Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftull hybrid med 13,3-tums touchskärm

ASUS T300LA-C4010H

  Art.nr: 199334
  • 13,3"1920x1080 Touch
  • Intel® Core™ i5-4200U
  • Minne 4GB 1600MHz
  • Hårddisk 256GB SSD
  • Intel HD Graphics 4400

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. 90NB02W1-M00610
Operativsystem Windows 8 (64-bit)
Valbara språk Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Förpackningens innehåll Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bildskärm
Skärmstorlek 13,3 tum
Maximal upplösning 1920x1080
Bildformat 16:9
Skärmteknik LCD med LED-belysning och Touch
Skärmyta Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Touchskärm Ja
Touchteknik Kapacitiv
Antal tryckpunkter 10 st
Stöd för 3D Nej
Processor
Processormodell Intel® Core™ i5-4200U Processor
Bashastighet 1,60 GHz
Max turbo 2,60 GHz
Antal kärnor 2 st
Chipset Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Minne
Minnestyp DDR3L
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 4 GB
Maximalt minne 8 GB
Minnesplatser 1 st
Lediga minnesplatser 0 st
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 256 GB
Primär hårddisktyp SSD
Hastighet HDD #1 6Gb/s
Optisk enhet Nej
Minneskortläsare SD
Grafik och Ljud
Grafikkort Intel® HD Graphics 4400
Dedikerat grafikminne -
Delat grafikminne Ja
Grafikkortsklass 3
Ljudkort Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Högtalare 0 st
Subwoofer Nej
Anslutningar
USB 2.0-portar 0 st
USB 3.0-portar 1 st
eSATA-portar 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
Expansionskort Information saknas / Anges ej av tillverkaren
RJ45 1 st
VGA 0 st
DVI 0 st
HDMI 1 st
HDMI-version Micro-HDMI
DisplayPort 0 st
Thunderbolt 0 st
Kommunikation
Fast nätverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk 802.11a/b/g/n
WiDi Nej
3G Nej
4G LTE Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 4.0
Webbkamera Ja
Upplösning video 1,3 MP
Upplösning stillbild 1,3 MP
Inbyggd mikrofon Ja
Batteri
Antal celler Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterityp Polymer
Drifttid (upp till) 8,00 tim
Mjukvara
Kontorsprogram Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Virusskydd Nej
Brännarprogram Nej
Specialfunktioner
Bakgrundsbelyst tangentbord Nej
Fingeravtrycksläsare Nej
Fjärrkontroll Nej
TV-mottagare Nej
Chassi
Material Metall
Färg Silver
Tangentbord Nordiskt
Numerisk sifferdel Nej
Pekdon Styrplatta
Multi-Touch Ja
Dockningsmöjlighet Nej
Stöd för Kensingtonlås Nej
Bredd 340,0 mm
Djup 216,0 mm
Höjd 115,0 mm
Vikt 1,9 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 24 mån
Garanti batteri 12 mån
Supportnummer 08-587 694 07

Produktbeskrivning

ASUS T300LA-C4010H är en laptop och en surfplatta i ett som ger dig både stil och flexibilitet. Dess hållbrara ytbehandling i borstad metall och slanka design drar uppmärksamheten till sig. Skarp Full HD IPS-skärm på 13,3-tum ger en betraktningsvinkel på 178 grader vilket är perfekt om ni är fler som kollar på skärmen samtidigt. Den magnetiska tangentbordsdockan gör det enkelt att växla mellan läge för bärbar dator och surfplatta på endast några sekunder. 

Snabb och effektiv

ASUS T300LA-C4010H är utrustad med 4:e generationens Intel Core-processor med all kraft du kan tänkas behöva. Processorn är mycket strömsnål och säkerställer att batteritid inte offras för prestanda. 

Utrustad med SSD-hårddisk

Förutom att SSD läser och skriver data otroligt snabbt, så finns det flera andra fördelar. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. De är även ljudlösa och strömsnåla.

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Håll kontakt med vänner och familj

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.

Touch-skärm och gester på styrplattan

Med en avancerad touch-skärm är datorn väl förbered för Windows 8 och dess touch-gränssnitt.  ASUS har dessutom uppgraderat styrplattan som nu tack vare multi-touch förenklar styrningen i Windows 8, manövrera med hjälp utav enkla gester som utförs direkt på styrplattan. 

Gratis molntjänst - ASUS WebStorage

Med datorn får du 32GB lagringsutrymme i molnet gratis under tre år. Ladda upp allt ditt innehåll till molnet med ASUS WebStorage och dela ut innehållet till de du ger behöriget till, allt som krävs är en dator, surfplatta eller smartphone med Internetanslutning. Du kan dessutom strömma musik när du är på språng och dela foton med familj och vänner genom att helt enkelt skicka en länk.

Microsoft Windows 8

Windows 8 är någonting helt nytt och revolutionärt för din PC. Vidareutvecklad från Windows 7's stabila grund, så finns en rad förbättringar. Du arbetar mer med appar och lagrar dina personliga filer och inställningar direkt molnet. På så sätt får du alltid tillgång till dem överallt, via telefonen eller din dator - hemma eller på jobbet. Du får hela tiden de senaste uppdateringarna från sociala nätverk och andra tjänster - direkt på skärmen. Windows 8 är enklare, snabbare, mer flexibelt och säkrare än någonsin.

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ASUS ASUS T300LA-C4010H 90NB02W1-M00610 ASUS T300LA-C4010H är en laptop och en surfplatta i ett som ger dig både stil och flexibilitet. Dess hållbrara ytbehandling i borstad metall och slanka design drar uppmärksamheten till sig. Skarp Full HD IPS-skärm på 13,3-tum ger en betraktningsvinkel på 178 grader vilket är perfekt om ni är fler som kollar på skärmen samtidigt. Den magnetiska tangentbordsdockan gör det enkelt att växla mellan läge för bärbar dator och surfplatta på endast några sekunder.  Snabb och effektiv ASUS T300LA-C4010H är utrustad med 4:e generationens Intel Core-processor med all kraft du kan tänkas behöva. Processorn är mycket strömsnål och säkerställer att batteritid inte offras för prestanda.  Utrustad med SSD-hårddisk Förutom att SSD läser och skriver data otroligt snabbt, så finns det flera andra fördelar. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. De är även ljudlösa och strömsnåla. Nya, supersnabba USB 3.0 Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar. Håll kontakt med vänner och familj Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera. Touch-skärm och gester på styrplattan Med en avancerad touch-skärm är datorn väl förbered för Windows 8 och dess touch-gränssnitt.  ASUS har dessutom uppgraderat styrplattan som nu tack vare multi-touch förenklar styrningen i Windows 8, manövrera med hjälp utav enkla gester som utförs direkt på styrplattan.  Gratis molntjänst - ASUS WebStorage Med datorn får du 32GB lagringsutrymme i molnet gratis under tre år. Ladda upp allt ditt innehåll till molnet med ASUS WebStorage och dela ut innehållet till de du ger behöriget till, allt som krävs är en dator, surfplatta eller smartphone med Internetanslutning. Du kan dessutom strömma musik när du är på språng och dela foton med familj och vänner genom att helt enkelt skicka en länk. Microsoft Windows 8 Windows 8 är någonting helt nytt och revolutionärt för din PC. Vidareutvecklad från Windows 7's stabila grund, så finns en rad förbättringar. Du arbetar mer med appar och lagrar dina personliga filer och inställningar direkt molnet. På så sätt får du alltid tillgång till dem överallt, via telefonen eller din dator - hemma eller på jobbet. Du får hela tiden de senaste uppdateringarna från sociala nätverk och andra tjänster - direkt på skärmen. Windows 8 är enklare, snabbare, mer flexibelt och säkrare än någonsin.   13 - 14 tum 7490 SEK 7490 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbar dator
  3. 13 - 14 tum