Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snygg laptop med stor och tydlig 17,3-tums skärm

HP Notebook 17-ak024no

  Art.nr: 1002835
 • 17,3" HD-skärm (1600x900)
 • AMD A10-9620P processor
 • Upp till 8 timmar batteritid*
 • HP CoolSense håller datorn sval
 • 1000 GB hårddisk & 8 GB RAM-minne

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Notebook 17-ak024no är en snygg bärbar dator som med kraftfull prestanda hanterar dina dagliga uppgifter, samt håller dig uppkopplad hela dagen. Med tillförlitlig prestanda kan du enkelt surfa, strömma och hålla kontakten med de som betyder mest för dig. Datorn har bland annat utrustats med en 17,3" HD-skärm, en 1 TB SATA-hårddisk och AMD-processorn A10 9620P med en maxhastighet på 3,4 GHz. Allt detta kommer se till att du får en snabb dator som ger en fantastisk datorupplevelse.

Välutvecklad bildskärm

Den 17,3" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Bildskärmens yta är även antireflexbehandlad för att undvika oönskade reflektioner så du tydligare kan se allt som återges på skärmen.

AMD A10-processor

Med en fyrkärnig AMD A10-processor får du den blixtsnabba hastighet du behöver för att fixa alla dina dagliga uppgifter. Med den kraftfulla prestandan kan du arbeta med flera program samtidigt utan att det saktar ner.

1 TB SATA-hårddisk

Oroa dig inte över att lägga till för många digitala filmer, låtar och bilder i din samling. Med mycket lagring kan du spara alltihop och ändå ha gott om utrymme kvar.

Trådlösa anslutningar

Om du vill slippa nätverkskabeln kan du ansluta snabbt och lätt till olika nätverk trådlöst med WiFi, även om du enkelt kan ansluta till internet med vanlig ethernet-kabel. Du ansluter även enheter smidigt med Bluetooth 4.2 direkt till din laptop som exempelvis smartphone, datormus eller hörlurar. Du får även en förbättrad överföringshastighet med 250% tack vare Bluetooth 4.2 i jämförelse med 4.0. Med stöd för Miracast kan du enkelt spegla din dators skärm på en kompatibel smart-TV för att få utökad bildyta.

HP CoolSense

HP Notebook 15 använder sig av HP's egna CoolSense-teknologi som håller datorn sval så att du kan jobba behagligare under längre perioder.

Populära Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

* Uppskattad batteritid för Windows 10 baseras på Windows 10/MobileMark®- benchmarking från 2014. Batteritiden varierar på grund av olika faktorer, bland annat produktmodell, konfiguration, inlästa program, funktioner, användning, trådlös funktion och energihanteringsinställningar. Batteriets maxkapacitet minskar naturligt ju längre det används. Mer information finns på www.bapco.com.

Titta även på

(0 st)
 • 17,3" HD+-skärm (1600x900)
 • Intel® Core™ i5-7200U processor
 • 128 GB SSD + 1000 GB HDD

7 499:-

Titta även på

(0 st)
 • 17,3" HD+-skärm (1600x900)
 • Intel® Core™ i5-7200U processor
 • 128 GB SSD + 1000 GB HDD

7 499:-

HP HP Notebook 17-ak024no 3FY06EA#UUW HP Notebook 17-ak024no är en snygg bärbar dator som med kraftfull prestanda hanterar dina dagliga uppgifter, samt håller dig uppkopplad hela dagen. Med tillförlitlig prestanda kan du enkelt surfa, strömma och hålla kontakten med de som betyder mest för dig. Datorn har bland annat utrustats med en 17,3" HD-skärm, en 1 TB SATA-hårddisk och AMD-processorn A10 9620P med en maxhastighet på 3,4 GHz. Allt detta kommer se till att du får en snabb dator som ger en fantastisk datorupplevelse. Välutvecklad bildskärm Den 17,3" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Bildskärmens yta är även antireflexbehandlad för att undvika oönskade reflektioner så du tydligare kan se allt som återges på skärmen. AMD A10-processor Med en fyrkärnig AMD A10-processor får du den blixtsnabba hastighet du behöver för att fixa alla dina dagliga uppgifter. Med den kraftfulla prestandan kan du arbeta med flera program samtidigt utan att det saktar ner. 1 TB SATA-hårddisk Oroa dig inte över att lägga till för många digitala filmer, låtar och bilder i din samling. Med mycket lagring kan du spara alltihop och ändå ha gott om utrymme kvar. Trådlösa anslutningar Om du vill slippa nätverkskabeln kan du ansluta snabbt och lätt till olika nätverk trådlöst med WiFi, även om du enkelt kan ansluta till internet med vanlig ethernet-kabel. Du ansluter även enheter smidigt med Bluetooth 4.2 direkt till din laptop som exempelvis smartphone, datormus eller hörlurar. Du får även en förbättrad överföringshastighet med 250% tack vare Bluetooth 4.2 i jämförelse med 4.0. Med stöd för Miracast kan du enkelt spegla din dators skärm på en kompatibel smart-TV för att få utökad bildyta. HP CoolSense HP Notebook 15 använder sig av HP's egna CoolSense-teknologi som håller datorn sval så att du kan jobba behagligare under längre perioder. Populära Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. * Uppskattad batteritid för Windows 10 baseras på Windows 10/MobileMark®- benchmarking från 2014. Batteritiden varierar på grund av olika faktorer, bland annat produktmodell, konfiguration, inlästa program, funktioner, användning, trådlös funktion och energihanteringsinställningar. Batteriets maxkapacitet minskar naturligt ju längre det används. Mer information finns på www.bapco.com. 17 tum 4,5 4 6490 SEK 6490 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bärbara datorer
 3. 17 tum