Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompetent arbets- och skoldator med snabb SSD-disk

HP Notebook 15-ay044no

  Art.nr: 234942
  • 15,6" HD Brightview
  • Intel Pentium N3710 1,6 GHz
  • 8 GB RAM / 128 GB SSD
  • Intel® HD Graphics 405
  • Numerisk sifferdel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP tillverkar både stationära och bärbara datorer för allas behov och plånböcker. Med Notebook 15-ay044no har de gjort en stabil och pålitlig laptop för skolarbeten och jobb där man behöver ge sig ut på resande fot ibland och önskar en portabel arbetskamrat att lita på. Denna dator har alla funktioner du behöver med en prestanda du vill ha från ett tillförlitligt märke som HP.

HP Notebook 15-ay044no

För att göra den här datorn till en trogen arbetshäst finns en Intel Pentium N3710 1,6 GHz quadcore-processor och 8 GB ramminne som går att utöka till det dubbla om så önskas. Det gör att du kan ta dig an alla dagliga uppgifter, växla mellan program och få mer gjort. 
Att hårddisken i Notebook 15 är en SSD innebär att du får en snabbare dator med snabbare uppstart av både Windows och olika appar och program, samtidigt som den bistår med 128 GB lagringsutrymme.
Innehållet visas på en HD Brightview LCD-skärm som får bilder, film och spel att komma till liv.

Goda anslutningsmöjligheter

HP Notebook 15 har bra anslutningsmöjligheter. Ett HDMI-uttag som du enkelt skickar bild och ljud till din TV, två USB 2.0 och en USB 3.0 där du smidigt ansluter externa enheter såsom hårddiskar, möss och skrivare. Givetvis även RJ45 med inbyggt 100 Mbit/s Ethernetkort för stabilt trådat internet där det bara är att koppla in en nätverkskabel. Slutligen finns ett 3,5 mm kombojack för hörlurar och mikrofon för att avnjuta din musik i dina favorithörlurar eller ett headset för chatt över till exempel Skype.

Snabbt trådlöst nätverksalternativ

Om du vill slippa nätverkskabeln kan du självklart även ansluta till nätverk trådlöst via WiFi. Utöver detta har datorn Bluetooth 4.0 som låter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

HP Lounge

Notebook 15 kommer levererad med programmet HP Lounge. Där får du obegränsad åtkomst till musik och exklusivt material för HPs kunder och slipper söka, du får det levererat!

Kensingtonlås

Nu behöver du inte oroa dig för att lämna din dator obevakad på partyt, i skolan eller på jobbet. Med stöd för Kensingtonlås kan du enkelt låsa fast datorn så du kan ladda slappna av.

Populära Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

HP HP Notebook 15-ay044no Y0U46EA#UUW HP tillverkar både stationära och bärbara datorer för allas behov och plånböcker. Med Notebook 15-ay044no har de gjort en stabil och pålitlig laptop för skolarbeten och jobb där man behöver ge sig ut på resande fot ibland och önskar en portabel arbetskamrat att lita på. Denna dator har alla funktioner du behöver med en prestanda du vill ha från ett tillförlitligt märke som HP. HP Notebook 15-ay044no För att göra den här datorn till en trogen arbetshäst finns en Intel Pentium N3710 1,6 GHz quadcore-processor och 8 GB ramminne som går att utöka till det dubbla om så önskas. Det gör att du kan ta dig an alla dagliga uppgifter, växla mellan program och få mer gjort. Att hårddisken i Notebook 15 är en SSD innebär att du får en snabbare dator med snabbare uppstart av både Windows och olika appar och program, samtidigt som den bistår med 128 GB lagringsutrymme.Innehållet visas på en HD Brightview LCD-skärm som får bilder, film och spel att komma till liv. Goda anslutningsmöjligheter HP Notebook 15 har bra anslutningsmöjligheter. Ett HDMI-uttag som du enkelt skickar bild och ljud till din TV, två USB 2.0 och en USB 3.0 där du smidigt ansluter externa enheter såsom hårddiskar, möss och skrivare. Givetvis även RJ45 med inbyggt 100 Mbit/s Ethernetkort för stabilt trådat internet där det bara är att koppla in en nätverkskabel. Slutligen finns ett 3,5 mm kombojack för hörlurar och mikrofon för att avnjuta din musik i dina favorithörlurar eller ett headset för chatt över till exempel Skype. Snabbt trådlöst nätverksalternativ Om du vill slippa nätverkskabeln kan du självklart även ansluta till nätverk trådlöst via WiFi. Utöver detta har datorn Bluetooth 4.0 som låter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. HP Lounge Notebook 15 kommer levererad med programmet HP Lounge. Där får du obegränsad åtkomst till musik och exklusivt material för HPs kunder och slipper söka, du får det levererat! Kensingtonlås Nu behöver du inte oroa dig för att lämna din dator obevakad på partyt, i skolan eller på jobbet. Med stöd för Kensingtonlås kan du enkelt låsa fast datorn så du kan ladda slappna av. Populära Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. 15 - 16 tum 4 15 3888 SEK 3888 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 15 - 16 tum