Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" speldator med nya NVIDIA GTX850

MSI GE60 2PC-016XNE

  Art.nr: 202177
  • 15,6" 1920x1080
  • Intel® Core™ i7-4700HQ
  • Minne 8GB 1600MHz
  • Hårddisk 1TB
  • GeForce GTX850M 2GB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MSI GE60 2PC-016XNE är en populär speldator i bärbart format, perfekt för dig som behöver mycket kraft när det behövs. Med det specialutvecklade tangentbordet från SteelSeries och Sound Blaster Cinema-teknologi försäkras du det bästa och det ger dig fördelaktigheter utöver det vanliga i intensiva spelsessioner.

Utan operativsystem

Gamers vill ofta själv välja vilket operativsystem de vill använda. Vi har därför lyssnat, och här är lösningen för er. Ni kan själv välja och köpa till det operativsystem som tilltalar dina behov.

4:e generationens Intel Core i7 Haswell-processor

Nya Intel Core i7 är Intels senaste tillskott för topprestanda med 22 nanometersteknik. Den ger dig en strömsnålare drift och betydligt bättre grafikprestanda, flyt i multimedia, multitasking och 3D-spel.

Oerhört skarp bild med Full HD

Med en 15,6-tums Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. U

Utrustad med Klass 1-grafik

Den här datorn har ett grafikkort i högsta klass, och du kan spela alla de senaste spelen i höga upplösningar. Då prestandan är väldigt hög, så är datorn även anpassad med rikligt luftflöde och optimal design.

Killer™ Gaming LAN - Snabbare svarstider

Killer Gaming LAN.När en dator utrustats med Killer™ Gaming LAN E2200 Intelligent Networking, får du snabbare pingtider och bättre onlineupplevelse. Den avancerade Game Detect-teknologin känner iegn dina onlineaktiviteter och prioriterar trafiken åt dig och motverkar lagg, frysningar och ger dig övertag i stridens hetta oavsett vilken typ av onlinespel det handlar om.
Better Gaming experience.

Sound Blaster Cinema med fantastisk surroundupplevelse

Hör dina fiender perfekt även på ett öronbedövande slagfält. Tack vare Sound Blaster Cinema så får du en häpnadsväckande upplevelse i realtid, enbart med ditt headset. Dina mest viktiga ljudeffekter omvandlas digitalt och ger ett kristallklart resultat. Så du kan koncentrera dig i ditt spel, även under långa spelsessioner.

Full HD via HDMI

Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Bekväm att använda

Med chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.

 

MSI MSI GE60 2PC-016XNE 9S7-16GF11-016 MSI GE60 2PC-016XNE är en populär speldator i bärbart format, perfekt för dig som behöver mycket kraft när det behövs. Med det specialutvecklade tangentbordet från SteelSeries och Sound Blaster Cinema-teknologi försäkras du det bästa och det ger dig fördelaktigheter utöver det vanliga i intensiva spelsessioner.Utan operativsystemGamers vill ofta själv välja vilket operativsystem de vill använda. Vi har därför lyssnat, och här är lösningen för er. Ni kan själv välja och köpa till det operativsystem som tilltalar dina behov.4:e generationens Intel Core i7 Haswell-processorNya Intel Core i7 är Intels senaste tillskott för topprestanda med 22 nanometersteknik. Den ger dig en strömsnålare drift och betydligt bättre grafikprestanda, flyt i multimedia, multitasking och 3D-spel.Oerhört skarp bild med Full HDMed en 15,6-tums Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. UUtrustad med Klass 1-grafikDen här datorn har ett grafikkort i högsta klass, och du kan spela alla de senaste spelen i höga upplösningar. Då prestandan är väldigt hög, så är datorn även anpassad med rikligt luftflöde och optimal design.Killer™ Gaming LAN - Snabbare svarstiderNär en dator utrustats med Killer™ Gaming LAN E2200 Intelligent Networking, får du snabbare pingtider och bättre onlineupplevelse. Den avancerade Game Detect-teknologin känner iegn dina onlineaktiviteter och prioriterar trafiken åt dig och motverkar lagg, frysningar och ger dig övertag i stridens hetta oavsett vilken typ av onlinespel det handlar om.Sound Blaster Cinema med fantastisk surroundupplevelseHör dina fiender perfekt även på ett öronbedövande slagfält. Tack vare Sound Blaster Cinema så får du en häpnadsväckande upplevelse i realtid, enbart med ditt headset. Dina mest viktiga ljudeffekter omvandlas digitalt och ger ett kristallklart resultat. Så du kan koncentrera dig i ditt spel, även under långa spelsessioner.Full HD via HDMIDenna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.Trådlös bluetoothöverföringBluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.Supersnabba USB 3.0Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.Bekväm att användaMed chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.  14 - 15 tum 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 14 - 15 tum