Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2-i-1-laptop med kraftfull prestanda

Lenovo Yoga 720-15 (80X7008BMX)

  Art.nr: 246491
  • 15,6" Full HD-skärm
  • Intel Core i5-7300HQ
  • NVIDIA GeForce GTX 1050
  • 360-gradersgångjärn
  • Stabilt WiFi & Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Yoga 720-15 (80X7008BMX) kombinerar imponerande processorkraft med många smarta funktioner, vilket gör den till en perfekt följeslagare i din vardag. Du får ta del av en 15,6" Full HD-skärm som ger dig en en skarp och uppslukande bild. Perfekt för film, surf och jobb. Vilka dina behov än är så kommer Yoga 720-15 göra dem lite enklare. Ska även nämna att du inuti datorn hittar 7:e generationens Intel i5-processor, en 256 GB SSD-hårddisk samt snabbt WiFi (802.11ac).

Enastående design

Yoga 720-15 är endast 19,9 mm tunn och har ett hölje i aluminium av hög kvalitet. Det väl beprövade 360-gradersgångjärnet gör det enkelt att växla från bärbar dator till pekplatta och tillbaka. Och med upp till tio timmars batteritid kan du hålla på så länge du behöver.

Avancerad grafikkraft

Datorn levererar överlägsen grafik tack vare ett toppmodernt separat NVIDIA GTX1050-grafikkort som är betydligt snabbare och mer energieffektivt än tidigare generationers kort. Yoga 720 är en av få konvertibla enheter på marknaden med grafikprestanda på den här nivån. Visa flera videor samtidigt, spela avancerade spel, redigera foton – eller gör alltihop på samma gång.

Full HD-skärm

En livfull 15,6"-skärm med LED-bakgrundsbelysning, ger dig detaljerade bilder i både spel och multimedia. 10-punkters multitouch-teknik ger överlägsna gränssnittsupplevelser, bättre respons och kortare svarstider. Yoga 720 kan producera tydliga bilder över större betraktningsvinklar, vilket passar perfekt för att dela innehåll med vänner.

Kristallklart ljud

Fyll rummet med din favoritspellista eller behåll skärpan i konferenssamtalet. Dolby Audio Premium justerar ljudet automatiskt och ger förbättrad bas och volym utan distortion. Du får helt enkelt chansen att ta del av ett omslutande ljud.

Bluetooth

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

Lenovo Lenovo Yoga 720-15 (80X7008BMX) 80X7008BMX Lenovo Yoga 720-15 (80X7008BMX) kombinerar imponerande processorkraft med många smarta funktioner, vilket gör den till en perfekt följeslagare i din vardag. Du får ta del av en 15,6" Full HD-skärm som ger dig en en skarp och uppslukande bild. Perfekt för film, surf och jobb. Vilka dina behov än är så kommer Yoga 720-15 göra dem lite enklare. Ska även nämna att du inuti datorn hittar 7:e generationens Intel i5-processor, en 256 GB SSD-hårddisk samt snabbt WiFi (802.11ac). Enastående design Yoga 720-15 är endast 19,9 mm tunn och har ett hölje i aluminium av hög kvalitet. Det väl beprövade 360-gradersgångjärnet gör det enkelt att växla från bärbar dator till pekplatta och tillbaka. Och med upp till tio timmars batteritid kan du hålla på så länge du behöver. Avancerad grafikkraft Datorn levererar överlägsen grafik tack vare ett toppmodernt separat NVIDIA GTX1050-grafikkort som är betydligt snabbare och mer energieffektivt än tidigare generationers kort. Yoga 720 är en av få konvertibla enheter på marknaden med grafikprestanda på den här nivån. Visa flera videor samtidigt, spela avancerade spel, redigera foton – eller gör alltihop på samma gång. Full HD-skärm En livfull 15,6"-skärm med LED-bakgrundsbelysning, ger dig detaljerade bilder i både spel och multimedia. 10-punkters multitouch-teknik ger överlägsna gränssnittsupplevelser, bättre respons och kortare svarstider. Yoga 720 kan producera tydliga bilder över större betraktningsvinklar, vilket passar perfekt för att dela innehåll med vänner. Kristallklart ljud Fyll rummet med din favoritspellista eller behåll skärpan i konferenssamtalet. Dolby Audio Premium justerar ljudet automatiskt och ger förbättrad bas och volym utan distortion. Du får helt enkelt chansen att ta del av ett omslutande ljud. Bluetooth Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. 2 in 1 11990 SEK 11990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 2 in 1