Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bärbar speldator med i7-processor och GTX 1070-grafik

ASUS ROG GL702VS-BA023T

  Art.nr: 246432
  • 17,3" 1920x1080 LED Back-lit
  • Intel® Core™ i7-7700HQ
  • 16 GB RAM / 256 GB SSD + 1 TB
  • NVIDIA® GeForce® GTX™1070
  • Snabbt WiFi 802.11ac

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS ROG GL702VS-BA023T låter dig uppleva oöverträffad prestanda, datorn är bland annat utrustad med 7:e generationens Intel® Core™ i7 quad-core processor. Processorn i kombination med grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1070™ ger dig allt du behöver för att ta din spelupplevelse till nästa nivå. Den senaste hårdvaran ger effektiv, kraftfull prestanda för tunga spel eller produktiv multitasking såsom live streaming och videoredigering.

Försvinn in i spelet

Med VR Ready NVIDIA® GeForce® GTX™1070 får du ett grafikkort som ger högre hastighet och bättre strömeffektivitet. Både vad gäller briljant prestanda i virtuell verklighet, samt spel där hög grafikprestanda krävs. Njut av omslukande virtuell verklighet som är flytande, har låg latens och är skakfri. ASUS GL702VS har en display med en slimmad ram som mäter endast 17 mm på toppen, och 13 mm på sidorna. Detta ger en mer behaglig och diskret tittarupplevelse.

Spela på språng

Med en profil som mäter endast 30.4 mm och en vikt på knappa 2.9 kg, har ASUS ROG GL702VS en ultra-portabel design som passar perfekt i en ryggsäck. Oavsett om du väntar på ditt flyg, hänger på ett café eller på ett LAN. Nu kan du spela i sort sett var som helst.

DDR4 RAM

ASUS GL702VS är försedd med DDR4-RAM, den senaste standarden för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Med 16 GB medföljande minne som kan uppgraderas till hela 32 GB får du en dator som klarar multitasking och snabba växlingar.

Filtrera bort bakgrundsljud

GL702VS är utrustad med mikrofoner som är konstruerade för att filtrera bort bakgrundsljud. Det innebär att även om du är på ett LAN-party, eller någon annan högljudd miljö, hörs din röst fortfarande tydligt. Du får även ta del av Sonic Studio och Sonic Radar vilket ger uppslukande spelljud. Du får även förbättrad ljudinspelning för perfekt röstupptagning och brusreducering. 

Intelligent kylning

Hyper Cool Duo-Koppar kylsystem använder värmerör och dubbla fläktsystem för att kyla CPU och GPU självständigt. Denna konstruktion maximerar kylningens effektivitet för att ge datorn den stabilitet som krävs för intensiva spelmaraton.

SSD för supersnabba laddningstider

SSD ger dig en supersnabb dataåtkomst, så att du tillbringar mindre tid på att vänta. GL702VS startar upp snabbare, laddar program snabbare och ger dig kortare in-game laddningstider så att du inte tappar ditt fokus i spelet.

ASUS ASUS ROG GL702VS-BA023T 90NB0DZ3-M00450 ASUS ROG GL702VS-BA023T låter dig uppleva oöverträffad prestanda, datorn är bland annat utrustad med 7:e generationens Intel® Core™ i7 quad-core processor. Processorn i kombination med grafikkortet NVIDIA® GeForce® GTX 1070™ ger dig allt du behöver för att ta din spelupplevelse till nästa nivå. Den senaste hårdvaran ger effektiv, kraftfull prestanda för tunga spel eller produktiv multitasking såsom live streaming och videoredigering. Försvinn in i spelet Med VR Ready NVIDIA® GeForce® GTX™1070 får du ett grafikkort som ger högre hastighet och bättre strömeffektivitet. Både vad gäller briljant prestanda i virtuell verklighet, samt spel där hög grafikprestanda krävs. Njut av omslukande virtuell verklighet som är flytande, har låg latens och är skakfri. ASUS GL702VS har en display med en slimmad ram som mäter endast 17 mm på toppen, och 13 mm på sidorna. Detta ger en mer behaglig och diskret tittarupplevelse. Spela på språng Med en profil som mäter endast 30.4 mm och en vikt på knappa 2.9 kg, har ASUS ROG GL702VS en ultra-portabel design som passar perfekt i en ryggsäck. Oavsett om du väntar på ditt flyg, hänger på ett café eller på ett LAN. Nu kan du spela i sort sett var som helst. DDR4 RAM ASUS GL702VS är försedd med DDR4-RAM, den senaste standarden för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Med 16 GB medföljande minne som kan uppgraderas till hela 32 GB får du en dator som klarar multitasking och snabba växlingar. Filtrera bort bakgrundsljud GL702VS är utrustad med mikrofoner som är konstruerade för att filtrera bort bakgrundsljud. Det innebär att även om du är på ett LAN-party, eller någon annan högljudd miljö, hörs din röst fortfarande tydligt. Du får även ta del av Sonic Studio och Sonic Radar vilket ger uppslukande spelljud. Du får även förbättrad ljudinspelning för perfekt röstupptagning och brusreducering.  Intelligent kylning Hyper Cool Duo-Koppar kylsystem använder värmerör och dubbla fläktsystem för att kyla CPU och GPU självständigt. Denna konstruktion maximerar kylningens effektivitet för att ge datorn den stabilitet som krävs för intensiva spelmaraton. SSD för supersnabba laddningstider SSD ger dig en supersnabb dataåtkomst, så att du tillbringar mindre tid på att vänta. GL702VS startar upp snabbare, laddar program snabbare och ger dig kortare in-game laddningstider så att du inte tappar ditt fokus i spelet. 17 tum 5 1 19990 SEK 19990 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 17 tum