Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Smidig surfplattedator med roterbar touchskärm

HP Pavilion X360 11-n000eo

  Art.nr: 203127
  • 11,6" 1366x768 Touch
  • Intel® C Dual-Core N2805
  • Minne 4GB 1600MHz
  • Hårddisk 500GB
  • Intel® HD Graphics

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. G2B98EA#UUW
Operativsystem Windows 8.1 (64-bit)
Valbara språk Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Förpackningens innehåll Snabbstartguide, AC-adapter
Bildskärm
Skärmstorlek 11,6 tum
Maximal upplösning 1366x768
Bildformat 16:9
Skärmteknik LCD med LED-bakbelysning
Skärmyta Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Touchskärm Ja
Touchteknik Kapacitiv
Antal tryckpunkter 10 st
Stöd för 3D Nej
Processor
Processormodell Intel® Celeron® N2820
Bashastighet 2,13 GHz
Max turbo -
Antal kärnor 2 st
Chipset Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Minne
Minnestyp DDR3L
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 4 GB
Maximalt minne 8 GB
Minnesplatser 1 st
Lediga minnesplatser 0 st
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 500 GB
Primär hårddisktyp SATA
Hastighet HDD #1 5400 rpm
Optisk enhet Nej
Minneskortläsare SD
Grafik och Ljud
Grafikkort Intel® HD Graphics
Dedikerat grafikminne -
Delat grafikminne Ja
Grafikkortsklass 3
Ljudkort Beats Audio
Högtalare 2 st
Subwoofer Nej
Anslutningar
USB 2.0-portar 2 st
USB 3.0-portar 1 st
eSATA-portar 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
Expansionskort Nej
RJ45 1 st
VGA 0 st
DVI 0 st
HDMI 1 st
HDMI-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DisplayPort 0 st
Thunderbolt 0 st
Kommunikation
Fast nätverk 100Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk 802.11a/b/g/n
WiDi Nej
3G Nej
4G LTE Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 4.0
Webbkamera Ja
Upplösning video Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Upplösning stillbild Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inbyggd mikrofon Ja
Batteri
Antal celler 2
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Drifttid (upp till) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mjukvara
Kontorsprogram Nej
Virusskydd Nej
Brännarprogram Nej
Övriga programvaror "Beats Audio™ med SRS 3D; HP Connected Music; HP Connected Photo; HP SimplePass; HP CoolSense; HP ePrint; Windows Live Essentials; CyberLink PowerDVD; CyberLink YouCam DE; Internet Explorer 11; 7-Zip; Box (25 GB lagring utan kostnad)"
Specialfunktioner
Bakgrundsbelyst tangentbord Nej
Fingeravtrycksläsare Nej
Fjärrkontroll Nej
TV-mottagare Nej
Övriga funktioner Nej
Chassi
Material Plast
Färg Röd
Tangentbord Fullstort Nordiskt Texturerat
Numerisk sifferdel Nej
Pekdon HP Image Pad
Multi-Touch Ja
Dockningsmöjlighet Nej
Stöd för Kensingtonlås Ja
Bredd 308,0 mm
Djup 215,0 mm
Höjd 22,0 mm
Vikt 1,4 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 12 mån
Supportnummer www.hp.eu/supportassistant

Produktbeskrivning

HP Pavilion X360 11-n000eo är en liten surfplattedator med 360 graders gångjärn som tillåter dig att rotera den till stativläge om du vill se på en film utan att störas av tangentbordet. Du kan dessutom fälla bak tangentbordet för att komma i surfplatteläget och manövrerar du enkelt över den HD-upplösta touchskärmen. 

HP Pavilion X360 11-n000eo har försett med en snabb Intel Celeron-processor, 4 GB arbetsminne, 500 GB lagringsutrymme och två högtalare med Beats Audio som maximerar ljudupplevelsen. 

Full HD via HDMI

Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.

Intel Celeron N2820-Processor

Intel Celeron 2820- Processorn siktar in sig på den mobila datormarknaden med en tvåkärnig processor med klockfrekvens 2,3 GHz.

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Försklassig ljudupplevelse med Beats™

För att ge användaren en ljudupplevelse utöver det vanliga i laptops, har HP implementerat Beats™ i denna dator. Det gör att ljudkvaliteten blir superb och du kan själv optimera ljudet efter dina önskemål i Beats™ ljudkonsoll.

Håll kontakt med vänner och familj

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.

Microsoft Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.

 

HP HP Pavilion X360 11-n000eo G2B98EA#UUW HP Pavilion X360 11-n000eo är en liten surfplattedator med 360 graders gångjärn som tillåter dig att rotera den till stativläge om du vill se på en film utan att störas av tangentbordet. Du kan dessutom fälla bak tangentbordet för att komma i surfplatteläget och manövrerar du enkelt över den HD-upplösta touchskärmen.  HP Pavilion X360 11-n000eo har försett med en snabb Intel Celeron-processor, 4 GB arbetsminne, 500 GB lagringsutrymme och två högtalare med Beats Audio som maximerar ljudupplevelsen.  Full HD via HDMI Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet. Intel Celeron N2820-Processor Intel Celeron 2820- Processorn siktar in sig på den mobila datormarknaden med en tvåkärnig processor med klockfrekvens 2,3 GHz. Trådlös bluetoothöverföring Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Nya, supersnabba USB 3.0 Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar. Försklassig ljudupplevelse med Beats™ För att ge användaren en ljudupplevelse utöver det vanliga i laptops, har HP implementerat Beats™ i denna dator. Det gör att ljudkvaliteten blir superb och du kan själv optimera ljudet efter dina önskemål i Beats™ ljudkonsoll. Håll kontakt med vänner och familj Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera. Microsoft Windows 8.1 Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.   10 - 12 tum 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbar dator
  3. 10 - 12 tum