Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

15,6-tums laptop för skolarbeten och underhållning

Lenovo IdeaPad 110-15ISK (80UD0007MX)

  Art.nr: 238602
 • 15,6" HD-skärm
 • Intel Core i5-6200U
 • 4 GB RAM / 128 GB SSD
 • Intel® HD Graphics 520
 • Snabbt trådlöst nätverk

Abonnemang

3 990:-

Delbetala från 332:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo IdeaPad 110-15ISK (80UD0007MX) är en bärbar dator för dig som inte vill betala för onödig teknik och specifikationer utan nöjer dig med de mest grundläggande funktionerna, men ändå vill ha en kraftfull och pålitlig dator för dina uppgifter. Denna laptop har sjätte generationens Intel-processor, snabb SSD-enhet och snabbt trådlöst nätverk för att du ska kunna utföra dina vardagliga sysslor snabbt och smidigt.

Supersnabba SSD

En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla.
SSD-disken i Lenovo 110-15ISK är dessutom på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, dokument och bilder.

Stabilt WiFi & Bluetooth

Om du vill slippa nätverkskabeln kan du självklart ansluta till nätverk trådlöst via WiFi, och dessutom med den snabba AC-standarden. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet och du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt i hela hemmet.

Utöver detta har datorn Bluetooth som låter dig att överföra filer från till exempel din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Snabba USB 3.0

Flytta data snabbt mellan din stationära dator och andra enheter med USB 3.0 – upp till 10 gånger snabbare än tidigare USB-teknik. Datorn erbjuder en USB-port med 3.0-standard, perfekt för överföring av stora media-filer. Du kan även givetvis överföra data via USB 2.0-porten också, eller ansluta exempelvis skrivare eller datormus.

Inbyggd webbkamera för videochat

Med den inbyggda webbkameran blir det enkelt att hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera. En inbyggd mikrofon gör att du inte behöver någon extrautrustning för att sätta igång och videochatta.

Stöd för Kensingtonlås

Nu behöver du inte oroa dig för att lämna din dator obevakad på partyt eller i skolan. Med Kensingtonlås låser du enkelt fast den så du kan ladda slappna av.

Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

Titta även på

(6 st)
 • 15,6" 1920x1080 LED
 • AMD A9 9410 - 2,9 GHz
 • 8 GB RAM / 512 GB SSD

4 990:-

Lenovo Lenovo IdeaPad 110-15ISK (80UD0007MX) 80UD0007MX Lenovo IdeaPad 110-15ISK (80UD0007MX) är en bärbar dator för dig som inte vill betala för onödig teknik och specifikationer utan nöjer dig med de mest grundläggande funktionerna, men ändå vill ha en kraftfull och pålitlig dator för dina uppgifter. Denna laptop har sjätte generationens Intel-processor, snabb SSD-enhet och snabbt trådlöst nätverk för att du ska kunna utföra dina vardagliga sysslor snabbt och smidigt. Supersnabba SSD En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla.SSD-disken i Lenovo 110-15ISK är dessutom på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för program, dokument och bilder. Stabilt WiFi & Bluetooth Om du vill slippa nätverkskabeln kan du självklart ansluta till nätverk trådlöst via WiFi, och dessutom med den snabba AC-standarden. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet och du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt i hela hemmet.Utöver detta har datorn Bluetooth som låter dig att överföra filer från till exempel din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Snabba USB 3.0 Flytta data snabbt mellan din stationära dator och andra enheter med USB 3.0 – upp till 10 gånger snabbare än tidigare USB-teknik. Datorn erbjuder en USB-port med 3.0-standard, perfekt för överföring av stora media-filer. Du kan även givetvis överföra data via USB 2.0-porten också, eller ansluta exempelvis skrivare eller datormus. Inbyggd webbkamera för videochat Med den inbyggda webbkameran blir det enkelt att hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera. En inbyggd mikrofon gör att du inte behöver någon extrautrustning för att sätta igång och videochatta. Stöd för Kensingtonlås Nu behöver du inte oroa dig för att lämna din dator obevakad på partyt eller i skolan. Med Kensingtonlås låser du enkelt fast den så du kan ladda slappna av. Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. 15 - 16 tum 5 1 3990 SEK 3990 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bärbara datorer
 3. 15 - 16 tum