Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

13,3" Ultrabook™ med Full HD-touch!

HP Spectre 13-h275eo

  Art.nr: 199137
  • 13,3" 1920x1080 Touch
  • Intel® Core™ i5-4202Y
  • 4GB RAM DDR3L
  • 128GB SSD
  • Intel HD Graphics 4200

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. F9E35EA#UUW
Operativsystem Windows 8.1 (64-bit)
Valbara språk Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Förpackningens innehåll Snabbstartguide, AC-adapter
Bildskärm
Skärmstorlek 13,3 tum
Maximal upplösning 1920x1080
Bildformat 16:9
Skärmteknik LCD med LED-belysning och Touch
Skärmyta Antireflex
Touchskärm Ja
Touchteknik Kapacitiv
Antal tryckpunkter 10 st
Stöd för 3D Nej
Processor
Processormodell Intel® Core™ i5-4202Y
Bashastighet 1,60 GHz
Max turbo 2,00 GHz
Antal kärnor 2 st
Chipset Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Minne
Minnestyp DDR3L
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 4 GB
Maximalt minne 4 GB
Minnesplatser 1 st
Lediga minnesplatser 0 st
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 128 GB
Primär hårddisktyp SSD
Hastighet HDD #1 6Gb/s
Optisk enhet -
Minneskortläsare MMC, SD
Grafik och Ljud
Grafikkort Intel HD Graphics 4200
Dedikerat grafikminne -
Delat grafikminne Ja
Grafikkortsklass 3
Ljudkort Beats Audio
Högtalare 2 st
Subwoofer Nej
Anslutningar
USB 2.0-portar 0 st
USB 3.0-portar 2 st
eSATA-portar 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
Expansionskort Nej
RJ45 0 st
VGA 0 st
DVI 0 st
HDMI 1 st
HDMI-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DisplayPort 0 st
Thunderbolt 0 st
Thunderbolt 2 -
Övriga anslutningar Nej
Kommunikation
Fast nätverk -
Trådlöst nätverk 802.11bgn
WiDi Nej
3G Nej
4G LTE Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 4.0
Webbkamera Ja
Upplösning video 2,0 MP
Upplösning stillbild 2,0 MP
Inbyggd mikrofon Ja
Batteri
Antal celler 3
Batterityp Litiumjon
Drifttid (upp till) 12,00 tim
Mjukvara
Kontorsprogram -
Virusskydd "Symantec Norton Internet Security 2013 (60 dagars realtidsuppdateringar)"
Brännarprogram Nej
Övriga programvaror "Windows Store; CyberLink YouCam DE; Beats Audio™ med SRS 3D; Adobe Photoshop Elements; Adobe Premiere Elements; HP Connected Photo; HP CoolSense; Adobe Reader; HP Connected Music; Box (50 GB molnlagring utan kostnad); Monopol; Klassiska brädspel; Musikinstrument,
Specialfunktioner
Bakgrundsbelyst tangentbord Ja
Fingeravtrycksläsare Nej
Fjärrkontroll Nej
TV-mottagare Nej
Övriga funktioner Nej
Chassi
Material Aluminium
Färg Brun, Silver
Tangentbord Fullstort Nordiskt Chiclet-tangentbord
Numerisk sifferdel Nej
Pekdon HP Image Pad
Multi-Touch Ja
Dockningsmöjlighet Nej
Stöd för Kensingtonlås Nej
Bredd 340,0 mm
Djup 183,0 mm
Höjd 19,0 mm
Vikt 2,0 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 12 mån
Garanti batteri 12 mån
Supportnummer 0771 20 47 65 eller 0771 30 30 30
Manualer och dokumentation
Bruksanvisning
Produktblad

Produktbeskrivning

HP Spectre 13-h275eo är en bärbar dator och en surfplatta med Windows 8.1. Du får portabiliteten hos en surfplatta i kombination med den bärbara datorns produktivitet, det fullstora tangentbordet kopplas lätt ihop med surfplattan tack vare en avancerad gångjärnsdesign.

HP Spectre 13-h275eo  är lika tunn som en Ultrabook, endast 19mm och väger så lite som 2kg. Känn dig trygg med dubbla batterier, ett i skärmen och ett i tangentbordsdockan som tillsammans ger en batteritid på hela 12 timmar.

Utrustad med SSD-hårddisk

Förutom att SSD läser och skriver data otroligt snabbt, så finns det flera andra fördelar. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. De är även ljudlösa och strömsnåla.

Intel® Core™ i5-processor

Fantastisk prestanda och otrolig visuell teknik börjar här. Med en 4:e generationens Intel® Core™ i5-processor, så får du en snabb och energisnål dator. Med två kärnor och fyrtrådsteknik får du en processor som kan utföra två uppgifter samtidigt, ger god prestanda, fantastiska visuella upplevelser och multitaskingmöjligheter.

Snabbt trådlöst nätverk

Datorn är utrustad med stöd för trådlöst nätverk så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet.

Försklassig ljudupplevelse med Beats™

För att ge användaren en ljudupplevelse utöver det vanliga i laptops, har HP implementerat Beats™ i denna dator. Det gör att ljudkvaliteten blir superb och du kan själv optimera ljudet efter dina önskemål i Beats™ ljudkonsol. 

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Microsoft Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.

 

HP HP Spectre 13-h275eo F9E35EA#UUW HP Spectre 13-h275eo är en bärbar dator och en surfplatta med Windows 8.1. Du får portabiliteten hos en surfplatta i kombination med den bärbara datorns produktivitet, det fullstora tangentbordet kopplas lätt ihop med surfplattan tack vare en avancerad gångjärnsdesign. HP Spectre 13-h275eo  är lika tunn som en Ultrabook, endast 19mm och väger så lite som 2kg. Känn dig trygg med dubbla batterier, ett i skärmen och ett i tangentbordsdockan som tillsammans ger en batteritid på hela 12 timmar. Utrustad med SSD-hårddisk Förutom att SSD läser och skriver data otroligt snabbt, så finns det flera andra fördelar. Till skillnad från vanliga, mekaniska hårddiskar så är de i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. De är även ljudlösa och strömsnåla. Intel® Core™ i5-processor Fantastisk prestanda och otrolig visuell teknik börjar här. Med en 4:e generationens Intel® Core™ i5-processor, så får du en snabb och energisnål dator. Med två kärnor och fyrtrådsteknik får du en processor som kan utföra två uppgifter samtidigt, ger god prestanda, fantastiska visuella upplevelser och multitaskingmöjligheter. Snabbt trådlöst nätverk Datorn är utrustad med stöd för trådlöst nätverk så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet. Försklassig ljudupplevelse med Beats™ För att ge användaren en ljudupplevelse utöver det vanliga i laptops, har HP implementerat Beats™ i denna dator. Det gör att ljudkvaliteten blir superb och du kan själv optimera ljudet efter dina önskemål i Beats™ ljudkonsol.  Trådlös bluetoothöverföring Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Nya, supersnabba USB 3.0 Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar. Microsoft Windows 8.1 Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.   13 - 14 tum 6990 SEK 6990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbar dator
  3. 13 - 14 tum