Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Slimmad gaminglaptop med GTX1050 Ti-grafik

HP Omen 17-w205no

  Art.nr: 244677
  • 17,3" Full HD IPS-skärm (1920x1080)
  • Intel® Core™ i7-7700HQ processor
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti 4 GB
  • 256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
  • 8 GB DDR4

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Det här är spel på en ny nivå där konkurrensen är obeveklig – du kan vinna eller försvinna. Den bärbara OMEN-datorn är utrustad med kraftfull hårdvara och har en dödlig design – alltid redo för slagfältet. Fortsätt att satsa.

7:e generationens Intel® Core™ i7 processor

Processorn vaknar på 0,5 sekunder och växlar snabbt mellan program och webbsidor med Intel® Speed Shift Technology. Intels nya processorer drar mindre ström vilket resulterar i längre batteritid på bärbara datorer. Blixtsnabba uppstartstider, fantastisk underhållning och enastående respons har kommit samman i 7:e generationens Intel® Core™ i7 processor för en sömlös upplevelse i superhastighet.

NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4 GB

NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti-grafik betyder att du kan uppleva de senaste spelen på det sätt som de var menade att upplevas, med hög upplösning, högre inställning på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering.

Bildskärm med Full-HD

En bildskärm med Full-HD upplösning visar bilder och grafik med en högre detaljrikedom. Färger och kontraster blir skarpare, text tydligare och den kan visa mer information på skärmen samtidigt. Det innebär att du kan jobba mer effektiv och med mindre ansträngning.

Windows 10 - Bästa Windows någonsin för spel

Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virusnätfiske och skadlig kod

Bättre ljud med Audio by B&O PLAY

B&O Play ger dig ett bättre, fylligare och välnyanserat ljud i dina hörlurar eller högtalare.

Snabb flashlagring gör datorn kvickare

Med flashlagring i datorn startar Windows och program snabbare. Det drar mindre ström än en traditionell mekanisk hårddisk vilket gör att bu kan använda datorn trådlöst längre. Och eftersom din data ligger sparad på ett minne utan rörliga delar är det betydligt mindre chans att du förlorar dina filer p.g.a stötar som kan skada din dator när du är ute och reser.

Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

HP HP Omen 17-w205no 1JM95EA#UUW Det här är spel på en ny nivå där konkurrensen är obeveklig – du kan vinna eller försvinna. Den bärbara OMEN-datorn är utrustad med kraftfull hårdvara och har en dödlig design – alltid redo för slagfältet. Fortsätt att satsa. 7:e generationens Intel® Core™ i7 processor Processorn vaknar på 0,5 sekunder och växlar snabbt mellan program och webbsidor med Intel® Speed Shift Technology. Intels nya processorer drar mindre ström vilket resulterar i längre batteritid på bärbara datorer. Blixtsnabba uppstartstider, fantastisk underhållning och enastående respons har kommit samman i 7:e generationens Intel® Core™ i7 processor för en sömlös upplevelse i superhastighet. NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4 GB NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti-grafik betyder att du kan uppleva de senaste spelen på det sätt som de var menade att upplevas, med hög upplösning, högre inställning på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. Bildskärm med Full-HD En bildskärm med Full-HD upplösning visar bilder och grafik med en högre detaljrikedom. Färger och kontraster blir skarpare, text tydligare och den kan visa mer information på skärmen samtidigt. Det innebär att du kan jobba mer effektiv och med mindre ansträngning. Windows 10 - Bästa Windows någonsin för spel Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod Bättre ljud med Audio by B&O PLAY B&O Play ger dig ett bättre, fylligare och välnyanserat ljud i dina hörlurar eller högtalare. Snabb flashlagring gör datorn kvickare Med flashlagring i datorn startar Windows och program snabbare. Det drar mindre ström än en traditionell mekanisk hårddisk vilket gör att bu kan använda datorn trådlöst längre. Och eftersom din data ligger sparad på ett minne utan rörliga delar är det betydligt mindre chans att du förlorar dina filer p.g.a stötar som kan skada din dator när du är ute och reser. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries. 17 tum 10490 SEK 10490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 17 tum