vilket ger dig massor av lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

USB 3.1 och HDMI

Lenovo 320-14IKBN har en HDMI-port för Full HD 1080p. HDMI-kontakten gör det supersmidigt att koppla ihop din dator med TV'n för att visa innehållet för hela tv-soffan.

Förutom två USB 3.0 har datorn även en USB 3.1 Type C. Med den kan du räkna med överföringshastigheter på 10 Gbit/s och kontakten är dessutom vändbar - det vill säga den passar åt båda hållen. Inget mer vändande med USB-sladden för att pricka rätt alltså.

Lenovo Lenovo 320-14IKBN (80XK0069MX) 80XK0069MX Allting i Lenovo 320-14IKBN (80XK0069MX) har gjorts för att förenkla din vardag. Denna laptop kommer ta sig an alla dina uppdrag och kommandon, tack vare en kraftfull processor och grafikkomponenter. En behändig storlek i strömlinjeformad design gör 320-14IKBN enkel att ha med sig till och från skolan eller jobbet, och smidig att jobba med om du pendlar. Full HD-skärmen gör att du alltid har en skarp överblick över ditt arbete, eller kan njuta av multimedia i perfekt kvalitet. 7:e generationens Intel® Core™-processor Oavsett om du ska använda datorn till skolan, jobbet eller för hela familjen hemma så kan 320-14IKB stoltsera med den senaste generationens processor från Intel. Intel Core i7-7500U är en dual core-processor som ger dig enastående kraft och respons tillsammans med enkel och inbyggd säkerhet för att du ska kunna arbeta, spela och underhållas snabbt och sömlöst. Processorn vaknar på 0,5 sekunder och växlar snabbt mellan program och webbsidor med Intel® Speed Shift Technology. Intels nya processorer drar mindre ström vilket resulterar i längre batteritid på bärbara datorer. Blixtsnabba uppstartstider, fantastisk underhållning och enastående respons har kommit samman i 7:e generationens Intel® Core™ i7 processor för en sömlös upplevelse i hög hastighet. 14-tums Full HD-skärm Den 14" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på datorskärmen. Den matta ytan med antireflex-behandling gör att du ser bra även i starkt solljus. Snabbt trådlöst nätverk Datorn är utrustad med stöd för trådlösa nätverke så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11ac. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet. Supersnabba SSD En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla.SSD-disken i Lenovo 320-14IKBN (80XK0069MX) är dessutom på hela 512 GB vilket ger dig massor av lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. USB 3.1 och HDMI Lenovo 320-14IKBN har en HDMI-port för Full HD 1080p. HDMI-kontakten gör det supersmidigt att koppla ihop din dator med TV'n för att visa innehållet för hela tv-soffan.Förutom två USB 3.0 har datorn även en USB 3.1 Type C. Med den kan du räkna med överföringshastigheter på 10 Gbit/s och kontakten är dessutom vändbar - det vill säga den passar åt båda hållen. Inget mer vändande med USB-sladden för att pricka rätt alltså. 14 - 15 tum 7990 SEK 7990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 14 - 15 tum