Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gaminglaptop med 256 GB SSD & GeForce GTX 1060 grafik

HP Omen 17-w213no

  Art.nr: 244679
  • 17,3" Full HD IPS-skärm (1920x1080)
  • Intel® Core™ i7-7700HQ processor
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1060 6 GB
  • 256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
  • 8 GB DDR4 2400 MHz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Det här är spel på en ny nivå där konkurrensen är obeveklig – du kan vinna eller försvinna. Den bärbara OMEN-datorn är utrustad med kraftfull hårdvara och har en dödlig design – alltid redo för slagfältet. Fortsätt att satsa.

7:e generationens Intel® Core™ i7-processor

Processorn vaknar på 0,5 sekunder och växlar snabbt mellan program och webbsidor med Intel® Speed Shift Technology. Intels nya processorer drar mindre ström vilket resulterar i längre batteritid på bärbara datorer. Blixtsnabba uppstartstider, fantastisk underhållning och enastående respons har kommit samman i 7:e generationens Intel® Core™ i7-processor för en sömlös upplevelse i superhastighet.

NVIDIA® GeForce® GTX 1060 6 GB

NVIDIA® GeForce® GTX 1060-grafik betyder att du kan uppleva de senaste spelen på det sätt som de var menade att upplevas, med hög upplösning, högre inställning på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering.

Bildskärm med Full-HD

En bildskärm med Full-HD upplösning visar bilder och grafik med en högre detaljrikedom. Färger och kontraster blir skarpare, text tydligare och den kan visa mer information på skärmen samtidigt. Det innebär att du kan jobba mer effektiv och med mindre ansträngning.

Bättre ljud med Audio by B&O PLAY

B&O Play ger dig ett bättre, fylligare och välnyanserat ljud i dina hörlurar eller högtalare.

Snabb flashlagring gör datorn kvickare

Med flashlagring i datorn startar Windows och program snabbare. Det drar mindre ström än en traditionell mekanisk hårddisk vilket gör att bu kan använda datorn trådlöst längre. Och eftersom din data ligger sparad på ett minne utan rörliga delar är det betydligt mindre chans att du förlorar dina filer p.g.a stötar som kan skada din dator när du är ute och reser.

HP HP Omen 17-w213no 1TP39EA#UUW Det här är spel på en ny nivå där konkurrensen är obeveklig – du kan vinna eller försvinna. Den bärbara OMEN-datorn är utrustad med kraftfull hårdvara och har en dödlig design – alltid redo för slagfältet. Fortsätt att satsa. 7:e generationens Intel® Core™ i7-processor Processorn vaknar på 0,5 sekunder och växlar snabbt mellan program och webbsidor med Intel® Speed Shift Technology. Intels nya processorer drar mindre ström vilket resulterar i längre batteritid på bärbara datorer. Blixtsnabba uppstartstider, fantastisk underhållning och enastående respons har kommit samman i 7:e generationens Intel® Core™ i7-processor för en sömlös upplevelse i superhastighet. NVIDIA® GeForce® GTX 1060 6 GB NVIDIA® GeForce® GTX 1060-grafik betyder att du kan uppleva de senaste spelen på det sätt som de var menade att upplevas, med hög upplösning, högre inställning på bildkvalitet och jämnare bilduppdatering. Bildskärm med Full-HD En bildskärm med Full-HD upplösning visar bilder och grafik med en högre detaljrikedom. Färger och kontraster blir skarpare, text tydligare och den kan visa mer information på skärmen samtidigt. Det innebär att du kan jobba mer effektiv och med mindre ansträngning. Bättre ljud med Audio by B&O PLAY B&O Play ger dig ett bättre, fylligare och välnyanserat ljud i dina hörlurar eller högtalare. Snabb flashlagring gör datorn kvickare Med flashlagring i datorn startar Windows och program snabbare. Det drar mindre ström än en traditionell mekanisk hårddisk vilket gör att bu kan använda datorn trådlöst längre. Och eftersom din data ligger sparad på ett minne utan rörliga delar är det betydligt mindre chans att du förlorar dina filer p.g.a stötar som kan skada din dator när du är ute och reser. 17 tum 4 1 12990 SEK 12990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 17 tum