Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvärd laptop med Bluetooth

Toshiba Satellite C50-B-118

  Art.nr: 204343
  • 15,6" 1366x768
  • Intel® Core™ i3-3217U
  • Minne 4GB 1600MHz
  • Hårddisk 500GB
  • Intel® HD Graphics 4000

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Toshiba Satellite C50-B-118 är perfekt för hemanvändning. Med sin energisnåla Intel Core i3-3217U-processor samt dess grafikkrets Intel® HD Graphics 4000" data-content=""data-link="/ContentJson/Glossary/HD4000">HD Graphics 4000, kommer du garanteras en smidig användning av alla dina enklare program och spel. 4GB arbetsminne och 500GB hårddiskutrymme vilket ger dig möjligheten att lagra all din favoritmusik, bilder och filmer på en och samma plats.

Intel® Core™ i3-3217U Processor

Med andra generationens Intel® Core™ i3-3217U Processor så får du en snabb och energisnål dator. Med två kärnor och fyrtrådsteknik får du en processor som kan utföra två uppgifter samtidigt, ger god prestanda, fantastiska visuella upplevelser och multitaskingmöjligheter.

Ljudsystem

Datorn är även utrustad med inbyggda stereohögtalare som är utökade med DTS Sound. Och ljudformatet som stöds är: 24-bitars stereo. 

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Backlight LED

Tack vare backlight LED-teknologin och dess förmåga att snabbt återspegla ändrade ljusförhållanden blir alla bilder perfekt återgivna med optimerade färger och klarhet utan ljusläckage även i de mörkaste partierna av bildskärmen.

Microsoft Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.

 

 

Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder.

Toshiba Toshiba Satellite C50-B-118 PSCLGE-00300EN5 Toshiba Satellite C50-B-118 är perfekt för hemanvändning. Med sin energisnåla Intel Core i3-3217U-processor samt dess grafikkrets Intel® HD Graphics 4000" data-content=""data-link="/ContentJson/Glossary/HD4000">HD Graphics 4000, kommer du garanteras en smidig användning av alla dina enklare program och spel. 4GB arbetsminne och 500GB hårddiskutrymme vilket ger dig möjligheten att lagra all din favoritmusik, bilder och filmer på en och samma plats.Intel® Core™ i3-3217U ProcessorMed andra generationens Intel® Core™ i3-3217U Processor så får du en snabb och energisnål dator. Med två kärnor och fyrtrådsteknik får du en processor som kan utföra två uppgifter samtidigt, ger god prestanda, fantastiska visuella upplevelser och multitaskingmöjligheter.LjudsystemDatorn är även utrustad med inbyggda stereohögtalare som är utökade med DTS Sound. Och ljudformatet som stöds är: 24-bitars stereo. Trådlös bluetoothöverföringBluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.Backlight LEDTack vare backlight LED-teknologin och dess förmåga att snabbt återspegla ändrade ljusförhållanden blir alla bilder perfekt återgivna med optimerade färger och klarhet utan ljusläckage även i de mörkaste partierna av bildskärmen.Microsoft Windows 8.1Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.  Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder. 14 - 15 tum 3,5 2 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 14 - 15 tum