Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kvalitetslaptop med helgjutet aluminiumchassi

HP Envy 15-j035eo

  Art.nr: 195352
  • Intel® Core™ i7-4700MQ Processor
  • 15,6" 1920x1080
  • 8GB RAM 1600MHz
  • 750GB hårddisk
  • GeForce GT740M 2GB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP-innovationer.

Med HP TrueVision HD-webbkameran är du alltid till din fördel. Även i svagt ljus. Nya teknologier såsom HP CoolSense, HP Simplepass och HP ProtectSmart gör vardagen enklare och möjligheterna fler.

4:e generationens Intel Core i7 Haswell-processor

Nya Intel Core i7 är Intels senaste tillskott för topprestanda med 22 nanometersteknik. Den ger dig en strömsnålare drift och betydligt bättre grafikprestanda, flyt i multimedia, multitasking och 3D-spel.

Försklassig ljudupplevelse med Beats™

Beats Audio ger ett fylligt ljud och återger musiken verklighetstroget och precis som artisten tänkt sig. Datorn är även utrustad med subwoofer och fyra högtalare och den inbyggda och synliga högtalarpanelen levererar ljudet direkt mot användarna.

Bakgrundsbelyst tangentbord

Hur många gånger har du inte suttit i ett mörkt rum och försökt träffa rätt tangenter när du skriver? Nu är problemet löst. Denna modell har upplysta tangenter som inte bara gör det läckert, utan även förenklar skrivandet avsevärt!

Integrerad fingeravtrycksläsare

Med en fingeravtrycksläsare blir det roligare än någonsin med lösenordshantering. Istället för att komma ihåg svåra ord, så sköter du det enkelt med med en lätt fingerberöring.

Medföljande version kan utvärderas kostnadsfritt i 30 dagar, och efter det kan man enkelt aktivera den om man vill fortsätta.

Norton Internet Security

Internet kan vara en farlig plats, där Internetbrottslingar ständigt lurar för att stjäla din identitet eller ta dina hårt förvärvade pengar varje gång du handlar, utfärdar bankärenden eller umgås på nätet. I denna värld har 65% av alla vuxna uppgett att de redan blivit utsatta för Internetbrottslighet. Det betyder att du måste vidta långtgående åtgärder för att vara säker på nätet. Norton Internet Security 2011 gör att du kan surfa på nätet, utan att bli en siffra i statistiken. Med denna dator får du en 60 dagars prova-på-version som du enkelt kan aktivera för att få full version efter testperiodens slut.

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Full HD via HDMI

Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.

 

Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder.

HP HP Envy 15-j035eo E7G93EA#UUW HP-innovationer. Med HP TrueVision HD-webbkameran är du alltid till din fördel. Även i svagt ljus. Nya teknologier såsom HP CoolSense, HP Simplepass och HP ProtectSmart gör vardagen enklare och möjligheterna fler. 4:e generationens Intel Core i7 Haswell-processor Nya Intel Core i7 är Intels senaste tillskott för topprestanda med 22 nanometersteknik. Den ger dig en strömsnålare drift och betydligt bättre grafikprestanda, flyt i multimedia, multitasking och 3D-spel. Försklassig ljudupplevelse med Beats™ Beats Audio ger ett fylligt ljud och återger musiken verklighetstroget och precis som artisten tänkt sig. Datorn är även utrustad med subwoofer och fyra högtalare och den inbyggda och synliga högtalarpanelen levererar ljudet direkt mot användarna. Bakgrundsbelyst tangentbord Hur många gånger har du inte suttit i ett mörkt rum och försökt träffa rätt tangenter när du skriver? Nu är problemet löst. Denna modell har upplysta tangenter som inte bara gör det läckert, utan även förenklar skrivandet avsevärt! Integrerad fingeravtrycksläsare Med en fingeravtrycksläsare blir det roligare än någonsin med lösenordshantering. Istället för att komma ihåg svåra ord, så sköter du det enkelt med med en lätt fingerberöring. Medföljande version kan utvärderas kostnadsfritt i 30 dagar, och efter det kan man enkelt aktivera den om man vill fortsätta. Norton Internet Security Internet kan vara en farlig plats, där Internetbrottslingar ständigt lurar för att stjäla din identitet eller ta dina hårt förvärvade pengar varje gång du handlar, utfärdar bankärenden eller umgås på nätet. I denna värld har 65% av alla vuxna uppgett att de redan blivit utsatta för Internetbrottslighet. Det betyder att du måste vidta långtgående åtgärder för att vara säker på nätet. Norton Internet Security 2011 gör att du kan surfa på nätet, utan att bli en siffra i statistiken. Med denna dator får du en 60 dagars prova-på-version som du enkelt kan aktivera för att få full version efter testperiodens slut. Nya, supersnabba USB 3.0 Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar. Full HD via HDMI Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.   Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder. 15 - 16 tum 4,5 2 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 15 - 16 tum