Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

13,3" touchlaptop med Full HD-upplöst skärm

Lenovo Yoga 2 13

  Art.nr: 202761
 • Intel® Core™ I5-4200U
 • 13,3" 1920x1080 IPS Touch
 • Minne 8GB 1600MHz
 • Hårddisk 500GB
 • Intel® HD Graphics 4400

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • bosselitos 2014-06-18

  Yoga 2 har gigantiska Kvalitetsproblem

  Wow öppnade paketet första intrycket riktigt nice när det gäller kvalitets känslan att man kan vrida skärmen 360 är toppen! Fattar inte att alla laptops är designade på detta sätt.

  Tyvärr Tyvärr så gav den ifrån sig ett kosntigt ljud och skärmen stendog efter 10 min användade. Tydligen ett gigantiskt kvalitets problem som drabbar väldigt många Yoga2. (Surfa på Yoga 2 black screen problem så finns det spalt meter som beskriver problemet.)

  Det intressanta är att Lenovo inte drar i panikbromsen och stoppar försäljningen utan istället väljer att mörka problemet och därmed äventyrar hela sitt rykte. Kontaktade deras service center och det var helt uppenbart att de får in massor med datorer. De vet dessutom inte vad problemet är utan flertalet verkar få samma problem efter datorn varit inne på lagning.

  Köp inte! varken Yoga2 13 vanlig eller pro. Helt klart den bästa designen på en hybrid på markanden, men ni kommer bara uppleva kvalitets problem. Avvakta minst 6 månader tills barnsjukdommarna har blivit lösta!

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. 59402164
Operativsystem Windows 8.1 (64-bit)
Valbara språk Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Förpackningens innehåll Snabbstartsgiode och laddare
Bildskärm
Skärmstorlek 13,3 tum
Maximal upplösning 1920x1080
Bildformat 16:9
Skärmteknik IPS-panel med LED-belysning
Skärmyta Högblank
Touchskärm Ja
Touchteknik Kapacitiv
Antal tryckpunkter 10 st
Stöd för 3D Nej
Processor
Tillverkare Intel
Processorserie Core i5
Modell 4200U
Bashastighet 1,60 GHz
Max turbo 2,60 GHz
Antal kärnor 2 st
Minne
Minnestyp SODIMM DDR3L
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 8 GB
Maximalt minne 8 GB
Minnesplatser 1 st
Lediga minnesplatser 0 st
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 500 GB
Primär hårddisktyp SATA
Hastighet HDD #1 5400 rpm
Optisk enhet -
Minneskortläsare MMC, SD
Grafik och Ljud
Grafikkort Intel® HD Graphics 4400
Dedikerat grafikminne -
Delat grafikminne Ja
Grafikkortsklass 3
Ljudkort Dolby® Home Theater® v4
Högtalare 2 st
Subwoofer Nej
Anslutningar
USB 2.0-portar 1 st
USB 3.0-portar 1 st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
HDMI 1 st
HDMI-version 1.4a Micro
Kommunikation
Fast nätverk -
Trådlöst nätverk 802.11bgn
WiDi Ja
3G Nej
4G LTE Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 4.0
Webbkamera Ja
Upplösning video 1,0 MP
Upplösning stillbild 1,0 MP
Inbyggd mikrofon Ja
Batteri
Antal celler 6
Batterityp Li-Polymer
Drifttid (upp till) 8,00 tim
Mjukvara
Kontorsprogram Microsoft® Office 365 Trial
Virusskydd McAfee® Internet Security Suite (Testversion)
Brännarprogram -
Övriga programvaror VeriFace® Pro,OneKey® Recovery Zinio®, Online Newsstand, Amazon Kindle for PC, CyberLink YouCam, SkypeTM, Lenovo® Cloud Storage, Evernote®, Yoga Camera Man, Yoga Chef, Yoga Photo Touch
Specialfunktioner
Bakgrundsbelyst tangentbord Ja
Fingeravtrycksläsare Nej
Fjärrkontroll Nej
TV-mottagare -
Chassi
Material Aluminium
Färg Orange
Tangentbord Fullstort Nordiskt Chiclet-tangentbord
Numerisk sifferdel Nej
Pekdon Clickpad
Multi-Touch Ja
Dockningsmöjlighet Nej
Stöd för Kensingtonlås Nej
Bredd 330,0 mm
Djup 221,0 mm
Höjd 17,0 mm
Vikt 1,7 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 24 mån
Garanti batteri 6 mån
Supportnummer 0775-757411

Produktbeskrivning

Lenovo Yoga 2 tar multifunktionsdatorn ut till hemmet. Prisvärd och snygg med en 360° flipbara skärm, som gör att du kan använda den smidigt både som laptop, men även som surfplatta. Den är utrustad med bakbelyst tangentbord och inbyggd WiDi som det ger dig trådlös ljud och bildöverföring till kompatibla produkter. 

Otroligt skarp bild med 13,3 tums Full HD-skärm

Med en 13,3-tums Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen.

4:e generationens Intel Core i5 Haswell-processor

Få en helt ny datorupplevelse med djup visuell teknik och automatiskt ökad hastighet när du behöver det. 4:e generationens Intel® Core™ i5 processor levererar fantastisk prestanda, otrolig visuell teknik och inbyggd säkerhet för större skydd.

Bakgrundsbelyst tangentbord

Hur många gånger har du inte suttit i ett mörkt rum och försökt träffa rätt tangenter när du skriver? Nu är problemet löst. Denna modell har upplysta tangenter som inte bara gör det läckert, utan även förenklar skrivandet avsevärt!

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Håll kontakt med vänner och familj

Högupplöst inbyggd webbkamera gör det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera.

McAfee Internet Security

Ett heltäckande säkerhetspaket för att motverka hot på Internet. Den använder sig av en beprövad molnteknik som stoppar allt från virus, spionprogram, datastöld och skräppost. Medföljande version kan utvärderas kostnadsfritt i 30 dagar, och efter det kan man enkelt aktivera den om man vill fortsätta.

Bekväm att använda

Med chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.

 

Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder.

Lenovo Lenovo Yoga 2 13 59402164 Lenovo Yoga 2 tar multifunktionsdatorn ut till hemmet. Prisvärd och snygg med en 360° flipbara skärm, som gör att du kan använda den smidigt både som laptop, men även som surfplatta. Den är utrustad med bakbelyst tangentbord och inbyggd WiDi som det ger dig trådlös ljud och bildöverföring till kompatibla produkter.  Otroligt skarp bild med 13,3 tums Full HD-skärm Med en 13,3-tums Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen. 4:e generationens Intel Core i5 Haswell-processor Få en helt ny datorupplevelse med djup visuell teknik och automatiskt ökad hastighet när du behöver det. 4:e generationens Intel® Core™ i5 processor levererar fantastisk prestanda, otrolig visuell teknik och inbyggd säkerhet för större skydd. Bakgrundsbelyst tangentbord Hur många gånger har du inte suttit i ett mörkt rum och försökt träffa rätt tangenter när du skriver? Nu är problemet löst. Denna modell har upplysta tangenter som inte bara gör det läckert, utan även förenklar skrivandet avsevärt! Nya, supersnabba USB 3.0 Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar. Trådlös bluetoothöverföring Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Håll kontakt med vänner och familj Högupplöst inbyggd webbkamera gör det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via program som Skype, MSN Messenger med flera. McAfee Internet Security Ett heltäckande säkerhetspaket för att motverka hot på Internet. Den använder sig av en beprövad molnteknik som stoppar allt från virus, spionprogram, datastöld och skräppost. Medföljande version kan utvärderas kostnadsfritt i 30 dagar, och efter det kan man enkelt aktivera den om man vill fortsätta. Bekväm att använda Med chiclet-tangenter blir datorn skönare att skriva på. Bokstäver och siffror är markerade med hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.   Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder. 13 - 14 tum 1 1 6490 SEK 6490 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Bärbar dator
 3. 13 - 14 tum